Hava Durumu

Karar alındığı halde neden yıktırılmıyor?

Yazının Giriş Tarihi: 10.08.2018 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 08:10

"Gemlik ilçemizdeki Küçükkumla bölgesinde bulunan Çağla Sokak'ta adeta kendi kaderine terk edilen ve tehlikeli durumlar arzeden eski, ahşap bir bina var.
Söz konusu bu binada ve çatısında çökmeler oluşuyor.
Bu da sokaktan gelip geçenler için her an bir- takım tehlikeli durumları yaratabilir
Oluşmuş bulunan tehlikeli durumu dikkatlere alan Gemlik Belediyesi, buradaki bina için yıkım emri çıkarttı. Ve alınmış bulunan karar belgesi de kapıya asıldı..
Aylar önce alınan bu karar doğrultusunda tehlike yaratan binanın yıktırılmasını bekleyip duruyoruz ama nedense bu iş bir türlü gerçekleştirilmiyor?.
Binanın herhangi bir tehlikeli olaya sebebiyet vermeden yıktırılması gerekiyor. Birtakım beklenmedik, üzücü ve acı olaylar yaşanılmadan sayın ilgililere durumu bir defa da hatırlatıyoruz.
Saygılarımızı sunarız.." - Sokak sakinleri adına Halit AKDAĞ

BURSA TENİSİN MERKEZİ OLUYOR

Tenis sporuna ilgi her geçen gün biraz daha artıyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi de, düzenlediği organizasyonlarla tenis tutkunlarını Bursa'da bir araya getirmeye devam ediyor.
Son olarak 23-28 Temmuz tarihlerinde 8-9-10 Yaş Yaz Kupası'na ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi, bu kez de hafta içi turnuvasıyla farklı şehirlerden onlarca minik tenisçiyi Bursa'da ağırlamaya hazırlanıyor.
12 ay boyunca farklı yaş gruplarında turnuvalar düzenleyerek Bursa'yı 'tenisin merkezi' haline getiren Büyükşehir Belediyesi, 13-16 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek 8-9-10 Yaş Hafta İçi Turnuvası ile onlarca minik sporcuyu Bursa'da misafir edecek.
Hüdavendigar Kent Parkı'nda üç farklı kortta yapılacak olan turnuvaya, başta Bursa olmak üzere çevre ve uzak illerden çok sayıda tenise gönül veren sporcular katılacak.
Türkiye Tenis Federasyonu'nun 2018 yılı faaliyet takviminde de yer alan etkinlikte, dereceye girenler madalya ile ödüllendirilecekler.

ÜNLÜ ARMUTLAR İÇİN FESTİVAL

Gürsu beldesinde yetiştirilen ünlü armutların tanıtımı için düzenlenen geleneksel Kültür Sanat ve Armut Festivali'nin 21.'si bugün başlıyor.
Saat 13.30'da Kurtuluş Camii önünde şehitlerimizin ruhuna halka lokma ikram edilecek. Daha sonra kortej yürüyüşü ve en iyi armut yetiştiren üreticilere ödül dağıtım töreni var.
Pazar günü gündüz saatlerinde de Ericek Adrenalin Park'ta doğu sporlari şenliği trap yarışmaları, Türk Müziği konseri gerçekleştirilecek.
Gece de Karanfil Caddesi'nde Tuna Tunçok, Vira Cemal ve Mehmet Erdem'in sahneye çıkacağı halk konserleri var.
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, geleneksel şenliğe tüm Bursalılar'ı davet ediyor..

ALO, BURASI OSMANGAZİ

TEHLİKE BİTTİ:- "Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin 06 Ağustos 2018 tarihli sayısındaki köşenizde 'Yürekler Yine Ağızlara Geldi!' başlıklı bir yakınmaya yer verilmiştir.
Bahse konu olan, Demirtaş Mahallesi 1224. Sokak ile 1221. kesişimine belediyemizin ilgili ekiplerince hız kesici set yapıldı. (Fotoğrafı ektedir)
Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." - Osmangazi Bld. Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ERDİNÇ SOKAK'TA YOL VE SU KAÇAKLARI VAR

"Osmangazi İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, Erdinç Sokak'ta oluşan su kaçakları ve yol sorunumuz BUSKİ'ye yaptığımız müracaatlara rağmen uzun zamandan beri nedense bir türlü çözümlenemedi.
BUSKİ sayın yöneticileriyle, Osmangazi Belediyesi'nin ilgili birimlerine durumu gönderdiğimiz fotoğraflarla yansıtıyor, gerekli iyileştirmelerin yapılmasını rica ediyoruz. Saygılarımızla.."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.