Hava Durumu

BURBAK’ın yüksek fiyat uygulanan otoparkı var

Yazının Giriş Tarihi: 26.01.2016 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.01.2016 07:46
“Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerden BURBAK’ın kentin önemli arterlerindeki otopark uygulamasında yüksek tarifeler de var.
Örneğin; BURBAK’ın bu tabelası Cumhuriyet Alanı’ndan (Heykel) Setbaşı’na giderken Yapı Kredi Bankası’nın önünde bulunuyor. 



Burası Atatürk Caddesi olduğu için ücreti yüksek tuttuklarını cevabi bir yazı ile köşenize iletebilirler. Ama böyle bir yorum yapacaklarına oraya delinatör koyup arabaları park ettirmeyebilirler. 
Ben özel otoparkların daha ucuz olduğunu ve neden Belediye’nin yüksek fiyat uyguladığını anlayamıyor ve kınıyorum.
Fazla söze gerek yok. Buraları şahıs değil Büyükşehir’e ait park yerleri. Bu otoparktaki ücretlendirme 1 saati 7 TL. ve aşan her saat 5 TL.
Biraz insaf..”
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Eker Park önü aydınlatması


“Köşenizde her konuda şikayet yayınlanıyor. Aydınlatmayla ilgili benim de bir şikayetim var. Yayınlanırsa memnun olurum. 
Bir süre önce Carrefour kavşağında (Eker Park önündeki) döner kavşakta bir çalışma olmuştu. 
Bilmiyorum o zamandan bu yana mıdır kavşaktaki birkaç uzun ve bol spotlu elektrik aydınlatması yanmıyor. 
Bu nedenle böyle önemli bir kavşak karanlık içinde kalıyor. Konuya müdahale edilmesini rica ediyorum. 
Şehrin birçok noktasında da bu tip eksikleri görebilmek mümkün. Periyodik göz kontrolleri yapılsa okuyucu şikayetlerine ihtiyaç olmadan pırıl pırıl bir şehirde yaşamamız mümkün olur diye düşünüyorum. Saygıyla..
Zelkif DUMAN

Esentepe’de bir dilek (!) çınarı


“Hürriyet Caddesi’nden geçip Mudanya Cad. Esentepe kavşağına geldiğinizde trafik ışıklarına ulaşmadan hemen önce sol refüjde bulunan bir çınar ağacı adeta ‘dilek çınarı (!)’ haline gelmiş!.
Ağacın dallarından sarkan yırtık, kirlenmiş, sararmış, çürümüş irili ufaklı onlarca paçavra parçası çok çirkin bir manzara yaratıyor.
Bizzat bu paçavraları saymaya çalıştım, Ama ondokuz tanesini.. Çünkü dallar arasında daha çok var.
Trafik akışı böylesine yoğun bir ana caddede sallanıp duran bu pis paçavra parçalarını acaba kim görecek, kim temizletecek, doğrusu çok merak ediyorum?.
Saygılarımla..”
Nilüfer BİRNUR

Alo,burası Büyükşehir


UKOME KAPATTI:21/1/2016 köşenizde yer verdiğiniz ‘Büyükşehir yolumuzu lütfen açıver artık”  başlıklı okur yakınması incelenmiştir.
UKOME’nin 24/4/2015 tarih ve 144 sayılı kararı kapsamında, çalışmaların yapılabilmesi ve iş güvenliğinin sağlanması için Kaleboyu Caddesi kapatılmıştır.”  
AĞAÇ DİPLERİ:“15/1/2016’da yayınladığınız ‘Oya ağaçları tuzak olmasın’ başlıklı Ulucami ve Cumhuriyet Cad.nde oya ağaçlarının diplerindeki çukurlarla ilgili konu incelenmiştir. Gereken çalışmalar ilgili ekiplerimizce yapılmıştır.” 
KAÇAK YOK:14/1/2016 tarihli köşenizde yer alan Şehreküstü Cad.’nde ‘Su kaçağıyla kuş havuzu’ başlıklı okur uyarısı incelenmiştir.
Belirtilen yerde, ilgili ekiplerimizce yapılan incelemelerde, su kaçağına rastlanmamıştır Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.”  
Büyükşehir Bld.Basın Halkla İlşk. Şb. Md. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.