Hava Durumu

Bu halı sahada hep sakatlıklar oluyor

Yazının Giriş Tarihi: 08.09.2016 06:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 06:56
“Bursa Hakimiyet gazetesindeki köşenize mail’ime ek olarak gönderdiğim fotoğraflarda görülen yer  Nilüfer, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan  Ali Osman Sönmez Halı Sahası’ndan bazı görüntülerdir..
Bu sahada hemen her dönem önemli organizasyonlar yapılmakta. Fakat sahanın ekte bulunan fotoğraflarda görüldüğü üzere zemindeki halısının değiştirilmemesi yüzünden oyuncularda sürekli sakatlıklar meydana gelmekte ve acı olaylar yaşanmakta.



Sakatlıkların yaşanmaması ve sağlıklı spor yapmak adına Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi ilgili birimlerinin devreye girerek halı sahamızın tekrar ele alınmasını ve gerekli olan iyileştirilmenin gerçekleştirilmesini rica ediyoruz..
Saygılarımızla”
Sedat KURTULMUŞ ve arkadaşları

TEŞEKKÜR PANOSU
Bisiklet giremez

Ben,okurunuz Pervin Ören
Geçen 29 Ağustos tarihli köşenizde çıkan şikayetime ilgi gösteren ve Ataevler Kasımpatı Parkı içindeki yaya yolları üstüne (bisiklet giremez) şeklinde altı ayrı işaret koydururan Bld.Başkanımız Sn. Mustafa Bozbey’in duyarlılığına açık teşekkürlerimi sunuyorum. 
Böylece örneği yaşanmış olan birtakım kazalar önlenmiş olacak.
Sağ olsun, var olsun..

Namazgah Parkı çok bakımsız

“Yıldırım ilçesi Namazgah Mahallesi’nde bulunan ve içinde açık bir tarihi cami bulunan Namazgah Parkımız son zamanlarda çok bakımsız bir hale geldi.
Semtimizin tek parkı olan bu geniş alanın yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra yeniden düzenlenmesi gerekiyor. 
Ayrıca temizlik konusunda da ilgili ekiplerin daha hassas bir çalışma yapmalarını semt sakinleri adına rica ediyoruz.”
Şükran ERGENE

Toz toprak içindeyiz!

“İstanbul yolu üzerinde yaptırılan tramvay hattı nedeniyle çalışmalar sırasında devam eden kazılar yüzünden cadde kenarlarında kalan işyerlerimiz ve tüm mallarımız toz toprak içinde kalıyor.
Bunun önlenebilmesi için yapılan kazı çalışmalarından önce iş sahaları bir arazözle sulanamaz mı?.
Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden ricamız budur.”
Bir kısım cadde esnafı

Kaldırımda öbek öbek taşlar

“Yeniceabat Mah.’nden Gemlik yoluna çıkışta anayola yakın bir yerde yaya kaldırımlara konulan billboard’lar bir süre önce yerlerinden söküldü.
Sökülmesi belki gerekli olabilir ama billboard’ların ayaklarının monte edildiği ve yeni yapılan kaldırımlardaki karo şeklindeki taşlar yerlerinden çıkartıldı. Taşlar kaldırım üzerinde şimdi öbek öbek duruyor. 
Yaya kaldırımı bu yüzden gece karanlıklarında çok tehlikeli oluyor.
Asfalt zemin 
aylardır çukur: 
Aynı bölgede bulunan AS Merkez arkasındaki otoparka ve bölgedeki mahallelere ulaşımı sağlayan asfalt yolda da aylar önce kazılmış ve kendi kaderine terk edilmiş derin çukurlar var.
Devamlı trafik akışı olan bu kesimde yolun sağ tarafı metrelerce kazılmış bir halde. Tam ortada da her gün biraz daha derinleşen çukurlar var ki araç geçişlerinde tehlikeler yaratıyor..        
Osmangazi Bld. yetkililerinin dikkatine sunup gerekli onarımın yapılmasını rica ederiz.”
Çevre sakinleri
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.