Hava Durumu

Kaldırımı yutan kavşak

Yazının Giriş Tarihi: 10.02.2020 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.02.2020 08:11

"Araç ve yaya trafik akışının çok yoğun olduğu Gençosman'da kavşak düzenlemesi yeniden gerçekleştirildi.. Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz. Fakat; yapılan düzenlemede oluşturulan yeni kavşak kaldırımı yuttu gitti.

Özellikle yağışlı havalarda bu kesimdeki kaldırımdan yürümek isteyen yayalar çamur deryası içinde kalıyor ve vatandaşlar bu yüzden kaldırım yerine asfalttan yürümek zorunda kalıyorlar.
Evet, akıllı kavşak yapıldı ama burada gerekli olan kaldırım işi bitmedi maalesef.. Yoksa unutuldu mu?. Sayın ilgililerin dikkatlerine sunarım.
Gönderdiğimiz fotoğraflarımızda da bu durum çok net bir şekilde belli.. İşlerinizde kolaylıklar dilerim.
Saygılarımla.." - Cengiz SAKARKAYA

Mihraplı'da eksik ağaç

"Mihraplı Parkımız'daki Nilüfer Deresi doğu yakasındaki alana yeni fidanlar dikildi.

Ancak, derenin karşı yakası olan batı kesiminde dere kenarındaki yeşil alana hiç fidan dikilmedi. Buraya en az 50-60 adet söğüt veya ıhlamur gibi fidan dikilebilir.
Ve çok güzel olur, eksik tamamlanır." S.ÖZGİRAY

6-7 metreden düşülebilir!

"Kent Meydanı minibüs peronlarındaki korkuluğun olmaması ciddi tehlikeler yaratabilir. Kaldırım kısmından yetişkin ya da bir çocuk 6-7 metre yüksekten bat-çık' içine düşebilir.

Sorunu yayınlama gereği duyarsınız diye iletiyorum."
-Adının açıklanmasını istemeyen bir okur-

Dr.Elvan Hanım'a

"Bir süreden beri devam eden rahatsızlığımdan kaynaklanan şiddetli ağrılarımdan beni kurtaran Çekirge Hastanesi hekimlerinden, sayın Doktor Elvan Kanat'a açık teşekkürlerimi iletiyorum.
Sağ olsunlar, var olsunlar..
Nihat ADAM

Alo burası Osmangazi

KONU; GEÇİT:- "Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 11 Ocak 2020 tarihli sayısındaki köşenizde bir okurunuzun 'Geçit'ten Başkan Dündar'a' başlığı ile yayınlanan şikayetine yer verilmiştir. Yazıda bahse konu olan Geçit Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Geçit Mezarlığı mevkiinde bulunan söz konusu tabelanın kaldırılması için Zabıta Müdürlüğümüz ilgili ekiplerince ilgili kişisine tebligat yapmıştır. Belirlenen süre sonunda da gereği yapılmak üzere takibe devam edilmektedir. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ilgili ekiplerince de belediyemiz görev ve sorumlulukları dahilinde kalan konularda temizlik çalışması yapılmıştır. Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz."

Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.