Hava Durumu

Eroğlu Sokak enerji hattında tehlike var

Yazının Giriş Tarihi: 05.01.2016 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.01.2016 08:07
    “Uludağ Elektrik Dağıtım Şirketi; UEDAŞ’tan önemli bir ricamız var.
      Nilüfer ilçesi, Konak Mahallesi, Yıldırım Caddesi, Eroğlu Sokak’ta bulunan bir elektrik direği çok büyük tehlikeler yaratıyor.
      Beton elektrik direği ve buna bağlı olan enerji hatları oturduğumuz 9 no’lu apartmandaki dairelerle adeta iç içe bir durumda. 


      Bu durum da olası birtakım tehlikelere adeta davetiye çıkartıyor.
      Pencereler açıldığında veya balkonlara çıkıldığında elektrik telleri ile resmen burun buruna geliyorsunuz.
      UEDAŞ’ın sayın yöneticilerine yaşadığımız tehlikeli durumu iletebilmek için gazetenizdeki köşenize sorunu ve tehlikeleri yansıtan fotoğraflar gönderiyoruz.
Sayın UEDAŞ yöneticilerinin konuya büyük duyarlılık gösterip en kısa zamanda gerekli önlemleri almak için harekete geçeceklerine inanıyor ve çalışmalarında başarılar, kolaylıklar diliyoruz.
      Saygılarımızla..” - Eroğlu Sokak sakinleri

Esentepe istasyonu merdivenlerinde büyük tehlike 

    “BursaRay’a ait Esentepe İstasyonu’ndaki dimdik merdivenlerin basamak kenarlarında tutunma demirleri bulunmadığı için büyük tehlikeler yaşanıyor.. 
    Kar yağışının başladığı gün bir beyefendi merdiven basamaklarında ayağı kayarak feci şekilde düştü. Düşmesinin tek sebebi de merdiven kenarlarında tutunma demirleri yoktu, bu yüzden..
    Bugüne kadar gördüğüm tüm BursaRay istasyonlarında buna dikkat edilmiş ve birer tutunma demirleri basamak kenarlarına monte edilmiş ama bu istasyonda nedense buna gerek (!) görülmemiş.
Unutuldu mu acaba, yoksa gerçekten de buna gerek duyulmadı mı?. Dikkatlere sunarım.” Mehmet ÜNALDI

Küçükkumla’ya meydan çeşmesi

 “Bugünlerde yerel televizyonlarda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren BUSKİ’ye ait bir tanıtım filmi dönüp duruyor. Bu tanıtım filminde ‘Bursa’ya 75 çeşme yaptırdık’ deniyor. 
Çeşmeleri saymış değilim. Gidip tek tek sayamam zaten.. 
Ama bildiğim kesin bir şey var. O da şudur:
Gemlik/Küçükkumla’mız yaz sezonlarında 100 bine yaklaşan bir nüfusa ulaşıyor. Fakat sadece iki tane sokak çeşmemiz bulunuyor. Bu da yetmiyor tabii.
Büyükşehir Belediyemiz’den ve BUSKİ’den Küçükkumla’mıza yakışan bir meydan çeşmesi yaptırılmasını rica ediyoruz. Dört yönlü ve çok musluklu bir çeşmeyi en kısa zamanda görmek en büyük dileğimizdir.” H.B

Çukurlar dolduruldu     

“23/11/2015 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi’ndeki köşenizde yer verdiğiniz ‘Belediye’ye beşinci seslenişim’ başlıklı bir okurunuza ait şikayet yazısı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Osmangazi ilçesi, Yeniceabat Mahallesi, Yeniceabat Caddesi üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait fidanlığın önündeki asfalt yolda oluşan çökmeler ilgili birimlerimiz tarafından doldurulup onarılmıştır. 
    Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.”  

Büyükşehir Bld. Basın 
Halkla İlşk. Şb. Md. 



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.