Hava Durumu

Çekirge Muhtarı’ndan önemli uyarılar var!

Yazının Giriş Tarihi: 02.02.2015 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.02.2015 07:43
“Çekirge Mahallesi, 1.Cami Aralığı Sokak’ta iki yıldır fotoğrafta gördüğünüz gibi özel bir otelin bahçesinden gelen termal suyla sokak ortasındaki rögar kapağından  taşan pis sular düzenli olarak Armutlu Meydanı’na akıp gidiyor.

BUSKİ, Zabıta, Jeotermal AŞ. ve sıcak su ile ilgisi bulunan birimlere dilekçe, mail ve telefonlarla defalarca haber verdik, durumu anlattık ama ilgilenen çıkmadı.
Burası mahallenin en işlek caddesi. Her gün öğrenciler buradan okula gidiyor. Cadde asfaltı da çok bozuk. Kaldırımlar aşırı dar. 
Cadde başındaki tescilli evden her an birinin başına kiremit ve sıva düşme tehlikesi var. 

Yine aynı cadde başındaki rögarlar temizlendikten bir hafta sonra tıkandı. Buradaki termal sular boşuna akarken Cıkcık Hamamı sıcak suyu akmıyor. Bu da ayrı bir çelişki.
Çöp sorunumuz da var. Çocuklarımızı sabahları okul merdivenlerinde ağzına kadar dolu çöp tenekeleri karşılıyor. Telefon ve dilekçelerimize bırakın ilgilenilmeyi, cevap dahi alamıyoruz.
Ayrıca, Süleyman Çıkmazı Sokak’taki telefon rögar kapağı bir yıldır her tür ihbarlarımıza rağmen tehlike saçıyor. TELEKOM’dan ilgi bekliyoruz. Güvensiz kapak her an bir aracı içine düşürebilir. Yetkililerin bilgisine sunar, gerekli onarımların yapılmasını rica ederim. Saygılar.”
Coşkun ALINTAŞ/  Çekirge Mh. Muhtarı

***

YUNUSELİ CADDESİ


“16/1/2015 tarihli köşenizde yer verdiğiniz ‘Yunuseli yolunda çukurlar’  başlıklı okur şikayeti ilgili birimlerce incelenmiştir.
Söz konusu Fuat Kuşçuoğlu Caddesi’nde (Yunuseli havaalanına giden cadde) Alman Kanalı diye bilinen Biladiyunus Kanalı yanlarındaki set (yürüyüş yolu) üstünde ilgili kurumumuz tarafından çalışma yapılmış ve tamamlanmıştır. 
Bu bölgede ilgili birimlerimizce köprülerin yenilenmesi ve çevre düzenlenmesi yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld.Basın Halkla İlşk. Şb. Md.

***

KUMSALSIZ KÜÇÜK KUMLA


“Gazetenizdeki köşenizden geçen yaz Küçük Kumla’da Orman Kampı ile iskele arasında sahilde bulunan evler nedeniyle kumsalın hiç kalmadığı deniz ile evlerin neredeyse içi çe olduğunu buradaki binaların tehlike arz ettiğini sayın Büyükşehir Bld. Bşk.ı Recep Altepe’ye iletmiştim. 
Ama bugüne kadar bir gelişme olmadı 
Yaz sezonu gelmeden Kumlamız’a yeni düzenlemeler getiren Sn. Bşk.ımızdan bu sahillere de ilgi göstereceğini tahmin ettiğimizden kendisine çalışmalarında başarılar diler, saygılarımı sunarım.” 
Mehmet ÜNLÜGÜZEL

***

GÜLÜMSÜYORUZ... ÜZÜLÜYORUZ DA


“Nilüfer’de oturuyoruz ve her zaman örnek belediyecilik hizmetiyle gülümsemeye çalışıyoruz. Fakat yollarımız maalesef berbat durumda. Üzülüyoruz da.. 
Özellikle Beşevler’deki Beşevler Caddesi’nin üstündeki asfalt kabuk kabuk soyuluyor. 
Yetkililer bu caddeyi asfaltlamayı düşünüyorlar mı? Olumlu-olumsuz bir yanıt vermelerini ve mümkünse asfaltı geniş kapsamda yenilemelerini rica ediyoruz.
Not:Konak Mahallesi pazaryeri çevresi pazar günleri kaosa dönüyor. Çevre sokaklara gelişigüzel park ediliyor, kaldırımlar işgal ediliyor, araçlar daracık sokaklara her yönden girmeye çalışıyorlar. Bazı sokaklarda tek yön uygulaması yapılır ve bu uygulama denetimlerle uygulanabilirse trafik bir nebze nefes alabilir ve sürücüler arasındaki bitmeyen kavgalar azalabilir.
Saygılarımla..”
F.H.

***

TEŞEKKÜR PANOSU

SAĞ OL DOKTOR


“Diş protezimdeki sorun üzerine Özel Ataevler Diş Sağlığı Polikliniği’nde Dr. Nihat Adam’a başvurdum.
Sn.Dr.Adam gösterdiği yakın ilgi, güleryüz ve başarılı bir çalışma sonucu yaşadığım sıkıntıyı kısa sürede ve sorunsuz şekilde başarıyla çözümledi.
Kendisine açık teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ ol doktor..”
İnci BİRTEN

***

ŞEHİR ESTETİĞİ BİRİMİ'NE


“İzmir yolunu sık kullanıyor ve orta refüjlerin halini güzel şehrimize yakıştıramıyorum. 
Özellikle Uludağ Üniversitesi’nin bulunduğu alanda orta refüjdeki ağaçlar bir var, bir yok şeklinde. Hazır henüz ağaç dikme mevsimindeyken eksik bölgelerdeki ağaçlar 4-5 günlük çalışmayla dikilirse önümüzdeki 20 yıl için çok şık bir yeşil örtü kazanırız. 
Büyükşehir Bld. Şehir Estetiği Birimi yöneticilerinin İzmir yolu çevresinde ağaçlandırma anlamında neler yapılabileceğini araştırmasını öneriyorum.”
Halise SEDEF

***

YILDIRIM VE CAZİBER MERKEZİ


“28/1/2015 tarihli köşenizde yayınlanan “Cazibe Merkezi’ne Lütfen Biraz İlgi” başlıklı okur şikayet yazısı incelenmiştir. 
Tesisteki tüm eksikliklerle ilgili genel bir bakım - onarım çalışması için çalışmalar başlatıldı. En kısa sürede aksaklıklar giderilecektir.
Bilgilerinize sunarız.” 
Yıldırım Bld. Basın ve Halkla  İlşk. Md.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.