Hava Durumu

Her yağışta yollar dere gibi oluyor

Yazının Giriş Tarihi: 17.05.2016 07:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 07:26
“Daha önce köşenizde Beşevler Caddesi’nde ağzına kadar dolmuş ve tıkanmış bulunan yağmur suyu ızgaralarından bahsetmiş ve örnek olması için Ziraat Bankası Şubesi önündekinin fotoğrafını da göndermiştim.
Sağ olsun yetkililer yazınızdan 15 gün kadar sonra o mazgalı tamamen temizlediler ama cadde boyunca diğerlerine hiç bakmadılar. Pek çoğu yine tıkalı.. Öylece duruyor. Ve her yağışta da yolları sel suları ddlduruyor, dere gibi oluyor..
Bu kez size yine Beşevler Caddesi Akuğur Market’in önü ve tam karşı köşesinde bulunan trafonun önündeki tamamıyla tıkalı yağmur suyu ızgaralarının fotoğraflarını gönderiyorum.

 

Caddede bulunan tüm yağmur suyu ızgaralarının temizlenebilmesi için acaba hepsinin fotoğraflarını çekerek tek tek belgelemek mi gerekiyor. 
Saygılarımla.” - Berkan AKKOYUNLU

Mümin Gençoğlu’na lütfen biraz saygı

 “Balkan Türkleri’nin önderi ve lideri, Balkanlar ve Türkiye’nin “Mümin Aga”sı, Bal-Göç ve BGF Federasyonu Kurucu Başkanı olan ve şehrimize okullar açıp ve birçok hayırlı işler yapan merhum Mümin Gençoğlu’nun adı Hürriyet Mahallesi’ndeki meydana verilmiş ve ortasına da siyah mermerden bir anı taşı dikilip üstüne, adı yazılmıştı.
 Fakat son zamanlarda anı taşını oluşturan siyah mermer bloklar bazı firmaların kağıt afiş ve reklamlarının yapıştırılmasıyla çok çirkin bir hale dönüşmüş.
 Genelde göçmen vatandaşlarımızın oturduğu bu semtte onlar için büyük emekler vermiş, paralar sarf etmiş olan Mümin Gençoğlu’nun manevi şahsına bu çirkin görüntüler gerçekten hiç yakışmıyor.
 Hürriyet Mahallesi sakinlerinin bu çirkinliği ortadan kaldırmaları ve bundan sonra da meydandaki anı taşı için bu tür çirkin oluşumlara izin vermemeleri çok yerinde olur.
 Tüm Hürriyet semti sakinlerinin ve sayın ilgililerin konuyu dikkatlerine sunarım.
 Saygılarımla..”    İ. A. MOSTARLI

UEDAŞ’tan açıklama

 “10 Mayıs 2016 tarihli “UEDAŞ’ta aynı aya ait iki ayrı fatura” başlıklı okur yakınması ile ilgili cevap metnini aşağıda bilgilerinize sunuyoruz.
30.00.00/3198410 tesisat numaralı abonelik Hüseyin AVCI adına kayıtlı olup, 2015/12, 2016/01, 2016/02, 2016/03 dönemlerine ait ödenmeyen 288,7 TL tutarındaki 4 adet faturasından dolayı 21.03.2016 tarihinde sonlandırılmıştır.  Aboneliğin sonlandırılmasına istinaden 142,35 TL güvence bedeli mahsup edilmiştir. 
İlgili haberde görselleri verilmiş olan 59,87 TL ve 170,77 TL tutarındaki tahakkuklar İcra Dosya Masrafı ve Avukatlık Vekalet Ücretidir. Aboneliğe ait dönem tahsilatları ekte bilginize sunulmuştur.”
CLK Uludağ Elektrik Kurumsal İletişim.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.