Hava Durumu

Bursalılar gülümseyecek!..

Yazının Giriş Tarihi: 08.03.2019 08:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.03.2019 08:50

Değerli okurlarım,
Yerel seçim tarihi yaklaşırken gazetemizde siyasilerin trafiği de arttı. Dün sabah
bilgisayarımın ekranına önce CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey'den görüntüler düştü.. Halkla yine iç içeydi ve BursaRay İstasyonu'nda sabah erken saatlerde vatandaşa çorba dağıtıyordu.
Ardından da İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'dan bir konser fotoları.
Daha sonra da her ikisiyle de bir araya geldik.
Bozbey 'Sönmez Medya Buluşmaları' programımızda Baia Otel'de sorularımızı coşku içinde yanıtladı.
Çorba dağıtma fotoğraflarından esinlenip "sokaktaki vatadaştan nasıl tepkiler alıyorsunuz. Yaptığınız anket çalışmaları var mı" diye sordum?.
Bozbey, "Çarşı, pazar, mahalleler, kahvehaneler, ulaşım araçları her yerde vatandaşla birlikteyim. Her yerde çok yüksek ilgi var. Yani halk kararını vermiş. Zaten 20 yıldır Nilüfer Belediye Başkanı olarak yaptıklarım ortada.. Nilüfer gülümsüyor.. Şimdi de artık Bursalılar gülümseyecek"
"20 yıldır vatandaşların sevincinde, kederinde, doğumunda, ölümünde, nikahında, düğününde, berberde, dolmuşta, hep onlarla beraber oldum. Tepkiler gayet güzel. Sorun yok. Anketten önce sokağın nabzı çok önemli.. Bir ay kadar önce yaptırdığımız bir ankete de olağanüstü bir sevgi yansıdı.. 31 Mart akşamı, vatandaş TV ekranları karşısında herkes Bursa'nın sonuçlarına bakacak. İddiaya girenler bile var.. Kazanacağım. Ben tüm Bursalılar'ın oyuna talibim. Hatta şu anda görev başında olan Bursa Büyükkşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş'ın bile" dedi.
Başarılar Başkan..

OSMAN SARGIN'A VEDA KONSERİ

İznik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla seslendirdikleri eserlerle dinleyicilere güzel bir gece yaşatırken yerel seçim için bu kez aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Osman Sargın'a da adeta bir 'veda konseri' verdi
Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barcın Gençlik ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Başkan Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın ile ilçe protokolü bir aradaydı.
Koro, gecede on sekiz şarkı seslendirirken Ferdane Ata 'Ah edip inlerim', İbrahim Tırnava 'Görmedim Ömrümün Asude Geçen Demini', Mediha Coşkun 'Senede Bir Gün' ve Aysel Köse de 'Karanfil Oylum Oylum' eserlerini seslendirdi. Koroyu Diler Yalaza başarıyla yönetti..
Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın sanatçılara armağanlar sundular.
Sargın'ın dün gazetemize yaptığı veda ziyareti de çok nazik bir davranıştı. Teşekkürler ve nice güzel günlere Başkan.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Hayatımızın her bir anına dokunan, anlamlandıran kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyorum.
Sadece bugün değil her gün kıymetli olduğunu hissettirelim onlara. Yeri geldiğinde anne, yeri geldiğinde içten bir arkadaş bazen de değerli bir eş. Hastalandığımızda da başımızda bekleyen bir hemşire.. Onlar bizim baş tacımız. Kadın annedir, kadın evi yuva yapandır, kadın iş kadınıdır, kadın emektardır.
Her erkeğin annesine gösterdiği saygıyı diğer kadınlara da göstereceği bir dünyada yaşama dileğiyle..
Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. - E.Ö

HANDE AKIN'DAN 'KADIN OLMAK'

Yazar Hande Akın bugün bir söyleşi ve kitaplarını imzalamak için Kent Meydanı AVM'de okurlarıyla buluşuyor.
"Aşk Ol" ve "Kadın Olmak" isimli kitapları bulunan başarılı yazar Akın, saat 18.30'da Meydan Çarşı Katı'nda bulunan D&R Mağazası'nda Bursalı kitapseverle buluşurken okurlarıyla yapacağı söyleşiyi gerçekleştirdikten sonra da kitaplarını imzalayacak.
Hande Akın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın olmaya dair sohbetiyle Bursalılar'la bir araya gelirken her bireyin kendini şifalandıra- bileceğine inandığını ifade ediyor ve kişisel gelişime dair eğitimler vererek bu konudaki deneyimlerini kitaplaştırıyor.

LÜTFEN ARTIK SESİMİZİ DUYUN

"Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki sayfanıza gönrderdiğim bu fotoğarflarda gördüğünüz olumsuz manzaralar Mustafakemalpaşa ilçesi, Deveci Konağı, Alpagut Çakallar Yaylaçayır Mahallesi'nde bululan ve son durağa kadar devam eden yolumuzda adeta köstebek çukurları gibi olan bölümlerden birkaçı...
Bu manzaranın ilginç yanı da yollarımızın yapılmış olan hali!.
Bir de yapılmasaydı acaba nasıl olurdu?
Sayın yetkili makam sahiplerinin artık sesimizi duymalarını ve gerekli olan yol onarım çalışmalarını bir an önce başlatmalarını çok rica ediyoruz.
Bizler bölge sakinleri olarak artık ne yapacağımızı inanın şaşırdık ve yetkililerin konuya gerekli ilgiyi göstermeleri en büyük dileğimizdir.
Çünkü uzun zamandır son derece mağdur durumdayız.
Saygılarımızla.."

Bölge sakinleri adına
Adem BAYRAM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.