Hava Durumu

Hayır!.. Temizlik yapılmadı..

Yazının Giriş Tarihi: 08.06.2016 07:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 07:51
“17/5/2016 tarihinde köşenizde Beşevler Cad. 1. Akuğur Market önü ve tam karşı köşesinde bulunan Elmas Sk. girişi köşesindeki trafonun önünde tıkalı yağmur suyu ızgaraları şikayetini fotoğraflarıyla yansıtmıştım. 
Ancak Büyükşehir Bld. Basın  Halkla İlşk. Şube Md. 30/5/2016 tarihinde bu konuda köşenize aşağıdaki bilgiyi göndermiştir.

TEMİZLENDİ:- ‘17/5/2016 köşenizde yer verdiğiniz ‘Her yağışta yollar dere gibi oluyor’ başlıklı yazınız ilgili birimlerce incelenmiştir.
Nilüfer ilçesi, Beşevler Cad. üzerindeki yağmursuyu ızgaralarının temizliği ilgili Bakım Onarım ekiplerimizce yapılmıştır.” 
Oysa bu yanıt doğru değil. Temizlenmedi!. 
Mail’ime ekli fotoğraflar da bunun somut kanıtı..



Fotolar 2/6/2016 tarihinde aynı yağmur suyu ızgaralarının tarafımdan çekilmiş görüntüleridir.. Ve dikkat edilirse çok net şekilde ızgara giderlerinin ağzına kadar dolu olduğu ve temizlenmediği ortadadır. Sn. ilgililerin bilgisine sunuyorum.

Önemli not: Beşevler Cad.’nde yağmur suyu ızgaralarının büyük çoğunluğu halen tamamıyla tıkalı durumdadır..” - Berkan AKKOYUNLU

Trafik ekipleri neden görmüyor?

“Esentepe kavşağından Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na girişte yolun sağ tarafında iki sıra şeklindeki usulsüz parklanmalar trafiği büyük ölçüde aksaktıyor.
Aynı şekilde Hürriyet Caddesi’nden bu kavşağa ulaşılan caddede de trafik sinyalizasyonuna yakın işyerlerinin önünde de yan yana iki sıra halinde yapılan ve trafik yasalarına tamamıyla aykırı parklanmalar yüzünden buradan geçmeye çalışan bütün araç sürücülerine zor anlar yaşatmaya devam ediyor.
Trafik denetleme ekiplerinin her iki noktada da yapılan bu usulsüz parklanmalarını görmemelerine ve gerekli önlemleri almamalarına inanın hayret ediyorum.
Dikkatlere sunarım..” Şeref D.

Alo, burası Büyükşehir

ZIR ZIR:- “20/4/2016 tarihli Bursa Hakimiyet Gazetesi’nde yayınlanan ‘Erdal Abi’ adlı köşenizde yer verdiğiniz ‘Minibüs durağında zır zır da zır zır”  başlıklı okur şikayeti ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
İlgili Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimizce; 1.6.2016 tarihinde bahse konu minibüs durağına gidilerek, alarm zilinin sesini azaltmaları sağlanmış ve çevreyi rahatsız etmeyecek duruma getirtilmiştir.  Konunun takibinin yapılacağı, alarm zilinin sesi yükseltildiğinde ve şikayetin tekrarında, gerekli yasal işlemin ivedilikle yapılacağı bilgisi kendileriyle paylaşılmıştır.” 

DOBRUCA:- “20/4/2016 köşenizde yer verdiğiniz ‘Dolubaba’ya otobüs isteği’  başlıklı okur talebi ilgili birimlerce incelenmiştir. Toplu taşıma otobüs hattı oluşturulması veya güzergah değişiklikleri gelen talepler doğrultusunda bölgenin fiziki yapısına ve araç filosuna bağlı olarak değerlendirilmekte olup, UKOME Kurulu kararı ile uygulamaya geçmektedir. .   Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.” Büyükşehir Bld.Basın  Halkla İlşk. Şb. Md. 


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.