Hava Durumu

Eve gitmek için cambazlık yapıyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 24.02.2020 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 08:17

"İstanbul Caddesi'nde T2 hattı yapıldıktan sonra bu bölge de tıpkı İzmir ve Mudanya yolu gibi ikiye bölündü ve karşıya geçmek eziyet haline geldi. AS Merkez yanında Karayolları tarafından üst yol ve köprülü kavşak yapılmasıyla sorun dönüş yapmak isteyenler için çözüldü.
Ama bu durum bizim için eve gitmeyi eziyet haline getirdi.

Bizler Alpiş Evleri'nde köprülü kavşağın hemen dibinde oturuyoruz. İstanbul veya Yunuseli yönünden geldiğinizde dönüş yok. Yaklaşık 2 kilometre ileriye gittikten sonra kavşaktan dönüş yaparak eve gelebiliyoruz.
İlk yapıldığında köprü çıkışında U dönüşü imkanı vardı. Sonra beton bloklar koyarak dönüş engellendi. Araçlar bu noktadan İstanbul Caddesi'ne yönlendiriliyor.
Buna bir çözüm bekliyoruz. İnsanlar eve gitmek için cambazlık yapıyor. Beton blokların önünden dönüşte büyük kazalar yaşanabilir. Saygılarımızla.."-

SAĞLIK PARKI'NDA SAĞLIKSIZ GİRİŞ

"Fotoğraflarını çekip gazetenizdeki köşenize gönderdiğimiz fotoğraflarda görülen yerşehrimizin Yıldırım ilçesinde bulunan Mimar Sinan Sağlık Parkı'nın girişi..
Gün boyu pek çok insanı ağırlayan Sağlık Parkımız'ın girişi fotoğrafta net bir şekilde görüldüğü gibi çamur deryası halinde ve içler acısı bir manzara arz ediyor.. Özellikle buraya spor yapmaya gelen gençlerimiz ve dinlenmek için burasını tercih eden vatandaşlarımız parkın girişinde bu geniş hale gelen çamur engeli ile karşılaşıyor.
Yaklaşık bir senedir bu şekilde olan park için vatandaşlar olarak Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın Oktay Yılmaz'dan gerekli ilgi ve yardımlarını bekliyoruz.."

BURSA'DA BELKİ BİR İLK (!)

"Nilüfer ilçemizdeki Çamlıca Mahallesi, Begüm Sokak'ta Çobanyıldızı Sokağı'na varmadan önce yolumuzda oluşan ciddi şekildeki deformasyon herhalde Bursa'da başka bir sokakta şimdiye kadar görülmemiş ve bir ilktir!..
Yolumuzun bu anormal görüntüsü ne yazık ki uzun zamandan beri de bu şekilde... Deformasyon yüzünden araçlarımızın yanı sıra yayalar da güç durumda..
Belediye Başkanımız Sayın Turgay Erdem'in dikkatine sunuyor ve gerekli iyileştirmenin tez zamanda yapılmasını önemle rica ediyoruz.." Ziya GÜRCAN

CUMARTESİ BURADAYIZ

Değerli okurlarım, gönderdiğiniz çeşitli sorunlar ve bunları yansıtan fotoğrafları cumartesi ve pazartesi günleri bu köşede yayınlıyor ve konu ile ilgili yetkililere ulaştırıyorum.
Önümüzdeki cumartesi günü yine bu köşede buluşabilmek umuduyla sorunlardan uzak, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.. - E.Ö

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.