Hava Durumu

Harika TV ve ilginç ‘iddia’

Yazının Giriş Tarihi: 24.03.2016 07:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 07:51
Okurumuz Sn. Ayşe Aygör’den ilginç bir ‘iddianın’ yer aldığı mail aldım. Bu konuda bir yanlış anlama veya iletişim hatası olablir. Söz konusu kuruluşlardan bir açıklama gelirse köşemiz açık tabii. 
Sn. Aygör şunları yazmış.
    
“Vodafone’un 49 TL’lik paketindeyim. Ama bu ay faturama 86 TL yansıtılmış.. Vodafone’un müşteri hizmetlerini aradığımda adını ilk kez duyduğum Harika TV’ye üye olduğumu, bu artışın da oradan kaynaklandığını söylediler. 
İnternette, Facebook gibi hesaplarda herhangi bir reklamı tıkladığımda bile abone olunabildiğini de eklediler. 
Görevli kişi bu firmayla bir ilişkileri olmadığı halde, benim aboneliğimi iptal etti. Bunun üzerine Harika TV’yi aradım. Oradan da buna benzer şeyler  söylediler. Oysa, böyle bir TV olduğundan bile emin değilim. Ama ınternette Harika TV sayfası karşıma çıktığında, yanlışlıkla ‘kabul’ diye tıklamışım. 



E-faturama bakmasam, otomatik ödemede de olduğu için, hiç kullanmadığım hizmetin bedelini ödemeye devam edecektim. Herkesi bu durumlara düşmemesi için uyarıyorum. Faturalarınızı iyi kontrol edin. Bu uygulama haksız kazanç değil de nedir?  Saygıyla.” -  Ayşe AYGÖR

Önlem önlemdir

    “Ankara’daki son terör olaylarından sonra şehrimizin önemli yerlerinde park etmiş araçların kaldırıldığını okudum. Güzel bir çalışma.
    Eşrefiler Caddesi’nde de iki taraflı, Namazgah ve Maksem caddelerinde de tek taraflı araç parkları var. Yol çok daralıyor, bazı araçlar evlerin kapısını bile kapatıyor. 
     Bu araçların da kaldırılması gerekir düşüncesindeyim.”
Cüneyt ALEMDAR

Alo,burası Osmangazi

    ARIZALI KOLTUK:- “8/3/2016 tarihli köşenizde yer verdiğiniz ‘BOİ otobüsünde adeta deprem’  başlıklı okur uyarısı ilgili birimlerce incelenmiştir.
Üç milyona yaklaşan nüfusuyla Türkiye’nin 4. büyük metropolü ilimizde, Burulaş  çok sayıda araç ile tam gün hizmet vermektedir. Tam gün seferde olan bu araçların arıza bildirimleri, plan çerçevesinde değerlendirilerek arızalar giderilmekte ve sefere mümkün olduğunca fazla sayıda araç verilmektedir. 
     Söz konusu aracın koltuk arızası uyarı sonrası hattan çekilip gerekli kontrollerin ve bakımının yapılması için tedbir alınmıştır.” 

    BOİ DURAĞI:-”2/3/2016’da yayınladığınız ‘BOİ durağı ha, yıkıldı ha yıkılacak’ başlıklı şikayet incelenmiştir.
Demirkapı Mahallesi’ndeki BOİ durağı ilgili ekiplerimizce kontrol edilip 11 Mart 2016 tarihi itibariyle tamir ve bakımları tamamlanmıştır. 
Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld.Basın Halkla İlşk. Şb. Md. 

TEŞEKKÜR PANOSU

    “9 Mart 2016’da sayınızda kaldırılan AS Merkez BOİ durağı yakınındaki demir üst yaya geçidi köprüsü yanında unutulan ‘yaya geçidi merdiveni’ uyarılı levhanın hâlâ yerinde olduğunu bunun da çok komik olduğunu belirten yazımı yayımladınız.
    Geçen cuma yolum yine oraya düştü. Merdiven işaretli tabela yerinden hemen kaldırılmış.
     Koskoca demir üstgeçit oradan kaldırılırken bu tabelanın uzun zaman orada unutulması çok garip.
     Uyarım rötarlı da olsa dikkate alındığı için teşekkürler.”
Metin KAYNAKÇIOĞLU



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.