Hava Durumu

Karanlık sokaklardan istasyona ulaşılıyor

Yazının Giriş Tarihi: 11.03.2016 07:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.03.2016 07:21
“İzmir Yolu üzerindeki bir işim nedeniyle ilk kez gittiğim Nilüfer ilçesi, Ertuğrul bölgesinde ara sokaklardan geçerek Ertuğrul BursaRay İstasyonu’na ulaşabildim. 
Burada bulunan ve istasyona ulaşılan ara sokakların çoğunda sokak aydınlatmaları maalesef yanmıyordu. her taraf karanlıklar içindeydi 
UEDAŞ’ın işaret ettiğim sorunla ilgilenebilmesi için gönderdiğim mail ve fotoğrafı gazetenizdeki kö-
şenizde yayınlayabilirseniz çok sevinirim. 



Ayrıca, İzmir Yolu civarındaki bazı yeni ve lüks binaların çevrelerinde yollarda kaldırım görememek ve yoldan yürümek zorunda kalmamdan ve kazılan yerlerin stabilize bırakılması ve araç geçişlerinde aşırı toz olması beni derinden hayal kırıklığına uğrattı. 
Bölgede çok daha düzenli sokaklar görmeyi ümit etmiştim. Bu tip aksaklıklar hızla giderilirse Bursa’nın özellikle yeni yerleşim birimleri çok daha sağlıklı yapıya kavuşmuş olacaktır.
Saygılarımı sunarım” 
İsminin açıklanmasını istemeyen bir okur

Plastik çöp kovalarına ne oluyor?


“Osmangazi, Başaran, Gülbahçe Mah.nde kapı önündeki plastik çöp kovaları at arabalı ve benzeri araçlı bazı şahıslarca sabaha karşı çalınıyor 
Duyumlarımıza göre plastik kovaları geridönüşüm hurdacıları 8/10 TL.’ ye alıyormuş. Bunun ilgili belediye ve polisin önlem almasını rica ederiz. Çünkü yeni bir plastik çöp kovası 85 TL.” 
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Ormanlar yolu BOİ durağı


“İzmir yolu, Kükürtlü mevkiinde bulunan Ormanlar Yolu BOİ durağının yarısı var yarısı yok. Daha önce burada oluşan bir kaza sonucu yarım kalan durağımızın tamamlanmasını bekliyoruz.
Ayrıca otobüs duraklarına asılan araç geçiş saatlerine ait listenin de biraz daha büyük harflerle yazılması çok yerinde olur. Çünkü yazılar ve rakamlar çok küçük, gözlükle bile okumakta zorlanıyoruz.”
Muharrem ALANBAY

TEŞEKKÜR PANOSU


UEDAŞ’ın hassasiyeti

“Geçen şubat ayı ortalarında Osmangazi, Yeniceabat Mah.’nden geçiyordum. Köy girişinde yeni yapılan bir ilkokulun hemen önünde ve köy camisine yakın olan bir diğer okula çok yakın konumlu iki elektrik direği ile bu köyden Armutköy’e ulaşılan Harmanlar mevkii yolu virajındaki üç elektrik direği 
epeyce yan yatmış şekilde ve devrilecek derecede tehlike yaratıyordu.
Yüzlerce öğrencisi olan okullara çok yakın bu direklerle Harmanlar mevkii yolu virajında tehlikeli elektrik direklerinin güvenli hale getirilmesi için UEDAŞ’ın sayın yetkililerini köşenizden uyarmış ve acilen önlem alınmasını rica etmiştim.
Hafta başında yine buradan geçtim. Uyarım üzerine UEDAŞ çalışmalar yapıp yan yatıp devrilmeye yüz tutan direkleri kaldırmış ve yerine beton direkler dikmiş.         
Görünce memnun oldum. Tehlike kalmamış. 
Sn.UEDAŞ yöneticilerinin  hassasiyetlerine teşekkür 
ederim. Saygıyla.”
Şeref GÖYNÜKLÜ
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.