Hava Durumu

Bursalılar evden çıkmasın mı?

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2015 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2015 08:20
“Geçenlerde ailemle birlikte Emir Sultan Hazretleri’ni ziyaret etmeye ve akşam namazımızı eda edip biraz da manevi havada soluklanalım diye yola çıktık. 
Akşam vakti olduğu için arabamızı aşağıdaki otoparka çekmeyi düşündüm. 
Ama hemen o an yanımıza bir BURBAK görevlisi yanaştı. ‘Beyefendi otoparkın 4 TL. ücreti var’ dedi. 
Bu uyarı üzerine otoparka konulan tabelaya baktım. Gece 24’e kadar otopark 4 TL.  yazıyor. Geçen her saat için de 1 lira.
İçimden ‘el insaf’ dedim. 


Gündüz vakti olsa bu fiyat uygulamasını anlarım. Ayrıca bu otopark Ulucami gibi yoğun trafik olan yerde değil, etraf da gayet uygun.  
Anlaşıldığı gibi burada namaz kılmanın da bir bedeli var. Bursalılar evlerinden çıkmasın mı isteniyor?. Otoparkın bu fiyat uygulaması hiç olmazsa gece saatlerinde uygulanmamalı.. Dikkatlere arzederim.” - Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Sesli rögar kapakları

“Ertuğrul Mahallesi, Uğur Mumcu Bulvarı Caddesi üzerinde bulunan BUSKİ’ye ait bazı rögar kapakları her araç geçişinde anormal ve çevreyi oldukça rahatsız eden sesler yapıyor. 
BUSKİ’den ricamız her araç geçişi sırasında böylesine anormal ses yapan kapakların acilen onarılması. Sayın BUSKİ yöneticilerince gösterilecek ilgiye peşin teşekkürlerimizle..” Çevre sakinleri

Setbaşı Köprüsü’ne lütfen dikkat!

“Bursa’nın en hareketli yeri olan Setbaşı Köprüsü üzerinde bir süre önce yeni bir aydınlatma sistemi kuruldu.
Aydınlatmaya enerji taşıyan kablolar yere yapıştırıldı. Yapışkanlar simsiyah oldu diye üzülürken bu kez lambaların ikisi yerlerinden söküldü ve ortada yok!. Kabloların çoğu da yerlerinden çıkmış. Ayaklara takılıyor. Gelip bir görsünler artık. Çok çirkin görüntü Bursa’ya hiç yakışmıyor.” Özcan TARZAN

Ağaçları kes taşları koy

“Heykelönü ile Setbaşı arası yaya kaldırımlarında üç yerdeki ağaçlar nedense tamamen kesildi. Köklerinin olduğu yerler kaldırım taşlarıyla kapatıldı.
Yeşil Bursa, yeşil Bursa diyenler bunu hiç mi görmüyor?. Ağaç çürümüş veya kurumuş olabilir. Ama onların yerine yeni fidan dikimi nasıl düşünülmez?.
Ağaçları kes, taşları koy (!). Bu ne iş, nasıl düşünce?.”  Çevre sakinleri

Kaykılıp kalan bir BOİ durağı  

“Kuzenimi kayda götürmüştüm. Yeniceabat Anadolu Lisesi karşısındaki BOİ durağının öndeki iki direği yerinden çıkmış, durak arkaya doğru epeyce kaykılmış öyle kalmış. 
Okullar açılıyor, durak öğrencilerin üzerine çökerse ne olacak?. Duraklar bu kadar basit mi yapılıyor?.”
Ahmet CAN

Çekirge yolları

“4/9/2015 tarihli köşenizde yer verdiğiniz ‘Haftalar bitmiyor’  başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
Belirtilen konuyla ilgili olarak, Osmangazi İlçesi Karagöz Evi’nden Uludağ Cad., Selvili Cad. Hamamlar Cad. Bağlan Cad. 1.Murat Cad. ve ara sokaklar yol onarım ve düzenlemesi program dahilinde değerlendirilecektir. 
Bilgilerinize sunarız.”   Büyükşehir Bld. BasınHalkla İlşk. Şb. Md. 







 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.