Hava Durumu

Bu direk bir devrilirse

Yazının Giriş Tarihi: 27.04.2020 07:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.04.2020 07:51

"Nilüfer ilçesi sakinleriyiz. Bölgemizdeki Konak Mahallesi'nde Babacan Sokak başında bulunan bir beton elektrik direği iyice yana doğru yatmış bir durumda ve uzun zamandan beri de aynen bu şekilde ve yapılması gerekli olan onarımı bekliyor.

Bazı bölge sakini komşularımızın ifadelerine göre de bu direk her geçen gün biraz daha yana doğru eğiliyor.. Özetle; muhtemel bir tehlike arzedip duruyor.

Hiç temenni etmeyiz ama direğin devrilmesi halinde bazı beklenilmedik büyük tehlikeler de yaşanılabilir. Bu durumlar oluşmadan tehlikeyi UEDAŞ'ın ilgili şube sorumlularının

dikkatlerine saygılarımızla sunuyoruz.." -

Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

"İNANCIMIZI YİTİRMEYELİM"

"Çamlıca Mahallemiz Nilüfer ilçemizde gerek planlama-yapılaşma ve gerekse doğa güzellikleri açısından dikkat çeken özelliklere sahiptir. Bizler de bir süre önce bu bölgeye taşınmıştık..

Ve o günlerde Gülen Sokak ile Şimşek Sokaklar'ın birleştiği kesimde bir alt yapı çalışması yapıldı. Sokak zemini kazıldıktan sonra iş yapıldı.

Ama ardından da asfalt zemin onarılmadı ve çukur bir şekilde bırakıldı. Bunun üzerine oluşan çukur ise toprakla gelişigüzel doldurularak öylece bırakıldı.

Hemen hergün aracımızla gelip geçtiğimiz çevremizdeki bu sokak şimdilerde uzun suredir bu durumda ve asfalt onarımı çalışmasının yapılmasını bekliyor.

Yağışlı havalarda çamur deryası haline gelen oldukça bu geniş çukur kesim Nilüfer'e doğrusu hiç yakışmıyor.

Sayın Nilüfer Belediyemiz yetkililerinin meseleye el atıp gerekli onarımı ivedilikle yapacağı inancımızı yetirmek istemiyoruz..

Saygılarımızı sunarız.

Özgen EKMEKÇİ

BURSA'YA YAKIŞMADI

Koranavirüs önlemleri nedeniyle ibadete ve ziyarete kapatılan Bursa Ulu Cami'de Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İlahiyatçı Mehmet Emin Ay'ın Ali Haydar Yıldırım'ın sunduğu Ramazan İklimi programa katılmasını hayretle karşıladım. Salgının yayılma tehlikesine karşılık alınan yasak kararına rağmen böyle bir program düzenlemesi açıkça Bursa'ya hiç yakışmadı. Ramazan nedeniyle düzenlenen etkinlik bir cami bahçesinde de yapılabilirdi. Keşke, Alinur Aktaş ve Emin Ay, program yapımcısı Ali Haydar Yıldırım'ın teklifini kabul etmesiydi. Bursa'nın isminin böyle bir şekilde Türkiye gündemine gelmesi gerçekten üzücü.

Saygılarımı sunarım.

Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

**alttaki teşekkür panosu yazısı içine 27nisan.erdal.3.jpg kodlu foto var***

---------------

TEŞEKKÜR PANOSU

İŞTE ÇİLEK SOKAĞIMIZ

"İhsaniye Mahallemiz'deki (Nilüfer'de) Çilek Sokak' ta son derece bozuk olan asfalt yolumuzunda gerekli olan onarım çalışmalarının acilen yapılbilmesi konusunda gazetenizdeki köşenizden sayın yetkililere bir duyuruda bulunmuştuk ve ilgilerini rica etmiştik..

Sonunda belirttiğim sokağımızda yolumuz bir süre önce asfaltlanarak Çilek Sokağı'mız şimdi ismi gibi, çok güzel ve sağlıklı bir hale getirildi. Gazetenize belediyemize ve emeği geçen herkese açık teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliyoruz. Sağolun efendim.."

Sevgi DAĞISTANLI

BİR ÇUKUR BİR TUZAK

"Yıldırım, Ertuğrulgazi Meydanı'ndan Prof. Tezok Caddesi'ne inmeden lambaların olduğu orta refüjün bir an önce gözden geçirilmesi gerek. Çünkü ortadaki trafik ışıklarının hemen dibindeki oldukça derin çukur tehlike oluşturuyor. Ki bu bir tuzak gibi..

Karşıdan karşıya geçmeye çalışan insanlara söz konusu çukurun yaratabileceği olumsuzluk dikkate alınmalı. Özellikle gece karanlığında büyük bir risk. İlgililerden bu olumsuzluğu gidermesini ivedilikle rica ediyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.