Hava Durumu

Hüdavendigar Parkı için öneriler

Yazının Giriş Tarihi: 14.09.2015 07:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.09.2015 07:02
“Hüdavendigar Parkı’na hayranız. 
Yalnız çimenlik ve birçok alanda ağaç eksiği çok. 
Hava bulutlu ve neredeyse eylülün ortalarına gelmemize rağmen geçenlerde açan hava ile birlikte sıcaktan kavrulduk, kaçacak gölge aradık. 

Birçok yerde gölge yapacak ağaç eksiği var. 
Bu boş alanlara çınar, ıhlamur gibi ağaçlar dikilirse gölgelik birçok alan oluşur. 
Bir de sahiplerinin başıboş bıraktığı köpekler korku salıyor. Bu yeşil alanlardan bir tanesi çitle çevrilebilir. Saldırgan ve cins olmayan köpekler burada sahipleri tarafından serbest bırakılır, hem köpekler sevinir hem de çevreyi rahatsız etmemiş olurlar. 
Yeşil alanlara köpeklerin sık sık pislediği göz önüne alınırsa bu makul çözüm hem hijyen, hem güvenlik, hem de köpekler için güzel bir alanın oluşması sağlanmış olur.
Saygılar.”
Yusuf OGUR

***

GÜNDOĞDU KÖYÜ VE DOĞALGAZ


“26.8.2015 köşenizde ‘Gündoğdu’ya sabah güneşi doğsun artık’ başlığı ile Gündoğdu Köyü’ne doğalgaz talebi ile ilgili okur şikayeti incelenmiştir.
Alman enerji devi EWE AG’nin % 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz; yaptığı Bursa şehiriçi yatırımlarının yanı sıra geçmişteki gibi mahalle statüsüne dönüşen köylere ilgili yatırımlarına geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir. 
Bu kapsamda Gündoğdu Mah. ve köy statüsündeki diğer mahallelerle ilgili çelik ve polietilen şebeke yatırımları değerlendirilecektir.
Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla Türkiye enerji sektörüne katma değer sağlayan EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı Bursagaz, Bursalılar’a daha iyi ve sorunsuz hizmet verebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bursagaz, Gelecek Nesillere Mavi Bir Gökyüzü, Yeşil Bir Bursa Bırakma sloganıyla çalışmalarına devam ederken, müşterilerine de en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisindedir.
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.”
BURSAGAZ Kurumsal İletişim

***

YÜRÜMEK İMKANSIZ


“Şehreküstü semtinde eski Kısmet Sineması ve İl Müftülüğü binasının olduğu caddede yürümek imkansız hale geliyor. 
Geçen çarşamba günü öğle saatlerine yakın buradaki yol kenarlarına sıra sıra park etmiş otolar, kamyonetler yüzünden inanın zor geçtim.
Halbuki burası vatandaşların BursaRay Şehreküstü İstasyonu’na ulaşmak için gelip geçtiği, çok fazla yayanın yararlandığı bir yol.”
Hülya YALÇIN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.