Hava Durumu

Dileğimiz, sistematik çözüm geliştirilmesi

Yazının Giriş Tarihi: 02.06.2015 07:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.06.2015 07:33
“Geçenlerde Beşevler Cad.’ndeki çukur şikayetimi yayınlamıştınız. Ertesi gün çukurun toprakla doldurulduğunu gördüm. 28.5.2015 Perşembe ise çukurun çok daha geniş ve derinleştiğine tanık oldum. Modern bir semte bu hiç yakışmıyor. 

Çukur, araç lastiklerin kesilmesine ve kazalara yol açabilir. Çok daha hızlı ve etkili müdahale edecek modern ekipmanlarla destekli asfalt onarım ekiplerinin oluşturulması Bursa’ya yakışır. Çukurun etrafı belli ki boşalmış. Belki o bölge tümüyle kazılmalı, sorunun ne denli büyük olduğu saptanıp dolgu ve asfalt yapılmalı. 
Önerimizin dikkate alınması ve onarım etkinliğinin artırılması için sistematik çözüm geliştirilmesi en büyük dileğimizdir.  Saygılarımızla.” Semt sakinleri

***

ALO, BURASI BÜYÜKŞEHİR


ÇIRPAN MH:“19/5/2015 köşenizdeki ‘BUSKİ’nin dikkatine’ başlıklı okur yakınması incelenmiştir.
Çırpan Mah. 1. Altıparmak Sk. 39 no’lu bina önündeki sorun, ilgili Genel Md.müz ekiplerince asfalt yapılarak giderilmiştir.”  
***
KOLTUK:“25/5/2015’te köşenizde yer alan ‘O koltuğa dikkat BOİ’ başlıklı okur uyarısı incelenmiştir.
16 BVH 43 plakalı BOİ otobüsü kontrol edilerek, şikayet konusu arıza ilgili Bakım Md.’müzce giderilmiştir. 
Burulaş’ın tüm otobüsleri periyodik olarak bakımdan geçmektedir. Zaman zaman gün içindeki arızalara da bakım ekiplerimiz kısa sürede müdahale edip, aracı hemen  servise vermektedir.” 
***
OBRUK: “25/5/2015’te yayınladığınız ‘Cadde ortasında derin obruk gibi’  başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
Beşevler Cad. NT mağazası önündeki çukura, ilgili Kurumumuz ekiplerince 26.5.2015’te kazı yapılıp tehlikeli sorun giderilmiştir. Asfalt onarımı programa  alınmıştır. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld. Basın  Halkla İlşk. Şb. Md. 

***

8 TL TUVALET PARASI NORMAL Mİ?..


“Hafta sonu ailecek Orhaneli Yolu üzerindeki Atatürk Kent Ormanı piknik alanına gittik.
Girişte 5 TL. ücret alındı. Buraya kadar normal. Çocuğun ihtiyacı geldiği için tuvalete götürdük. Tuvalette bir görevli vardı ve 1 TL. alınıyordu.
‘Girişte zaten 5 TL. ödedik. Bu ücret neden alınıyor?’ dedim. Görevli ‘tuvalet ihalesini şahıs aldı. Bu yüzden ücret alınıyor’ dedi..
Büyükşehir Bşk.Sn. Altepe’ye soruyorum? Girişte 5.TL. ödenen piknik alanında akşama kadar 8 TL. tuvalet ücreti ödemek normal mi, değil mi?.”
Ali YILMAZ

***

ZABITANIN GÖREVİ NE ?


“Fotoğrafı, Şehreküstü Meydanı BursRay İstasyonu’na giden yaya yolunda çektim.  Burası günün her saati böyle. Yolun karşısında da hem Osmangazi, hem Büyükşehir Bld. zabıta ekipleri ve hem de trafik polisi bekliyor ama kaldırım işgaline karşı hiçbir  müdahale yapılmıyor. 

Zabıtanın görevi yalnızca seyyar satıcıları kovalamak mı, yoksa medeni bir kent olma olgusunu yerine getirip, kaldırım işgallerine bir son vermek mi?.”
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

***

TEŞEKKÜR PANOSU

STAD TAKSİ'NİN DUYARLILIĞI


“Sık aralarla görev yaptığım işyerime Stadyum Meydanı’ndaki BTSO Hizmet Binası yanındaki Stad Taksi durağına ait araçlarla gitmek zorunda kalıyorum.
Bu durakta araç kullanan tüm sürücülerin son derece beyefendi, saygılı davranışları ve yardımseverlikleri gerçekten de dikkatleri çeker bir nitelik gösteriyor.
Kendilerine çok teşekkür ediyor ve örnek teşkil etmesi için bu mesajımın köşenizde yayınlanmasını rica ediyorum..”
Bir hanım  öğretmen
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.