Hava Durumu

Çamur deryasından kurtarın artık bizi

Yazının Giriş Tarihi: 27.02.2018 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.02.2018 08:16

"23 Nisan Mahallemiz ile Ataevler BursaRay İstasyonu arasındaki yürüyüş güzergahının son durumunu ekte köşenize göndermiş bulunduğum fotoğraflarla konuyla ilgilenecek makam sahiplerine iletip paylaşmak istiyorum.
Bu güzergahtan her gün güçlükle gelip geçen öğrenciler, çalışan insanlar ve mahalle sakinleri kullanmak zorundalar.
Ama devamlı yaşadığımız zorlukları ve zorlu/kalitesiz koşullara dikkat çekmek adına bu mail ve görüntüleri size gönderirken yaşanan problemlerin de halli için sayın yetkililere gerekli duyarlılığı göstermelerini önemle ve acilen rica ediyorum..
Bizleri bu yoğun şekildeki çamur deryasından kurtaracak olan ilgili sayın yetkili makam sahiplerinin gösterecekleri olumlu yaklaşımlara ve yapılacak çalışmalara peşinen teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla.." - Ferdin ADALI

Resmen bir tuzak

"Şehrimizin yaya trafiği en fazla yeri olan Çakırhamam semtindeki Gazi Timurtaş Paşa Türbesi arkasında (merdivenlerden çıkıp Çakırhamam'a geçerken) ana caddenin hemen kenarının hali..
Burada yaya vatandaşlarımız için resmen bir tuzak var.
Yol kenarına konulan demir direklerden biri tamamıyla kırık halde ve uzun zamandan bu yana da aynen bu şekilde duruyor. Ve kırılıp kalmış demirin içi de çöp dolu.
Geçen pazartesi günü yayınladığınız bu bölgedeki Kırk Merdivenler'in onarımı ile ilgili çalışmayı yapanlar acaba bu tuzak şeklindeki kırık demiri görmediler mi?
Şehrimizin ana caddesine hiç de yakışmayan bir görüntü bu.
Yetkililer derhal bunu da ele almalı ve tehlikeli durum ortadan hemen kaldırılmalı.." - Vecdi SAĞER

TEŞEKKÜR PANOSU

OPR. DR. Ersin Şen'e

"Küçük kızımız Azra Kahraman'ı başarılı operasyonuyla geceleri huzurlu uykulara kavuşturan Osmangazi Devlet Hastanesi KBB bölümü hekimi Sn.Opr.Dr. Ersin Şen'e açık teşekkürlerimizi iletiyoruz." - Kahraman Ailesi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.