Hava Durumu

Göl manzaralı(!) bir sokak..

Yazının Giriş Tarihi: 18.02.2016 08:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.02.2016 08:51
“Demirtaş bucağımızdaki Barbaros Mahallesi, 437. Sokak sakinlerindenim..
BUSKİ ekipleri tarafından birkaç ay önce sokağımızda gider ve kanalizasyon çalışmaları yapıldı. Ama son çalışma olan asfalt işlemleri nedendir bilinmez bir türlü yapılmadı.
Ve fotoğrafta görülen mevcut manzara ortaya çıktı.



Oysa evimizi yaparken ruhsat, yapı denetim, proje ve sigortalı işçi gösterme olmak üzere bütün harcamaları eksiksiz bir şekilde yapmıştık. 
Fakat sokağımızdaki bu manzaradan bir türlü kurtulamıyoruz. Takdiri sayın yetkililerin dikkatlerine sunuyor, gereken çalışmaların acilen yapılmasını rica ediyorum..” 
Saygılar.” - 
Gökhan KAHRAMAN

Sizde hiç insaf utanma yok mu?

“Bugün (15 Şubat) öğleden sonra arkadaşlarla Hüdavendigar Parkımıza gittik. Her şey çok güzel, emeği geçenlere tebrikler.
Ama bizleri üzen tek şey çevreye atılmış çöpler. Dün pazar tatilinde buraya gelenler yiyip içmişler, bütün çöplerini gelişigüzel ortaya atmışlar. Bu ne insafsızlık, bu ne utanmazlık!. Yazıklar olsun! 
Yığın halindeki çöpler hep gözümün önünde. Çok sinirlendik. Eve dönünce de hemen köşenize yazma gereği duydum. Lüfen yayınlayın..” Birsen ÖZER

İnternet fenomeni bu gece Bursa’da

“Videoları izlenme rekorları kıran Roman Kım Türkiye’de ilk kez bu gece Bursa’da müzikseverlerle buluşacak.
Bir internet fenomeni olmasının ardından dünya sahnelerini kasıp kavuran, sıradışı keman virtüözü Roman Kım’ın konseri Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak.
Uzun zaman Türkiye’de yaşayan İtalyan orkestra şefi Antonio Pırollı’nin yöneteceği konserde, kazandığı olağanüstü başarılara rağmen besteciliği bıraktığı 37 yaşına kadar 39 opera besteleyerek İtalyan opera izleyicisinin idolü haline gelen Rossini’nin, ünlü uvertürü “Hırsız Saksağan Operası Uvertürü” seslendiriliyor. Eser, Stanley Kubrick’in “Otomatik Portakal” filmindeki kullanımıyla da popüler kültürde yer bulmuştu.

Oya ağaçları yenilendi!..

“Havalar düzeldi. Sık sık Bursa’nın Belgrad Ormanları diye düşündüğüm Nilüfer Beşevler’deki Cephanelik Ormanı çevresindeki yürüyüş parkuruna gidiyorum. 
Yıllardır tüm yürüyüş yolunun çevresini inci gibi süsleyen oya ağaçlarının küçük bir kısmı kurumuştu. Geçen hafta sonu bunların yerlerine yenilerinin dikildiğini görünce çok sevindim. Diktiği ağaçlarının takibini, bakımını ve kuruduysa yenilenmesini sağlayan Nilüfer Bld. Park Bahçeler Md. çalışanlarına kocaman tebrikler. 
Aynı bölgeye bir süre önce de Büyükşehir Bld. Beşevler Bölge Parkı’nı kazandırmıştı. Buraya dikilen ağaçların da bir kısmı kurudu. Bir de parkın ön tarafı yazın ağaçsız olduğundan kupkuru oluyor. Nilüfer Bld.’nden ricam, Büyükşehir  ile gerekirse el ele verip eksik ağaçları da acilen dikmesi. 
Park, Büyükşehir’in sorumluluğundaysa ve Nilüfer Bld. de çalışma yapamıyor ise en azından Büyükşehir Bld. konuyu sahiplenir ve bol bol gölgelikli ağaç dikerse sevinçle karşılayacağız. 
Yetkililerle konuyu paylaşmanızı rica eder, değerli köşenizi okurlarınıza açtığınız için teşekkür ederim. Saygılar.”
İmdat GENCER
Elek. Müh.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.