Hava Durumu

Büyükşehir'in asfaltı bitmiş. Bu doğru mu?.

Yazının Giriş Tarihi: 09.06.2015 08:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.06.2015 08:29
Değerli okurlar; Genel seçimler öncesi gazetemizdeki haber yoğunluğu nedeniyle gönderilen pek çok iletiye yer veremedim.
Örneğin okurum Volkan Konuşkan'ın bu iletisi de mayıs ayı başlarında gelmişti.
Bu süreç içinde yaşanan sorun dilerim giderilmiştir. Sayın Konuşkan şunları yazıyor:

"Osmangazi, Küplüpınar Mah.'mizdeki Uludağ İlk ve Ortaokulu yıllardır bir bahçe içinde iki ayrı binada hizmet veriyordu. Ayrıca bir de spor salonumuz vardı.
Ancak iki bina da çok eskidi. Uzun uğraşlar sonu yeni bir bina yapımı için binalardan biri ve spor salonu yıkılarak yerine yeni bir okul yapıldı. İki ay önce de teslim edildi, hizmete girdi.
En eski binada okuyan öğrenciler şu an yeni binada öğrenim görmeye başladı. 
Ancak okul bahçemize üç aya yakın zamandır bir türlü asfalt yapılmadı. Okul yönetimiyle konuyu görüştüğümüzde Büyükşehir Bld.'nde asfaltın bittiğini ve yeni ihale için beklenildiği öğrenilmiş.
Bu yüzden okulun içi de dahil her yer çamur ve toz-toprak içinde. 



Böylesine sağlıksız bir ortamda eğitim yapılması endişe verici.  Astım hastası öğrencilerimiz yükselen toz bulutları nedeniyle zor anlar yaşıyor.
Boşaltılan eski binamızın yerine spor salonu yapılacağı söylenmişti hatta temel hatma törenimize katılan Valimiz Sn. Münir Karaloğlu bizzat söz verdi spor salonu için.  Ancak burada Osmangazi İlçe Milli Eğitim Md. kendi binasını yapacakmış. 
Sn yetkililerin konuya ilgisini diliyoruz. Çocuklarımız ve mahallemizin hak ettiği hizmeti almasına lütfen yardımcı olsunlar.
Saygılar." - Küplüpınar Mah. sakinleri ve veliler adına Volkan KONUŞKAN

Bşk.Bozbey'in dikkatine!.

"Nilüfer, Görükle'de Dumlupınar Mh. sakiniyiz. Burada çocuklarımız için çok acilen bir parka ihtiyacı var. Çocuklarımızın oyun oynamaya yerleri yok. Oysa park yerimiz belirlenmiş. Sadece belediyece bu yerin düzenlenmesi gerekiyor. Mine Sitesi, Alagöz Apartmanı ve Ayçeker Sitesi arasında kalan yer park için ayrılmıştır. Nilüfer Bld. Bşk. Sn. Mustafa Bozbey'den bunu önemle rica ediyorum.
Bir an önce parkın planlamaya alınıp hayata geçirilmesi tüm çocuklarımız adına
bizleri çok mutlu edecek. Saygılar."
Nur GÜRKAN

Çıkış çok tehlikeli

"Nilüfer, Çamlıca Mah. Eğitimciler Cad.'ne çıkışta kullandığımız sayılı sokaklardan biri Somuncu Baba Camisi önündeki sokak. Sokak çıkışında bir yanda bahçe duvarı diğer yanda elektrik direği tehlike yaratıyor.



Caddeden hızla geçen araçları görmek için aracın burnunu çok fazla çıkarmak ve dönüş yapan diğer araçtan sakınmak gerek. Araçlar dönüşte burada kafa kafaya geliyor. Büyük tehlike var. Çıkış, otoparktan biraz alınarak genişletilse daha geniş bir görüş açısıyla maddi-manevi büyük sıkıntılar biter. Yetkililerin dikkatine sunarım. Kör nokta rehabilite edilmelidir."
R.UYGUR

Alo,burası Büyükşehir

SERKAN ÇELİKKALELİ'ye:-"8/5/2015 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde yayınlanan  köşenizde Serkan Çelikkaleli imzalı ve 'Bu kara mizah örneği bir olaydır' başlıklı okur yakınması ilgili birimlerce incelenmiştir.
Gemlik, Kurşunlu bölgesinde ağaçlara zarar verilmemesi hususunda yüklenici firma uyarılmıştır."  
                                                                                                                               
HARUN K.'ya:- "4/6/2015 köşenizde yer verdiğiniz okurunuz Harun K.'ya ait 'Buradan fay hattı mı geçiyor yoksa? başlıklı uyarı yazısı incelenmiştir. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda tamirat işleri yapılmaktadır. Caddenin bütünüyle ilgili proje çalışması yapılacaktır. 
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz."  
Büyükşehir Bld. Basın 
Halkla İlişkiler Şb. Md.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.