Hava Durumu

Hey gidi koca çınarlar hey!..

Yazının Giriş Tarihi: 12.10.2019 08:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.10.2019 08:51

"Ondört ay önce (31 Temmuz 2018) tarihli gazetenizdeki köşenizde çekip gönderdiğim fotoğrafı ile birlikte yayınladığınız "Hey Koca Çınarlar Hey!.." başlığı ile yer verdiğiniz yazımda Atatürk Caddesi'nde bulunan tarihi Belediye Binamız'ın hemen arkasında yer alan muhteşem çınarların dalları altına ne amaçla yapıldığı belli olmayan ve metal ahşap görünümlü o alandaki görselliği de tamamen bozan nesnelerin on dört ay sonra da olsa yerinden nihayet kaldırıldığını görmekten çok memnun olduğumu bildirmek isterim.
(Eski durumu yansıtan foto ile günümüzdeki yeni durumu yansıtan fotoyu da ekte gönderiyorum)

Köşeniz aracılığı ile sesimizi duyurmaya vesile olduğunuz için önce size sonra da o bölgeyi önceki doğal haline getirdikleri için ilgililere teşekkür ediyorum. Saygılarımla.."- Ali ÖNER

OSCAR ÖDÜLLÜ (!) BİR BAT-ÇIK!..

"Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde 29 Ekim ve Yüzüncüyıl Bursaray istasyonları arasında bir bat-çık var; tam bir mühendislik harikası(!)
Bu yolu sık sık kullanıyorum her üç beş geçişimden birinde bat-çık içinde trafik kazası görüyorum; uzun yıllardan bu yana.
Bugün de (6 Ekim 2019) bat-çık içi birbirine girmiş 7-8 araç ile dolmuştu.
Burası topu topu 20-30 metrelik bir bat-çık. Ama Yüzüncüyıl'dan Bursa istikametine gelirken bat-çık girişinde hemen sağa doğru viraj başlıyor ve bat-çık içinden sola doğru viraj ile tekrar düz yola çıkıyorsunuz. Girerken bat-çıkın içini göremiyorsunuz; biraz hızlı veya biraz dikkatsiz girenler içeride bankete (beton duvara) bindiriyor.
Kaza işareti trafik levhalarını yola koymaya fırsat bulamadan başka bir aracın da kaza yapana çarpması çok büyük olasılık.
Yani sonuçta bu çalışmayı yapan, yaptıran ve denetleyen kuruma Oskar Ödülü verilmeli.
Belki bu konuda bir çağrı yapabilirsiniz(!) diye size yazayım istedim. Saygılarımla.." - Hüseyin DÖNMEZ

TEŞEKKÜR PANOSU

"Bir süre önce köşenizde yayınladığınız bir uyarı ve talep yazımızda Çekirge Devlet Hastanesi'nin önündeki Dobruca Yolu üzerinde bozuk sathın çok tehlikeli olduğunu belirtmiştik..
Bu yazımız üzerine nihayet yolumuzda asfalt onarım çalışmaları yapıldı ve yolumuz tamamen düzeltildi. (Fotoğrafını da gönderiyoruz)
Sayın ilgililere ve gazetenize teşekkürler.." Bölge sakinleri adına S.KAYIN

ALO, BURASI OSMANGAZİ

(BİR BUÇUK AY İÇİNDE):- "Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 09 Eylül 2019 tarihli sayısındaki köşenizde okurunuz Coşkun Gönültaş imzasıyla yayınlanan Çekirge Hamam Caddesi'ndeki sorun için 'Program Sırası Ne Zaman?' başlıklı şikâyetine yer verilmiştir.
Yazıda bahse konu olan kesimde düzenleme çalışmaları 2019 yılı bitmeden (bir buçuk ay içerisinde) tamamlanacaktır. Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." Osmangazi Bld. Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.