Hava Durumu

Havuzlu’nun otopark banketleri çok yüksek

Yazının Giriş Tarihi: 12.06.2015 07:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.06.2015 07:52
“Geçtiğimiz günlerde yolum Nilüfer ilçesindeki Ataevler bölgesinde bulunan Adalet Sitesi karşı köşesindeki Havuzlu Park tesislerine düştü. 
Buradaki otoparka girişte banket çok yüksek olduğu için araç tekerlerine zarar verdiğini fark ettim. 
Sorun genel olarak tüm Bursa’da ve yeni yapılan kaldırım ve otopark ceplerinde var. Asfalt yoldan otopark cebine girişte hafif meyille beton veya asfalttan parkeye geçiş yapmak lazım diye düşünüyorum. 
Bu imalat kusuru hem araca zarar veriyor, hem de dönüşlerde arkadan gelen sabırsız sürücülerin tepkilerini çekiyor ve klaksonlarına uzun uzun basıyorlar. Fotoğrafladığım alanda en azından yükseklik farkı asfalt ile doldurulursa daha iyi olacaktır. 
Ayrıca, burası çok modern bir yerleşim ama kaldırımdaki bisiklet yolu sanırım unutulmuş. Bu kadar işlek bir yer böyle bırakılmamalıydı diye düşünüyorum. Alt caddelerinin birinde de bisiklet yolunun tam ortasında rögar gelen yer çukur bırakılmış (yol seviyesinde kalmış). Üzücü kazalar yaşanabilir. Nasıl bu kadar büyük bir hata yapılmış anlamakta güçlük çekiyorum. 
Güvensiz rögarın yola taşınarak bisiklet yolundaki çukurun bertaraf edilmesi üzücü kazaları engelleyecektir.
Saygılarımla.”   A. Hilmi METİN



Sorunumuz siyasi  malzeme değildir

“Büyükşehir Bld.’nce 2011 yılı programına alınan Nilüfer, Çetin Emeç Cad. ıslah ve yenileme çalışması başlatıldı.
Fakat üç ay önce başlayan çalışma bir kepçe, bir kazı makinesi ve birkaç kamyonla yapılırken adeta kaplumbağa hızıyla yol alınıyor ve makine parkı çok zaman başka yerlere kaydırılıyor. Bu yüzden  semt ortasındaki önemli bir caddede ulaşım yapılamıyor.
Eskiden yoğun trafik olan caddenin bir kısmına stabilize yol malzemesi konuldu.. Yol çok bozuk ve eskisinden beter..Buradan geçmeye çalışan araçların kaldırdığı toz bulutlarından zor nefes alınıyor.
İlgililere telefonla yaptığımız ricalarımıza rağmen yol bir türlü bitirilemiyor.
Semt muhtarı ve sakinleri olarak Büyükşehir Bld. Bşk.’mıza altyapı ve iyileştirme anlamındaki çalışmalar nedeniyle müteşekkiriz. Ancak yolun ihmaline bir anlam veremiyoruz. 
Yeni kanalizasyon hattı, kurutma deresi ıslahı, Özlüce Bulvarı, Altınşehir Parkı, atık yakma tesisi ihalesi Altınşehir mahallemizi doğrudan etkileyen yatırımlar. Şimdi iki önemli beklentimiz var. Okulumuzun spor tesisi ve Çatin Emeç Caddesi ıslahı.
Sorunların ele alınmasını dilerim. Ayrıca konunun siyasi malzeme gibi değerlendirilmesine gönlümüz razı değildir. Saygılarımla. ”Celal BOYOĞLU Altınşehir Muh. 

Alo,burası Büyükşehir

BEŞEVLER: “2/6/2015 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi’nde yayın köşenizde yer alan ‘Dileğimiz, sistematik çözüm geliştirilmesi’ başlıklı yazınız ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Bahsi geçen Beşevler Caddesi 2015 yılı asfalt kaplama programı dahilinde yapılacaktır.” 

YENİŞEHİR YOLU:  “1/6/2015’te yayınladığınız ‘Yenişehir yoluna kim sahip çıkacak?’ başlıklı okur şikayeti incelenmiştir.
Şikayete konu olan Yenişehir-Bilecik karayolunun bakım onarım çalışmaları Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunmaktadır.” 

ATATÜRK CADDESİ:  “8/6/2015 tarihli  köşenizde yayınladığınız ‘Şoförler şakülünü şaşırıyor’ başlıklı okur yakınması incelenmiştir. Söz konusu olan Kayhan Mahallesi, Atatürk Caddesi asfalt kaplama ve zemin iyleştirme çalışmaları program dahilinde yapılacaktır. 

ŞEHREKÜSTÜ:- “2/6/2015 tarihinde köşenizde yayınlanan ‘Zabıtanın görevi ne? başlıklı okur şikayet yazısı incelenmiştir.
Ekiplerimizce rutin olarak yapılan kontrollerde; Şehreküstü bölgesinde bulunan Medikal Park Hastanesi’nin önündeki kaldırımlarda araç işgallerine rastlanmakta olup ekiplerimizce uyarı ve gerekli cezai işlemler yapılmaktadır. 
Şikayet ile ilgili kontrollerimiz devam etmektedir.  
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.”  
Büyükşehir Bld.Basın 
Halkla İlşk. Şb. Md. 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.