Hava Durumu

Bisiklet yolunu çok bekledik...

Yazının Giriş Tarihi: 17.08.2019 08:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.08.2019 08:56

Nilüfer ilçemizdeki Kültür Mahallesi ve çevremizdeki diğer bazı mahalle sakini dostlarımızla hafta sonlarında bölgemizde bir arada uzun yürüyüşler ve bisiklet turları yapıyorduk..
Caddeden yürümek oldukça tehlikeli.. Bizler kaldırımları tercih ediyorduk.. Fakat bu gidişle kaldırımlarda da yürüyebilecek, bisiklete binilebilecek imkanımız ortadan kalkacak gibi. Çünkü kaldırımların üzerini kaplayan sarmaşıklar, ayrık otları zemini hemen hemen tamamıyle kapatır bir duruma geldi.
Nilüfer ilçemizdeki diğer mahallelerin çoğunda kaldımların kenarlarına özel bisiklet yolları yapılmış ve mavi boya ile boyanmıştı. Bizler de özel bisiklet yollarının yapılmasını çok bekledik.
Ama yapılmadı. Bu yüzden özel bisiklet yolları değil, hiç olmazsa Begonya Sokağımız'da kaldırımlar üzerindeki sarmaşıklar ve ayrık otlarının temizletilmesini saygılarımızla rica ediyoruz.
Şu anda Begonya Sokak'ta kaldırımlarımızın üzeri aynen gönderdiğimiz fotoğraftaki gibi.Saygılarımızı sunuyoruz.." - Esin Ç. ve arkadaşları

ÇINARIMIZ KURUMASIN

"Osmangazi ilçesi, Demirtaş bölgesi, Dumlupınar Mahallesi, Yıldız Sokak üzerinde bulunan tarihi çınar ağacımız maalesef kötü bir durumda. Çünkü söz konusu çınarımız kurumaya yüz tuttu.. Üzüntü veriyor. Söz konusu çınar ağacımıza gerekli bakımın yapılmasını ve ağacımıza yetkililerce 'Anıt çınar/kesilemez ' plakası takılmasını ivedilikle tüm bölge sakinlerim adına talep ediyorum.
Saygılarımla.." Sakarya Mahallesi Muhtarı Mümin DÜNDAR

35 YILDA BİR İLK

"Gazetenizdeki köşenize bir süre önce gönderdiğimiz bir talep yazımızda Nilüfer ilçesi, Beşevler bölgesi, Yıldırım Caddesi'nden, Beşevler Caddesi'ne doğru dönüşten yukarı doğru çıkan ve son derece bozuk ve adeta timsah sırtına benzer bir hale dönüşmüş olan yolumuzu gündeme getirmiş ve ilgililerin dikkatlerine sunmuştuk. Yayınladığınız bu yazımız üzerine Büyükşehir Belediyemiz söz konusu yolumuzda gerekli iyileştirme çalışmalarını yaptı ve asfaltladı. Bu yol otuzbeş yıldır ilk defa bir asfalt onarımına sahne oldu ve yenilenmiş oldu..
Sayın ilgililere ve çalışanlara açık teşekkürlerimizi sunuyoruz.. Sağ olsunlar, var olsunlar.." Semt sakinleri adına Z. ARKANLAR

ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR

RÖGAR TEHLİKESİ BİTTİ:- "Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 'Erdal ABİ - Vatandaş Hattı' köşenizde yayınlanan 29 Temmuz 2019 tarihli 'Tehlike yaratan rögar kapağı' başlıklı konu, ilgili birimimiz tarafından incelenmiştir. İlgi yazıda "...Nilüfer İlçesi Çamlıca Mahallesi'nde Büşra Sokak'ın kesişiminde rögar kapağının çevresi oldukça derin sayılabilecek bir durum arz ediyor..." denilmektedir. Bahsedilen tehlike yaratan rögar kapağının tamiratı BUSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince 29/07/2019 tarihinde yapılarak, sorun giderilmiştir.. Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz." Büyükşehir Bld.Basın Yayın Halkla İlşk. Daire Başk.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.