Hava Durumu

Düzgün Sokak şaşırtıyor

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2020 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2020 08:04

Aslında, bu yol, Üçevler Mahallesi vasıtasıyla, Gümüştepe ve Misi Mahallesi(köy)ni , Küçük Sanayi ile, Çalı, Hasanağa, Kayapa'da bulunan sanayi sitelerini ve mahallelerini birleştiren, sabah ve akşam saatlerinde, işbaşı ve iş sonu saatlerinde, yoğun bir trafik yükünü "taşımaya çalışan" bir bağlantı yolu olup, aslında genişletilmeye ihtiyaç duyulan bir yer.. Fakat, her nasılsa, nasıl bir "imar planı" yapıldıysa ve ruhsat verildiyse, bu inşaatın "çevre duvarı" adeta yolun üzerinden yapılmakta. Bu durum o yolu kullananlar tarafından, hayret ve merakla karşılanmakta.. Şaşırtıcı..

Çünkü, bu yol, dediğim gibi çok yoğun bir trafik yüküne sahip olmakla birlikte, bilhassa, kışın kar yağdığında daha da daralmakta ve araç sürüş şartları çok daha zor hale gelmektedir. Bu yolu, bir de büyük tonajlı kamyon ve TIR'lar da kullandığından, zaten günütmüzdeki trafiği bile son derece ağırlaştırmakta
Lütfen, bu konuda, yetkililerin dikkatini çekmek için, bu yazı ve fotoğrafları yayımlarsanız, belki "duyarlı bir yetkili" ilgilenir ve burada daha sonraları, daha fazla sorun çıkaracak olan bu uygulamadan, henüz yolun başındayken, çözüm bulunabilir. Saygılarımla." - Namık ARTAN

PAZARYERİNE NE OLDU?

"Yıldırım Belediyesi bundan önceki dönemde Millet Mahallesi'ne kapalı pazaryeri yapımı için birtakım girişimlerde bulundu.
Pazar alanı yapılacak bölge bariyerlerle kapatıldı. İş makineleri çalıştı.
Ama daha sonra ne hikmetse öylece kaldı.
Yıllar geçtikçe bu metal bariyerlerin bir kısmı zamanla yıkıldı ve kapalı pazaryeri yapılacak yer şimdilerde hafriyat alanı gibi oldu.
Proje ile ilgili tabelalar hâlâ bu alanda durmakla beraber şu anki haliyle çevredeki çocuklar için güvenlik tehlikesi oluşturmakta.
Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi'nde yapılması planlanan ve bir süre çalışması devam eden ve sonra terk edilen alan için bir açıklama yapmasını rica ediyoruz.
Kapalı pazaryerimiz yapılacak mı? Yapılacaksa süreç nasıl işlemektedir? Saygılarımla." Sercan ÇELİK

YASAKLARA UYULMUYOR

"Yıldırım ilçesi Prof. Tezok Caddesi ve Teyyareci Mehmet Ali Caddesi'ndeki parklanma sorunu zaman zaman gündeme galiyor. Teyyareci Mehmet Ali Caddesi'nde bir süre önce uygulamaya konulan ama ancak 2 hafta süren park yasağı sonrası mevcut durum eskisi gibi devam etmekte. Bununla birlikte aynı durum Prof. Tezok Caddesi için de geçerli. Burada da değişen bir durum yok.Önceki gün dikkatimi çekti. Prof. Tezok Caddesi'nde yol boyunca 'Park Etmek ve Duraklama Yapmak Yasaktır" tabelalarının altına yasaklı saatler de belirtilmiş.
Umarım, gerçek anlamda bu caddelerde otopark sorununa kalıcı bir çözüm bulunur. Saygılarımla." Bölge sakinleri adına S.Ç.

ALO, BURASI NİLÜFER

ONARMAKLA YÜKÜMLÜLER: - "Gazetenizdeki köşenizde yayınlanan 'Asfalt Onarımı Bekliyoruz' başlıklı okur talep yazısı üzerine açıklama gereği duyulmuştur.
Esentepe Mahallesi İnanç Sokak'ta doğalgaz çalışması yapılmıştır.
Hizmet sağlamak amacıyla yapılan altyapı çalışmalarında, ilgili kurumlar ortaya çıkan tahribatı onarmakla sorumludur.
Söz konusu sokakta da yapılan çalışma sonucu ilgili kurum gereken onarım çalışmasını gerçekleştirmiştir.
Kurum olarak bizler bu tür çalışmaların takipçisi olarak mağduriyetin giderilmesi noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Nilüfer Belediyesi Basın Bürosu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.