Hava Durumu

Böyle bir cadde başka yerde yoktur

Yazının Giriş Tarihi: 05.06.2012 01:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.06.2012 01:15
 "Vilayet binası ve Bahar Hastanesi'nin bulunduğu caddede otopark görevlileri ve park yerleri olmasına rağmen caddemiz çift yönlü şekilde ve gelişigüzel araç park edenlerle dolu. Mahallemize ambülans, itfaiye gibi acil araçlarının yaşanılan trafik keşmekeşliği nedeniyle giriş çıkış yapması çok zor ve çok da zaman alır.. Çünkü karşılaşan araçların geçme imkanı kalmıyor. Trafik devamlı sıkışıyor, kornalar çalınıyor, gerginlikler çok yaşanıyor.
Zaten burası bir otopark yapımı için uygun yer de değil. Size bu konuda çektiğimiz fotoğrafları da gönderiyor ve ilgililere sunmanız için köşenize almanızı rica ediyoruz. Saygılarımızla.."
- S.KILIÇ ve çevre sakinleri


Döner kavşak çok tehlikeli

"Nilüfer Altınşehir'de Hipodrom önüne yaptırılan yeni döner kavşak tüm sürücüler için büyük tehlike yaratabilir.
Çünkü bu önemli kavşağa üstgeçit yönünden ve sanayi tarafından yapılan giriş çıkışlar çok hatalı. Kavşağın ortasına çok büyük bir göbek yapmışlar. Kavşağın yapısını bilmeden giriş yapan bölgenin yabancısı sürücüler her an bir kazaya maruz kalabilirler.
Böylesi kazalar yaşanılmadan gerekli iyileştirmelerin yapılması için ilgililerin dikkatlerini çekerim.
Saygılarımla."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur


Nilüfer Zabıtası ayrımcılık yapıyor
"Nilüfer ilçesinde kafe önlerindeki yaya kaldırım dışındaki boş alanlara yaz nedeniyle çıkarılan masa konusunda Nilüfer Zabıtası bazılarını görüp bazılarını görmezden geliyor, ayırımcılık yapıyor. Masalar yayaları rahatsız etmediği halde müdahale ediliyor.
Ayrıca Nilüfer Belediye binası önündeki masalar sandalyeler de var. Buradaki otoparkta engelliler için ayrılmış yerde de bir kokoreççi gece çalışıyor, gündüz de kokoreç tezgahını hep orada bırakıyor. Ana cadde kenarlarındaki kaldırımlar ise tamamen otopark gibi. Zabıtanın bunları da görmesini rica ederiz."
Adının açıklanmasını istemeyen işletmeciler


Alo, burası Büyükşehir
DONDURMACI: "23/4/2012'de köşenizde yer verdiğiniz 'Baklavacının dondurma kutusu' başlıklı şikayet incelenmiştir.
Ekiplerimizce bu işyerine yaya yolunu işgal ettiğinden 7 cezai işlem yapılmış, 2 uyarı yapılarak işgal kaldırılmıştır. Bahse konu işyeri 23.4.2012'de tekrar kontrol edilmiş; işgal oluşturan dondurma dolabı uyarı yapılarak kaldırılmış daha sonraki takip ve kontrollerde dondurma dolabının yerinde olmadığı gözlemlenmiştir."

BOTANİK OTOBÜSÜ: 14/5/2012’de yayınlanan 'Botanik otobüsü çok eski' başlıklı okur yakınmasına yanıt:
Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım filosunda çok az sayıda yaşlı araç kalmış olup periyotlar halinde yenilenmektedir. Tüm filo yenilenene kadar mevcut araçlar hatlarda çalışmaktadır. Toplu ulaşım hizmeti veren araçlarımızın periyodik olarak tüm bakımları takip edilerek yapılmaktadır.

ÇEKİRGE: 8/5/2012 köşenizde yer verdiğiniz 'Değişen yok Sayın Altepe' başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
Ekiplerimiz Çekirge Meydanı ve Caddesi'ndeki uygulamalarda yaya yollarını işgal eden 44 adet işyerine uyarı yaparak işgalleri kaldırmış, buna uymayan 19 işyerine yasal işlem yapmış ve izinsiz olarak seyyar satıcılık yapıp yayaların geçişine engel olan 9 seyyar satıcının mallarını müsadere etmiştir. Kontroller devam etmektedir."

FİDANSOY'DAN:
"15/5/2012'de yayınlanan 'Fidansoy'a bir çınar fidanı' başlıklı talep yazısı incelenmiştir.
Toplu taşıma hatlarına ait düzenlemeler ulaşım altyapısı, yolculuk istatistikleri, araç ve sürücü sayıları, yürüme mesafesi, trafiğin genel durumu ve ulaşımdaki diğer aktörler gibi objektif veriler doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Elektronik ücret toplama sistemi sayesinde yolculuk istatistikleri anlık olarak raporlanabilmekte, bu raporlar neticesinde sefer saatleri ve periyotları, araç tipleri düzenlenmekte ve ihtiyaç doğrultusunda revize edilmektedir."

ASANSÖR:
"23/5/2012'de köşenizde yer verdiğiniz 'Üstgeçit süslü püslü ama asansör çalışmıyor' başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
Söz konusu asansörler son kabul işlemleri bitirilmediğinden açılamamıştır. Kabul işlemleri sonuçlandığında hizmete sunulacaktır.
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz."
Büyükşehir Bld. Basın Halkla İlşk. Şb. Md.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.