Hava Durumu

BİMER’e Soğukkuyu Kavşağı başvurusu

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2015 07:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2015 07:30
“Bursa Yakın Çevre Yolu’nun İzmir yönü çıkışındaki bağlantı yolu (Hürriyet, Soğukkuyu yönünden gelen ve Kafkas Pastanesi yanından çıkan) bir süre önce kapatılarak Mudanya Caddesi’ne çıkışların direkt olarak yakın çevre yolu Acemler bağlantısından yapılması sağlanmıştı.
Ayrıca Hürriyet- Esentepe arasından da çıkış var ama bu ana cadde çok dar ve ağır trafik yükünü kaldıramıyor. Ve bu semtte kurulan çarşamba pazarı girişi de büyük sorun yaratıyor. Çünkü pazara mal getiren araçlar, kamyonlar ve alışverişe gelenlerin özel araçları ile daracık cadde üzerinde sıra sıra park eden araçlar trafik akışını engelliyor. 
Kafkas kavşağı kapatılınca Mudanya yönüne gideceklere ara sokaklardan çıkan bir bağlantı yapıldı. Bu çıkışın son derece hatalı ve yüksek kaza riski taşıdığını düşünüyorum. 
Birkaç kez bu ara yolu kullanarak ilgili caddeye çıkmıştım ama çok dik rampa ile çıkış yapılması, rampanın bir yanından devrilme tehlikesiyle karşılaşılması ve ilgili ana cadde üzerinde trafiğin çok hızlı akması nedeniyle kaza riskinin yüksek olduğunu düşünüyorum. 
Konuyu karayollarından görevlendireceğiniz bir müfettiş ile yerinde inceleyerek Belediyemize ilgili sorunun çözümü için destek olabileceğinizi ve birçok kazanın önlenebileceğini düşünüyorum. 
İlgili nokta kazalar açısından siyah nokta mıdır, risk var mıdır; bu da çalışmalarınız sırasında rahatça gözlemlenebilir. Saygılar.”
S.Ö

Bu sergiyi kaçırmayın


Bursalı başarılı sanatçı Berrin Buzcular Yılmaz, kendi atölyesinde meydana getirdiği birbirinden güzel tablolarıyla Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’ndeki yeni  sergisini verilen bir kokteylle açtı.. 
Bursa Kadın Ressamlar Derneği Başkanlığı, Güzel Sanatları Koruma Geliştirme Derneği’nde Başkan Yardımcılığı ve Bursa Güzel Sanatlar Derneği kurucu üyesi olan ve yönetim kurulunda bulunan Buzcular’ın sergisi 25 Aralık’a kadar izlenime açık. Bugüne dek 10 kişisel sergi açan, 75 karma sergiye katılan ve beş uluslararası sergisi de bulunan sanatçının sergisini sakın kaçırmayın. Beğeneceksiniz..

 

TEŞEKKÜR PANOSU

Onlara hayır  duası  edeceğim


“Erdal Abi, geçtiğimiz hafta perşembe günü köşenizden Mihraplı Parkı’na gölgelik ağaç dikimi talebimi yayınlamıştınız. 
Hafta sonu parka gittiğimde çok sayıda ekibin çeşit çeşit peyzaj bitkileriyle ağaçlandırma yaptığını görünce sevindim..


Umarım tüm yürüme yolları iki sıra ve gölge yapmaya elverişli bol yapraklı uzun ağaçlarla ağaçlandırılır ve boş alanlara da bol bol ıhlamur veya çam fıstığı, çınar gibi ağaçlar dikilir. 
Baharı dört gözle bekleyeceğim. Ne zaman o parktan istifade etsem vatandaşın sesine kulak veren yetkililerimize ve ağaçlandırma faaliyetine katılan personele hayır dualar edeceğim. 
Sağ olun var olun. Zaten çok güzel olan parkımızı en kısa zamanda Türkiye’nin sayılı ve medarı iftihar parklarından biri olarak yazın en sıcak anlarında dahi doya doya kullanmaya devam edeceğiz. 
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler sunuyorum. Saygılarımla”
Dinçer PEKÖZ

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.