Hava Durumu

Bitip tükenmeyen çalışmalar bezdirdi

Yazının Giriş Tarihi: 20.10.2014 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 08:24
Nilüfer ilçemizdeki Beşevler Mah. Yıldırım Cad. Beşevler metro istasyonunun arkasında bulunan Yıldırım Sitesi ve Yüksel Sitesi'nin önünde bulunan alanda yapılan çalışmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından bir türlü bitirilemedi. 
Çekip gönderdiğimiz ekte bulunan fotoğraflarda görüldüğü gibi bir yıldan bu yana  her iki sitenin önü gerekli çalışmaların yapılarak bitirilmesini bekliyor. 

Kaldırımlar için gerekli taşların yapılmamasından dolayı ortalık çöp, toz ve pislikten geçilmez bir durum içinde. 
Nedense bu iki sitenin önündeki çalışmalar yarım bırakıldı.. 
Kış ayları ve yağışlı bir mevsimin yaklaşması ile birlikte bu alanlar daha sıkıntı veren bir duruma gelecek. 
Kaldırımın yapılmamasından dolayı fotoğraflarda görüldüğü gibi insanlar araç yolundan, yani caddeye inerek yürümek zorunda kalıyorlar. 

Bu da her an ciddi tehlikelere sebebiyet verebilir endişeleri içinde yaşıyoruz.. 
Çalışmaların tamamlanabilmesi için burada muhakkak bir kazanın yaşanması mı bekleniliyor acaba?. 
Bu şikayetimizi gazetenizdeki köşenizden yayınlayarak sayın ilgililere iletmenizi rica ediyor ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.."
Site sakinleri adına Yüksel ERDOĞAN

***

SN. DÜNDAR'A ÇIKMAZ BİR SOKAK SORUNU


"Osmangazi Bld. ilçemizdeki çıkmaz sokakları bir bir kamulaştırarak açtı. 
Bld. Bşk.'mız Sn. Mustafa Dündar'dan Bahar Mah.'ndeki Yardım Sk. Birsen Sk.'ın kesiştiği yerdeki tek katlı binanın kamulaştırılıp yıkılmasını ve Yardım Sk. ile Enez Sk. arasının açılıp yaşlıların cami ve çocukların da Kamil Sarıaydın İlkokulu’na rahatça ulaşmaları için gereği yapmasını rica ediyorum.
Geçmişte aynı yerde iki bina arasında 1 m.'lik dar bir boşluk vardı. Onu kullanırdık. Bu bina yapılınca ulaşımı Çınar Cd.'nden yapıyorlar. 
Eğer bu sokak açılırsa 5-6 sokak sakinleri için çok iyi olur. 
Ayrıca Sn. Dündar 5 yıl önce seçildiğinde ondan Selamet, Koğukçınar, Bahar, Kemerçeşme, Yeşilova ve Başaran Mah. emekli ve yaşlılar için küçük parklar yapmasını istemiştim.. Sn. Bşk. bizim Bahar Mah. hariç diğerlerine yaptı Bahar Mah.'sine yapmadı. Lütfen.. Uygun olan Bahar'la Koğukçınar ortak cd. olan Çınar Cd.'ne yaparsa çok seviniriz. Sn.Dündar'ın konuya el atacağına inanıyor, saygılar sunuyorum."                                                                                   Mahalle sakinleri  adına HÜSEYİN ACAR

***

ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR


HAŞİM İŞCAN:"7/10/2014 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde yayınlanan köşenizde yer verdiğiniz 'Kimsenin burnu bile kanamadan önlem alın' başlıklı yazıda söz edilen Haşim İşcan Caddesi'ndeki yaya kaldırımlardaki sorun ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Bahsedilen şikayet 15/10/2014 tarihinde ilgili ekiplerimiz tarafından giderilmiştir. "
***
İHSANİYE:"13/10/2014 tarihli köşenizde yayınlanan  "Siteye giriş yolumuz çöktü  " başlıklı yazınız ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Söz konusu yazıda bahsedilen İhsaniye Mahallesi, Tuna Caddesi Alaca Sitesi önünde oluşan asfalt çökmesi ile ilgili sorun kurumumuz tarafından 11.10.2014 tarihinde asfalt onarım çalışması ile giderilmiştir. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.
Büyükşehir Bld.Basın Halkla İlşk. Şb. Md.

***

TELEFERİK KARTLARI AÇIKLAMASI


"16 Ekim 2014 Perşembe günü yayınlanan köşenizde yer verdiğiniz Sayın Muzaffer Yüksel'in mektubuna ilişkin olarak aşağıdaki açıklamayı bilginize sunuyor,  Muzaffer Bey'e ve size duyarlılığınız için teşekkür ediyoruz.
25 Eylül 2014 tarihinde saat 17:18 de turnike otomasyon  sistemimizde yaşanan teknik problemden dolayı yetkili personelimiz tarafından müşterilerimizi mağdur etmemek adına müşterilerimizin biletleri toplanarak kart okutmadan yolcularımız kabinlere alınmıştır. 
Mevzu bahis biletler tutanaklar ile kaydedilmiş ve ardından imha edilmiştir. Biletlerimiz müşteri önünde ve saat-tarih ile basıldığı için tekrar kullanım ve fişsiz tekrar satımı mümkün değildir." Saygılarımızla.
Burhan ÖZGÜMÜŞ Teleferik Aş. Genel Müdürü

***

‘PAT PATLAR VE MOBESE

"Stadyumdan başlayıp Çekirge'ye kadar olan ana caddede geceleri bazı motosiklet sürücüleri, değiştirilmiş egzozlarıyla büyük gürültüler çıkartmaya devam ediyor.
Kısa süre önce yapılan denetimlerde bu sorunun önüne geçilmişti.
Ama sorun yine devam ediyor.
Bu motosikletlerin plakalarını tespit edebilmek için Stadyum'un cadde önündeki çıkışına mobese kamerası konulursa kurallara uymayan sürücüler derhal tespit edilebilir ve gerekli cezai işlemler yapılarak bu sorunun önüne geçilebilir.
Anormal sesler yüzünden gece geç saatlerde yataklarımızdan fırlıyoruz.
Konunun ilgili makamlarca ele alınıp gerekli önlemlerin alınmasını acilen rica ediyoruz.
Çevre sakini bir okur 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.