Hava Durumu

Kilitlenen trafiğe bir öneri

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2015 07:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2015 07:44
“Hamitler’den Sönmez Filament ya da yeni ismi Akpınar Köprülü Kavşağı’na inişte 1.Kavaklı Cad. ile Hayat Cad. kesişim noktasından (40.240326, 28.974477 koordinatı) çıkan araçlar Ata Bulvarı’na dönmeye çalıştıkları için trafiğin kitlenmesine sebep oluyorlar.
Öneri olarak Hayat Cad.’ni 1. Kavaklı Cad.’ne çıkarmak yerine üst sokaktaki (Hancı Cad.’ne) trafik ışıklarının olduğu kavşak noktasına çıkarmak.

Ayrıca, 1. Kavaklı Cad.nin devamında yol Hürriyet Cad.’ne, yani Organize Sanayi’ye doğru bölünüyor. 
Ancak Ata Bulvarı’na gidecek gibi sol şeritten köprüye çıkıp bu dönüşü engelleyen araçlar oluyor. (Özellikle sabah 07:30 ile 09:30 arasında.) 
Bu noktaları Alo 155’le bildirmeme rağmen sonuç çıkmadı. Bu iki konu için ne yapmak gerek?. 
UKOME’ye, Belediye’ye, Trafiğe defalarca yazılı dilekçeler ve telefon ile şikayetler etmemize rağmen neden ilgilenilmiyor?
Söz konusu iki nokta için önlemler alınması için harekete geçilmesini diliyorum. Saygılar.”
Emir YENİGELEN

***

Durak artık  çok sağlam!.


“23 Eylül 2015 tarihli köşenizde yayınlanan bir uyarı yazımda kuzenimi kayda götürdüğüm Yeniceabat Anadolu Lisesi karşısındaki BOİ durağına ait öndeki iki direği yerinden çıkıp, durağın arkaya doğru epeyce kaykılmış öylece kaldığını bildirmiştim.. 
Bu uyarım üzerine durak hemen onarılmış, yerinden çıkan ayakların dibine beton dökülüp sağlamlaştırılmış. Durak öğrencilerin üzerine çökmeden onarıldığı için ilgililere ve sesimi duyurduğunuz için size çok teşekkür ederim..”
Ahmet CAN

***

Kozahan’da  dilenciler


“Tarihi İpek Yolu’ndaki tarihi Kozahan, seyyarların ve dilencilerin istilası altında.
Oturup çay içerken yanınızda hemen küçük yaştaki kağıt mendilci ve dilenciler oluşuyor. Zorla mendil satıyorlar.
Zabıta bu  tarihi mekana uğramıyor mu? Kozahan’a daimi bir Zabıta noktası ve görevlisi olması gerek.”
Vildan TELEK

***

Gürsu Belediyesi’nden açıklama


“16.09.2015 tarihli, köşenizde ‘Gürsu’ dan bir iddia’ başlığıyla yayınlanan okur yakınmasına yanıttır:.
Belediyemiz işçi personeli haklarına ait açıklama gerçek değildir.  İşçi personelimizin sendika tercihlerine yönelik baskı yapıldığı bilgisi yanlıştır. Mevcut sendikayla işçi personeli arasındaki sıkıntılar nedeniyle sendika değişikliği yapma kararı işçilerimizin kendile-rince aldığı karardır. İşçilerimizin sendika değişikliği yapılması konusunda ikiye bölünmesi nedeniyle yaşanan huzursuzluğun tatlıya bağlanması amacıyla yetkili makamlarla işçi personeli arasındaki toplantılarda, sendika değişiklik kararında işçiler arasında birlik olmasının her anlamda faydalı olacağı belirtilmiştir. 
Çalışma huzuru ve kurum personeli arasında uyum sağlamaya yönelik bu tavır, kötü niyetli kişilerce çarpıtılarak kurumumuz ve tüm işçi personelimizi töhmet altında bırakmıştır. Bld.’mizce yürütülen tüm çalışmaların gerçekleştirilmesinde büyük emek veren personelimizin çalışma huzurunun sağlanması kurumumuzun öncelikli hedefidir.  Bld. hizmetlerinin etkin ve verimli olabilmesi kadrolarımızın kurumumuzu ve hizmet anlayışımızı sahiplenip azimle çalışmasıyla mümkündür. Bu hassasiyetle yönetilen kurumumuzda, personelimizin maaş, ikramiye v.b. alacaklarının ödenmediği yönündeki söylentilerin de aynı şekilde ilgili kaynaklarca çarpıtılıp yansıtıldığını belirtiriz. Saygıyla.”
Gürsu Bld. Basın Halkla İlşk birimi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.