Hava Durumu

Çocuklar ıslanıyor ve çamur içinde kalıyor!.

Yazının Giriş Tarihi: 14.03.2018 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 08:13

"Çalı Mahallemiz'deki 180. Sokak sakinleri olarak, her yağışlı havalarda yollarımız devamlı olarak su birikintileri ve çamur deryası içerisinde kalıyor.
Sokak sakinlarimiz ve özellikle okullarına gidip gelen küçük öğrencilerimiz ıslanıyor ve her tarafları çamur içinde kalıyor.
Bir süre önce belirttiğimiz bu yolda yapılmış bulunan çalışmalarda yol zeminindeki kaplamalarda yer yer çökmeler olduğu için yaşadığımız sıkıntıdan kurtulmak için yetkililere durumu iletmemize rağmen nedense bir çare bulunamadı.
Problemimizden kurtulabilmek için bu defa da gazeteniz köşesinden çekip gönderdiğimiz fotoğrafların yayınlanması için ricada bulunuyor ve sayın yetkililerin de artık buna bir el atmalarını ve gereken çalışmaların yapılmasını saygılarımızla rica ediyoruz."

Daha nice tıp bayramlarına

14 Mart geleneksel Tıp Bayramı nedeniyle sağlığımızı emanet ettiğimiz, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de rahatsızlığı döneminde 'beni Türk hekimlerine emanet ediniz' dediği ve gece gündüz görev yapan fedakar doktorlarımızı ve sağlık mesleği çalışanlarımızı kutluyor ve daha nice 14 Mart tıp bayramlarlarına huzur, mutluluk ve barış içinde ulaşabilmelerini diliyorum.
Bursa Tabip Odası da bu nedenle cumartesi gününe dek sürecek olan bir dizi etkinlik düzenledi ve meslekte 30-40-50 ve 60 yıllarını dolduran meslektaşlarına bu geceki törende birer plaket sunacak.
Ben de hepsini kutluyor, kutsal çalışmalarında kendilerine kolaylıklar. E.Ö

TEŞEKKÜR

"Geçen 9 Mart'ta gazeteniz köşesinde Timurtaşpaşa belediye otobüs duraklarının zemininde oluşan olumsuzluklar ve derin çukurlara bir kadının ayağının takılıp düştüğünü görünce çukurların fotoğrafını çekip köşenize göndermiş ve sayın ilgililerin dikkatlerine sunmuştum.Uyarım dikkate alınmış olacak ki hemen gerekli düzenleme ve onarımlar yapılınca memnun oldum ve yeni bir fotoğrafla köşenize bildiriyorum.
Duyarlılık gösteren yetkili makam sahiplerine teşekkür ederim.
Ayrıca bir süreden beri Şehreküstü semtindeki BursaRay İstasyonu'na iniş merdivenleri kenarlarında bulunan ve ayak kaymalarını önleyecek bantların da erimiş gitmiş olduğunu ve oldukça büyük tehlikeler yarattığı görüyordum.
Anımsadığım kadarıyla gazeteniz köşesinde bu konuda da bir okurunuzca fotoğraflı bir uyarı yazısını yayınlamıştınız.
Geçen pazartesi günü istasyona inerken basamak kenarlarına gereken ayak kaymasını önleyici bantların takıldığını gördüm.
Durak ve merdivenlerde gereken güvenliği sağlayan ilgililere teşekkürler. Keşke bu gibi sorunlar gazete sayfalarına düşmeden gerekli çalışmalarla giderilse..
Saygılarımı sunarım.."
Beril ÖZTÜRK

Çanakkale Zaferi için bir konser

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, yarın gece 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Anma Konseri veriyor..
Konserde besteci Hasan Uçarsu'nun Çanakkale Şehitleri anısına yazdığı "Yine Bir Şey Yapabildim Diyemem Hatırana" adlı eseri çalınacak. BBDSO daimi şefi Dağhan Doğu'nun yöneteceği etkinliğe Yunus Emre Nefesli Çalgılar Beşlisi de solist olarak katılacak.
Konser saat 20'de AKKM, Merinos'ta başlayacak.

Cemal Nadir Caddesi karanlıkta kalıyor

"Zafer Plaza karşısındaki Cemal Nadir Caddesi sakinleriyiz.
Ve bu mail'imizi 10 Mart 2018 günü saat 22.00'de yazıyoruz. Uzun süredir karanlıkta kaldık. Saat 17.00'de başlayan ve nedenini bilmediğimiz ve artık kronik hale gelen plansız elektrik kesintisi halen sürüyor
Caddede bulunan esnaf olarak kesintilerden ötürü çok büyük maddi zararlarla karşılaştık ve karşılaşıyoruz.
Sorun için UEDAŞ'ı aradığımızda 'sorun gözükmüyor sorun yaratan kesintinin nedenini bulmaya çalışıyoruz' gibi garip garip cevaplar alıyoruz.
Bir sonraki aramada ise 'sorunu çözmeye çalışıyoruz' gibi cevaplar alıyoruz. Böylesine önemli ve güzide bir kurum vatandaşlarımızı bu kadar mağdur edecekse neden özelleştirildi?. Sürekli sorunlarla karşı karşıyayız.
Ayrıca caddede bulunan sokak aydınlatma lambaları defalarca aramamıza rağmen yıllardır yanmıyor. Arızalı.. Geceleri güzelim cadde ve çevre sokaklar adeta bir gecekondu bölgesi gibi.
Cadde esnafımızın sorunlarını sizin vasıtanızla sayın ilgili makam sahiplerine duyurmak istiyoruz."
Cemal Nadir Cad. esnafları

Ters bir eğim var

"Nilüfer ilçemizdeki 29 Ekim Mahallesi, Turan Dursun Caddesi'nde bulunan Simit Sarayı karşı köşesinde her yağışlı havada geniş su birikintileri oluşuyor. Bunun nedeni de yolun orta kısmındaki ters eğimden dolayı.
Bu yüzden bu noktada biriken sel suları giderlere ulaşmıyor ve birikiyor, sonra da geniş bir gölcük meydana geliyor..
Bu kısımdaki asfalt zemin üzerinde bir iyileştirilme yapılarak sel sularıyla oluşan gölcükte biriken suların bu gidere doğru yönlendirilmesini istiyoruz.
BUSKİ'deki ilgili yöneticilere peşin teşekkürlerimiz ve saygılarımızla.."
Çevre sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.