Hava Durumu

BURULAŞ, aman bu işi unutma!

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2017 04:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2017 04:38

"Aşırı sıcaklar henüz yaşanmaya başlanmadı..
Bu nedenle BURULAŞ'a tüm araçlarında bulunan (otobüs ve BursaRay) klimalarını kavurucu sıcaklar başlamadan kontrol ve ayarlarının yapılması için hatırlatma yapmak istiyorum.
Çünkü çok sıcak havalarda terli bir şekilde BursaRay'a binildiği an 'bazı' vagonlarda anormal şekilde çalışan klimalar yüzünden buz gibi bir ortamdaki yolculuk insanı hasta ediyor.. Bunu geçen yaz bizzat yaşamıştım. Ve zatüree oluyordum.

Böyle durumlarda çoğu yolcu yaz sıcaklarında ellerindeki gazete veya naylon torbaları baş, göğüs ve omuzlarına kapatıp hasta olmamak için önlem almaya gayret ediyor. Bunları geçen yaz yaşadık.
BursaRay'a her zaman çok sağlıklı gençler, delikanlılar değil, küçücük bebeler, hastalar, yaşlılar da binme zorundalar.
Bu vagonlarda tepeden ve yanlardan şiddetle gelen buz gibi aşırı soğuk hava hastalıklara davetiye çıkarmaktan başka bir şey değil.
Geçen yaz bu yüzden yaşadığım hastalık nedeniyle hatırlatıyor, konuya eğilinmesi ve aşırı sıcaklar başlamadan şimdiden önlem alınmasını halkımız adına rica ediyorum.
Saygılarımı sunarım.."
Gönül ÇAMER

Oraya bir miktar balık salınsın!..

"Sayın yöneticilerimize bir öneride bulunmak istiyorum:
Hüdavendigar Park'taki Nilüfer deresinde su tutulan kısma bir miktar balık salınarak burasının Urfa Balıklı Göl gibi cazibe noktası haline getirilebileceği düşüncesindeyim..
Köprüden balıklara ekmek atacak çocukların hayvan sevgilerinin gelişeceğine ve bu güzel parka bir başka güzellik katar..
Köşenizde ağaç, insan ve hayvan dostu birçok okurunuzdan samimi öneriler yayınlanıyor.. Hayvan sevgisinin artırılması konusunda bu samimi önerimin de dikkate alınmasını dilerim."
Kamil KAPTANLAR

TEŞEKKÜR PANOSU

Örnek bir aile sağlığı merkezi

"Nilüfer ilçemizde yeni açılan Barış Aile Sağlığı Merkezi nedeniyle bu oluşumu hazırlayan yetkilileri kutlarım.
Barış Spor Salonu'nun olduğu yerde devreye giren Aile Sağlığı Merkezimizde görevli sayın Dr.Ergün Güvener, Dr.Emin Küdün ve ebe Selime Özel de gösterdikleri güler yüz ve yakın ilgi nedeniyle örnek oluyorlar.
Modern ve tertemiz bir sağlık birimi oluşturan herkese açık teşekkürler ve burada çalışıp hastalarına şifa dağıtan herkese de kolay gelsin diyor; çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum."
B.B.Ö

Minik karateciler rakip tanımıyorlar

İller arası yapılan Karate Şampiyonası'ndan 21 madalya kazanarak büyük bir başarı elde eden Güzelyalı Atatürk Ortaokulu Karate Takımı sporcuları Okul Müdürü İbrahim Bozdağ ve antrenör Hülya Efthymia Demirci ile birlikte Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Katıldıkları turnuvalar ve sporcu öğrencileri hakkında bilgiler aktaran antrenör Demirci, "300 sporcunun katıldığı turnuvada 22 sporcu ile ilçemizi temsil ettik. Müsabakalar sonucunda 21 madalya elde ettik" dedi.
Takım kata, ferdi kata ve kumite dallarında müsabakalar yaptıklarını da belirten Demirci, desteklerinden dolayı Türkyılmaz'a teşekkür etti.

Öğrencilerin madalya kazanarak yaptıkları çalışmaların karşılığını aldıklarını ifade eden okul müdürü İbrahim Bozdağ da Türkyılmaz'ın desteklerine teşekkür etti.
Fotoğrafta Güzelyalılı başarılı karateciler, öğretmen ve müdürleri 'Mudanyamız'ın adını karatede de duyurduğunuz için size teşekkür ederim' diyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'la günün anı fotoğrafında bir aradalar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.