Hava Durumu

Bu çalışmaları acaba kim yaptı?

Yazının Giriş Tarihi: 29.07.2015 07:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 07:09
Değerli okurlarım, izinli olduğum günlerde köşemize birçok teşekkür ve istek yazıları gönderilmiş.. 
Bunları sırayla yayınlayacağım. 
Beşevler bölgesinin duyarlı sakinlerinden de özellikle asfalt sorunlarıyla ilgili birçok geri bildirim aldım. Bazılarının eklerinde çekilen fotoğraflar da bulunuyor.



Teşekkür mesajları toplu olarak cumartesi köşemizde yer alacak..  
Diğer iletileri de önümüzdeki günlerde imkanlar nispetinde bu köşede bulacaksınız.. İlk iletimiz emekli makine mühendisi Şevket Doğan beyden. Özetle şöyle diyor okurum..
.....
“Beşevler bölgemizdeki Mavera Park önündeki sokakta birçok sorunlu nokta özenle onarılmış. Çalışmaları kim yaptı bilemiyorum ama emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletirseniz çok memnun oluruz. 
Bu sokaktan araçlarımızla geçmek bile istemezdik. Çünkü derin çukurlar araçlarımıza zarar veriyordu. Şimdi çok güzel olmuş. İlgililerin ellerine sağlık. Köşede derin bir çukur vardı. Orası da detaylı olarak tamire alınmış olmalı. Yakında da asfaltı tamamlanırsa bu sokaktaki asfalt problemleri tarihe karışmış olacak. Saygılarımla”

Ayazma’nın sinekleri

“Ayazma sahillerinde yaz tatilimizi geçirmeye çalışıyoruz.
Ama hiç memnun değiliz. Çünkü sahil kenarındaki yazlıklarda bulunan bizler ve diğer vatandaşlar çevreyi saran ve adeta istila eden sivrisineklerden dolayı çok rahatsız durumda bulunuyoruz.. Sivrisinekler sanki filolar halinde uçuşup duruyor.
Sayın ilgili makam sahiplerinin haşarat ve sinek mücadelesi yapan ekiplerini bu bölgeye de acilen gönderip gerekli çalışmaları yaptırmasını önemle rica ediyoruz.”
Şükrü YILMAZ

Ah şu akülü scooter’lar

“Mudanya, Güzelyalı beldesinde bir kafe yanında kiralık verilen akülü scooter araçlar süratli kullanılarak büyük rahatsızlık ve tehlikeler yaratıyor.
Zabıta ekiplerine bunun önlemi için yaptığımız müracaatımızda verilen cevap şaşırtıcı. Çünkü ‘Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden alınan özel izinle bu araçlar kiralanıyor. Çok şikayet alıyor ama bu yüzden bir şey yapamıyoruz’ dedikleri ifade ediliyor..
Geceleri saat 20.00’den sonra bisikletlerin dahi kullanılmasının yasak olduğu sahil gezi yolunda vatandaşların yoğun şekilde gezdiği saatlerde denetimsizce kiralanan bu araçlar bir vatandaşımıza çarpması halinde ölüme dahi sebep olabilir.
Lütfen bir önlem alınması için acilen gereğinin yapılmasını saygılarımla rica ederim..”
Mehmet IŞIKSEVER

Alo, burası Büyükşehir

RÖGAR KAPAĞI VE TUZAK:- “25/6/2015 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi’nde yayımlanan köşenizde yer verdiğiniz ‘Bu rögar kapağı resmen bir tuzak’ başlıklı bir okurunuza ait uyarı yazısı ilgili birimler tarafından hemen incelenmiştir.
İlgi yazıda bahsedilen adresteki rögar kapağı ilgili ekiplerimiz tarafından asfalt kotuna getirilerek sorun giderilmiştir.”   

OTOPARK
- 4/6/2015 tarihli köşenizde yayınladığınız ‘Tebrikler, bravo Bursa Büyükşehir’ başlıklı okur yazısı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
İlgi habere konu olan otopark girişindeki sorun, bakım onarım ekiplerimiz tarafından giderilmiştir.”

BESAŞ UNLARI: “10/7/2015 köşenizde yer verdiğiniz ‘Besaş’ın unları’ başlıklı okur talebi ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
BESAŞ reyonlarında satışa sunulan ticari ürünlerden birisi olan 5 kilogramlık unların yanında alternatif kilogramlarda da un bulundurmak için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. 
Ancak şu an için birçok reyonların iç mekânının dar olması, hem ürün sergileme hem de depolama noktasında ürün çeşitliliğine gidilmesine mani olacak durumdadır. 
Reyonların dükkâna taşınması, fiziksel alanlarının genişlemesi ile birlikte ürünlerin çeşitliliğine gidilecektir.
Bu yönde çalışmalar devam etmektedir.  
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.”  
Büyükşehir Belediyesi Basın 
ve Halkla İlşk. Şube Müdürlüğü 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.