Hava Durumu

Karacabeyspor şerefine üç kez 'Sağ ol, sağ ol, sağ ol'

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2019 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2019 08:06

Değerli okurlarım,
Futbolcular yeşil sahalara çıktığında gönül gönüle kendi takımları için 'üç kez sağ ol' bağırıp adeta şaha kalkarlar.. İzleyiciler de onları alkış yağmuruna tutar.
Bugün ben de bir spor başlığıyla satır başı açıyorum.. 'Karacabey Spor şerefine üç kez sağ ol sağ ol sağ ol!..'
Dün Baia Otel'deki 'Sönmez Medya Buluşmaları' programımızda Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'la beraberdik. Sohbetimizde 'Karacabey adını spor alanlarındaki başarılarıyla sık sık duyuyoruz. Bu konuda bilgelendirebilir misiniz" deyince başkanın adeta gözleri parladı.


3 T' ilkesiyle tarım, turizm ve teknolojik yatırımlar için farklı projeler üreten Başkan Ali Özkan spor alanlarında da tüm ilçe gençliğini harekete geçiren bir isim.
Futbol, güreş, tenis, voleybol, basketbol takımları başarıdan başarıya koşuyor. Özellikle ilçede futbol etkinliği ve sevgisi almış başını gidiyor. Bu nedenle de Karacabey Belediye Spor 3.Lig'de rakip filelere gol yağdırarak zaferlere koşarken 3.Lig'den 2.Lig'e çıkma gayretinde. Bursaspor altyapısı ve fişek gibi delikanlılarıyla da dirsek temasında.
Sadece futbol mu?. Basketbol sahası parkelerinde de Tofaş'lı oyuncularla birlikte çalışıyor. Onlardan feyz alıyor.
Bugün için ilçede yedi binin üzerinde lisanslı sporcu var.. Az buz değil yani.. Belediye, kapalı salonu da aktif hale getirilmiş. Potalar isabetli şutlarla öpüşüp duruyor, sayılar kazanılıyor..
Güreş takımı da fırtına gibi. Rakiplerin korkulu rüyası hepsi. Geçen yaz gece güreşleri da düzenlenmiş.. Spor alanı hıncahınç dolmuş. Kadın seyirci sayısı da öyle çokmuş ki.. Okçuluk ve tenisin yanında şimdilerde de vücut geliştirme branşı için hazırlıklar yapılıyor. 100 km.'lik bisiklet yolu da sırada.
Başkan Özkan, 'sporu ve gençliği önemsiyoruz. Tesisleşmeye önem verdik. Karacabey Sporumuz da kendi yağıyla kavrulan başarılı bir ekip. Spor dünyamız Karacabey Spor'u çok yakından izliyor" diyor. Gençliği önemseyen Özkan'a ben de 'üç kez sağ ol sağ ol sağ ol Başkan' diyorum.

BUDO YOLU ENGEL DOLU

"BUDO Mudanya İskelesi'ne Bursa'dan sefer yapan Belediye Otobüsleri, hemen hemen her defasında Özdilek yanındaki sokakta hatalı park eden araçlar yüzünden yolda kalmakta ve yolcular açısından büyük sorunlar yaşanmaktadır.
Köşeyi dönemeyen otobüsler iskeleye ulaşamadığından aradaki bir kilometrelik yolu bilhassa yaşlı yolcular bavulları ile yürümek zorunda kaldıklarından adeta işkence yaşamaktadırlar.
Burada oluşan engel yüzünden bazen de fotoğrafta görüldüğü gibi üç Belediye Otobüsü birden ve birçok araç da yolda kalıp beklemektedir.
Yaşanılan sorunun trafik ekiplerine bildirilmesine rağmen bu köşe için uzun zamandır bir türlü önlem alınamaması da dikkat çekici ve üzüntü vermektedir.
Önlem alınabilmesi için dikkatlere saygıyla sunarız."
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

HERHALDE UNUTULDU!..

"Nilüfer,Beşevler Bölgesi, Yıldırım Caddesi'nde 1.Akçay Sokak'ın hemen öncesinde BOİ otobus durağının oldugu bölgede yol çalışmaları yapılmış ama fotoğrafta görülen kesim böyleca çukurlar içinde kalmış.
nUnutulduğunu sanıyor, onarımın tamamlanmasını bekliyoruz."
Şevket ÖZTÜRK

BOZUK YOLA ÇÖP ARACI GİREMİYOR

"Nilüfer ilçesi, Görükle Mahallesi, Göksu Sokak sakinleri olarak yolumuzun çok bozuk olması nedeniyle şikayetçiyiz.
Yolun olumsuzluklarla dolu olması yüzünden temizlik kamyonu sokağımıza giremiyor. Durum bu olunca da sokağımız çöp içinde..
Yolun çukurlarla, tümseklerle dolu olması ve çamur deryası halindeki durumu yüzünden sokağımızdaki sitelerde oturanlar araçlarını sitelerin otoparklarına sokamıyorlar ve yan yollarda park etme mecburiyetinde kalıyorlar.
Şikayetimizin ele alınarak ivedilikle sorunumuzun giderilmesini önemle rica ediyoruz.
Saygılarımla.."
Hayri ÖZALPAY

ALO, BURASI OSMANGAZİ

SADIK ALTUNÇ'A:- "Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 22 Şubat 2019 tarihli sayısındaki köşenizde okurunuz Sadık Altunç'un 'Yaya Geçidi Park Yeri mi?' başlığıyla yayınlanan şikayetine yer verilmiştir.
Yazıda bahse konu olan söz konusu araç parklanmasının yol ve yaya geçidine yapıldığı belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizce incelendi.
Gerekli çalışmaların yapılması konusunda yetkili kurum olan Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'ne ilgili rapor ulaştırılmıştır.
Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz."
Osmangazi Bld. Basın
Yayın Halkla İlşk. Md.

SULAR KESİLECEK

BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi, Nilüferköy Mahallesi, Özerler Caddesi üzerinde kalan bölge ve civarında 1 Mart 2019 ile 31 Mart 2019 tarihleri arasında, 08:00 ile 17:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak.

Bölge sakini okurlarımızın önlem almaları için uyarırız.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.