Hava Durumu

Darısı tüm köylerin başına

Yazının Giriş Tarihi: 21.06.2019 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.06.2019 08:08

"Karabalçık Mahallesi'nde, (köy) Osmangazi Belediyesi'nin yaptığı güzel çalışmaları görünce çok mutlu oldum. Yapılan spor sahası, konulan spor aletleri ve çevre düzenlemesi mükemmel olmuş. Darısı diğer köylemizin başına..
Ben, Bursa ve çevresini, köyleri ve mahalleleri kendi imkanlarıyla gezen, gören çevreye duyarlı olmaya çalışan, tarafsız, menfaat gözetmeyen, emekli bir vatandaşım. Böylesi güzellikleri görmek, geçmişi Bursa kökenli olan bir ailenin mensubu olarak gerçekten beni çok memnun ediyor.
Söz konusu olan Karabalçık köyünde eski tarihi hamam ve ilköğretim okulunu Osmangazi Belediyesi yaptığı başarılı çalışmalarla tekrar ihya etmiş. Örnek teşkil ediyor.
Başta Osmangazi Belediyesi'nin Sayın Başkanı Mustafa Dündar olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarını yürekten kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
Saygılarımı sunarım." - Kemal BAŞEREN

DEREYE LÜTFEN BİRAZ DİKKAT!

"Acemler bölgesinde, Soğukkuyu; Abdal Köprüsü altından geçen dereye kanalizasyon atıkları boşaltılıyor.
Bu yüzden bölgede oluşan yoğun kokudan dolayı çevre sakinleri olarak çok rahatsızız.
Oysa bu derenin kenarlarında yeni bir çevre düzenlemesi de yapıldı ve çok güzel bir bölge oldu. Üstelik bu dere yatağı BUSKİ Genel Md.binasının da çok yakınında..
Derede yaban ördekleri ve leylekler de zaman zaman görülebiliyor..
Gereken ilginin lütfen gösterilmesini dileriz." Ali KOÇANCI - (OKUR HATTI)

KARAGÜRGEN SOKAK KARANLIK İÇİNDE!

"Nilüfer, Konak Mah. Karagürgen Sk. Karnur Apt. önünde bulunan sokak aydınlatma lambası 1 buçuk-2 aydan beri arızalı ve yanmıyor.
O sokakta başka hiçbir sokak aydınlatması da yok. Sokağımız uzun zamandır bu yüzden geceleri çok karanlıklar içinde kalıyor.
Ayrıca; sokağımızın başına da bir aydınlatma direği konulmasını rica ediyoruz. Çünkü tek bir aydınlatma da buraya yetmiyor.
Sayın UEDAŞ yöneticilerinin duyarlılığına güveniyor ve sorunumuzun artık kısa bir zaman içinde çözümlenmesini rica ediyoruz.
Saygılarımızla.." Neşe TORUN ve komşuları

ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR

CİLİMBOZ'DA TEMİZLİK:- "29.5.2019 tarihli "Cilimboz Deresi tekrar taşabilir" başlıklı okur uyarı yazısı kurumumuz ilgili birimince incelenmiştir.Yazıda "..Cilimboz Deresi'nde ot yığınları ile kaplı olan dere yatağında çevreye atılan çöpler zaman zaman pis kokular oluşturmaktadır. Şiddetli yağışlarda bu durum ciddi sorunlar oluşturabilir.." denilmektedir. Bahsedilen Alacahırka Mahallesi'ndeki Cilimboz Deresi'nin temizliği BUSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince 30/5/2019 tarihinde yapılarak sorun giderilmiştir. Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz." Büyükşehir Bld.Basın Yayın Halkla İlşk. Daire Bşk.

ALO, BURASI NİLÜFER

KASIMPATI PARKI:- "16 Haziran 2019'da yayınladığınız 'Kasımpatı Parkı'nda yürüyüş zor' başlıklı okur yakınması üzerine gereken inceleme yapılmıştır. İlgili Müdürlüğümüz bahse konu parkta yapılması gereken uyarı levhalarının boyama işlemini en kısa sürede gerçekleştirecektir. Duyarlı vatandaşlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz." Nilüfer Bld. Basın Bürosu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.