Hava Durumu

Erdal'ı çok döverdim!..

Yazının Giriş Tarihi: 03.05.2019 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 08:11

Değerli okurlarım;
Bu başlığı okuyup, fotoğrafı da görünce Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş'ın beni dövmeye kalktığı sanılmasın sakın.
Başkanımız bana unutamadığı bir anısını anlatıyor. Bol bol dövdüğü kişi de sevgili yeğeni Erdal Bey'miş.
Malum 'tabak sevdiği deriyi yerden yere vurur' denir. Alinur Başkanımız da çok sevdiği Erdal yeğenini o unutulmaz çocukluk günlerinde bol bol, bir güzel dövmüş..

Peki bu muhabbet de nereden çıktı derseniz?:
Dün Baia Otel'deki Sönmez Medya Buluşmaları'nda Alinur Aktaş'la bir araya geldik. Biz medya mensupları sordu, başkan tek tek, detaylarıyla ve içtenlikle yanıtladı hepsini..
Program çekimi bittikten sonra vedalaşırken 'ben Erdal'ları çok severim Erdal Abi' dedi. Sevindim.. Sonra:
"İstanbul'da bulunan yeğenim Erdal'la hemen aynı yaşlardayız. Onu gerçekten çok severim. Ama o çocukluk yıllarında hemen her fırsatta döverdim onu.." diye devam edince sıra bana mı geliyor (!) yoksa diye bir adım geriye çekildim..
İşte tam o anda da arkadaşım Namık Göz deklanşöre basıvermiş.
Herhalde beni de seviyor olmalı sayın Başkan. Çünkü eleştirilerimize kızmıyor ki bu güzel anıyı da anlatma gereğini duydu.
Ben de 'İstanbul'daki yeğen Erdal Bey'e gazeteci Erdal'dan selamlarımı iletin lütfen Başkanım' dedim.
Gelelim, benim soruma ve yanıtına:
"31 Mart yerel seçimlerinde Mudanya ve Nilüfer'i yine muhalefete kaptırdınız. Ama muhalfet partisi bu kez Gemlik'i de aldı. Bu sonucu nasıl değerlendiriyorsunuz?"
Başkan, "başka bir partinin başarısını, durumunu değerlendirmek istemem. Gemlik'te halkımız tercihini yaptı. Demek ki, ilişkiler, halkla diyalog, hizmet gereken şekilde yansıtılmamış.
Gemlik'te yeni Belediye Başkanı olan arkadaşımıza başarılar dilerim.
Zaten 24 Haziran seçimlerinde bunun provası yapılmıştı denebilir. Yüzde 40/45 oranında oy alınmıştı.
Şimdi sonuçta; seçim bitti. Aradan 32 gün geçti.. 3-4 yıl daha geçecek. Halkımız Büyükşehir'de ve ilçelerde belediyeler ne yaptı diye değerlendirme yapacak. Halkın oyuna saygı duyarım ve Gemlik Belediye Başkanı'na da tekrar başarılar dilerim.."

KALDIRIMDA ÇÖKME TEHLİKESİ OLABİLİR

"Nilüfer ilçemizde bulunan Çamlıca Mahallesi'ndeki Güldeste Sokak ile Şimşek Sokak arasında kalan kaldırımın durumu çok kötü ve tehlike yaratıyor.
Hatta fotoğraflarda görülen kaldırımın altındaki toprak da kayınca bu kesiminin altı da boşalmış ve kaldırımın beton zemini şimdi adeta boşlukta duruyor.
Her an çökme gibi bir durum da meydana eğer gelirse yaya vatandaşlarımız için beklenmedik acılar yaşanabilir.
Nilüfer Belediyemiz'in sorunu inceleyerek gerekli onarımı ve iyileştirmeyi yapmasını bekliyoruz.
Saygılarımızla.." Gülcan ALABAĞ

SU ŞEHRİ BURSA'DA SUSUZ BİR ŞADIRVAN

Bursa'nın en önemli tarihi mekanlarından biri de Hanlar Bölgesi'nde yerli-yabancı pek çok turistin gezip gördüğü, hayran kaldığı Kozahan ve civarıdır.
Kozahan'ın hemen yanıda bulunan İç Kozahan ise ulu çınarları altındaki kafeleriyle, mis gibi kokan sıcak demli çaylarıyla, köpüklü nefis kahveleriyle, salepleriyle konukların oturup dinlendiği, soluk aldıkları yaz ve kış oldukça ilgi çeken en önemli yerleri arasında..
Ancak, tarihi İç Kozahan içindeki avluda bembeyaz mermer şadırvan su şehri Bursa'da 'susuz bir şadırvan' olarak turistler tarafından hayretle karşılanıyor.
Bilmem bu eksiklikle kim ilgilenir.
Güzellikler devam etmeli elbet. Hele konu Bursa olursa!..
Saygılarımla.." Sezen LAÇİNLER

ALO, BURASI BURULAŞ

D/23 HATTI KONUSUNDA:- "29.4.2019 tarihli köşenizde yansıyan yolcumuzun şikayeti ile ilgili kamuoyunu doğru aydınlatma adına bu bilgiyi değerli yolcularımızla paylaşmak isteriz.
Sizler gibi fikirlerini beyan ederek hizmetlerimize değer katan yolcularımızın talep ve şikayetlerini kıymetli buluyor ve önerilerinizi değerlendirmeye çalışıyoruz.
Sefer sıklığının artırılması önerinizi değerlendirilmek üzere ilgili iş birimimize aktardık. Elektronik ücret toplama sistemi verilerinde sefer başı yolcu sayıları analiz edilerek, araç kapasitesi ve filo uygunluk durumu göz önünde bulundurularak gerekli iyileştirmenin yapılacağını bildirmek isteriz. Bununla birlikte D/23 hattı üzerinde çalışan araç sürücülerinin kurallara uygun ve daha özenli araç kullanmaları; hareket saatlerine riayet etmeleri konularında genel uyarıların tarafımızca sağlandığını bilgilerinize sunarız. Hizmetlerimizi iyileştirmemize sunduğunuz katkı için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BURULAŞ Kurumsal İletişim Birimi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.