Hava Durumu

Hoplayıp zıplamaktan midemiz ağzımıza geldi

Yazının Giriş Tarihi: 24.02.2015 06:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.02.2015 06:55
“Her alanda büyük bir hızla gelişen Bursamız’da yollarının son derece bozuk olduğunu düşünüyor ve bunu Bursa’daki modern belediyeciliğe hiç yakıştıramıyorum.

Geçenlerde Nilüfer ilçemizdeki evimizden şehir merkezine özel aracımızla gitmemiz gerekti. 
Çukurlardan, düşük rögarlardan kaçmaya çalışan araçlarla neredeyse kafa kafaya çarpışacaktık, aracımızla hoplayıp zıplamaktan midemiz adeta ağzımıza geldi.

Özellikle birçok yerde yollar kazılmış ve asfaltlanmamış, derin çukurlar kaza riski oluşturuyordu. 
Bunların bazılarını yetkililerle paylaşmak istiyorum. 
Lütfen sokaklarda,caddelerde kazılan ve kapatılmayan yerlerle ilgili kalıcı bir çözüm bulsunlar. 

Aşağıda saptadığım bazı olumsuzlukarı sıraladım. Hepsini de çektiğim fotoğraflarıyla yayınlarsanız memnun olurum.
1.) Beşevler, Çamlıca Mah. Mehmet Karasu İlköğretim Okulu’nun yanındaki caddede açılmış ve zamanında asfaltlanmadığı için vadiye benzer derince yarık oluşan sokak
2.) Beşevler, Karafatma’da Beşevler Cad. fay hattını andıran asfalt kabarması
3.) Beşevler Eğitimciler Cad.’nde Cephanelik ormanı güney cephesinde mantar gibi etrafı komple açılmış olan bir rögar kapağı
4.) Beşevler Karafatma’da Bilginler Cad. hemen başında Özel İlkbahar İlköğretim Okulunun önündeki her 2 şeritte çokça olan çok derin asfalt kar kraterleri
Bilginler Cad. Kültür Mah. lambalar önünde de çok derin çukurlar vardı. Hatta bir aracın lastiği yarılmış, lastik değiştiriyordu. Caddelerimiz çok bakımsız, lütfen biraz ilgi. Saygılarımla.”
Alp ERSOY

***

UEDAŞ’IN DİKKATİNE


“Yıldırım ilçesi, Bahçelievler, Esengül Sok,’taki sokak ayrınlatmaları yaklaşık yirmi gündür yanmıyor. Defalarca UEDAŞ’a yazdım.. Yürüyüş yaparken de defalarca Yıldırım UEDAŞ şubesine bizzat gidip söyledim. Yani çok arıza bildirimin var. Ama sonuç yok!.
Ortam gittikçe bozuluyor. Geceleri birkaç aracın da lastikleri bıçaklandı.. Zifiri karanlıklarda başımıza olmadık bir iş gelecek diye korkuyoruz.
UEDAŞ’ın duyarlılıkla sorunumuza lütfen olsun eğilmesini rica ediyoruz..”
Sokak sakinleri adına Burhan NİŞLİ

***

ÇELTİK YOLUNDA DERİN BİR ÇUKUR


“Osmangazi, Yunuseli’deki eski havaalanı ile Çeltikköy arasındaki asfalt yol, yeni yapılan inşaatın karşısındaki kavşakta karşıdan karşıya çok derin bir şekilde yarılmış ve maalesef öylece bırakılmış.
Bu kazı işini yapanlar çalışmaları bittikten sonra oluşan o çukuru kapatmayı niye düşünmezler?. Bu tür sorumsuzluklara karşı belediyelerimizin bir yaptırımı yok mu?.
Bir haftadan beri kazılan asfalt yol aynı şekilde öylece duruyor. 
Belirtmiş olduğum yer aynı zamanda tam kavşak noktasında olduğu için her tür olası kazalara da adeta davetiye çıkarıyor.
Bakalım bu çukur ne zaman gerektiği şekilde onarılacak?. Onarım yapılıncaya kadar da bu yolu kullanan tüm sürücülerin dikkatlerine sunar, ilgili sayın yetkililerin de onarım için harekete geçmelerini saygılarımla rica ederim..”
Duygu GÜRSEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.