Hava Durumu

Kuru otlar yangına davetiye çıkarıyor

Yazının Giriş Tarihi: 04.09.2015 08:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 08:37

"Özel İlkbahar İlköğretim Okulu yakınında, Bilginler Cad. üzerinde yoğun bir şekilde kurumuş ot yığınları olan bölge var. (Ekte; çektiğim fotoğrafını da gönderiyorum.) 
İlgili belediye bu yoğun kuru otları acilen temizletebilirse olası yangın felaketinin de önüne geçilebilir. 
Mudanya bölgesi, Çağrışan Köyü sırtlarında geçenlerde meydana gelen son derece üzücü ve feci yangın olayını lütfen unutmayalım. Bu yangın yüreklerimizi sızlattı.
Artan hava sıcaklıklarıyla birlikte hem çirkin görüntüler oluşturan ve hem de yılan-çıyan gibi hayvanların kolayca barınabileceği bu alanların yangınlara da davetiye çıkarma olasılığına karşı önlem alınmasını saygıyla rica ederim." - Mutlu TÜRKAY

Deprem etkisi
"Ağır tonajlı araçlar geçince binamızda deprem etkisi yaratan asfalt çöküntüsü yakınmamız köşenizde yayınlandıktan sonra aynı gün içinde belediye tarafından gerekli onarım yapıldı ve düzeltildi. 
İhsaniye Mahallesi, Tuna Caddesi sakinleri olarak hem size hem de belediye yetkililerine teşekkür ederiz.." 
AHMET KURT  


BURSAGAZ'dan bir açıklama
"28.8.2015 köşenizde yayınlanan 'Orada petrol mü arıyorlar yoksa?' başlığı ile Çekirge Selvili Cad. Komutan Sitesi önünde yapılan kazıyla ilgili yayınlanan okur şikayeti incelenmiştir.
Belirtilen adreste 22.8.2015'te doğalgaz talebi üzerine kazı çalışması yapılmış olup; test işlemleri ardından yeni çekilen hatta gaz verilmeye başlanmıştır. Bu adreste kazı çalışmasının ardından bir hafta içinde de asfalt kaplama yapılmıştır.
Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla Türkiye enerji sektörüne katma değer sağlayan EWE AG'nin en büyük Türkiye yatırımı Bursagaz, Bursalılar'a daha iyi ve sorunsuz hizmet verebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. 
Bursagaz, Gelecek Nesillere Mavi Bir Gökyüzü, Yeşil Bir Bursa Bırakma sloganıyla çalışmalarına devam ederken, müşterilerine de en iyi hizmeti sunma çabasındadır. 
Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz."
BURSAGAZ Kurumsal İletişim

Dereye akan kanalizasyon
"Millet Mah. Derya Cad. ve civarı sakiniyiz. Büyükşehir Bld. güzel bir çalışmayla Gökdere'de ıslah çalışması yaptı. Kötü görüntüler bitti. Ne yazık ki 1 ayı aşkındır Faik Çelik Kız Meslek Lisesi'nin bulunduğu alanın oradan kanalizasyon suları tekrar Gökdere'ye akıyor. Yapılan onca harcama, emek heba oldu. Evlerimizde bu güzegahta ve parklarda pis kokudan oturamıyoruz.
Konunun ivedilikle çözüme kavuşturulmasını, pislikten geçilmeyen dere yataklarının ilgili tüm kuruluşlarca temizlenmesini rica ediyoruz."
Çevre sakinleri adına Doğan ÇİÇEK

Üstgeçit talepleri
"Yeni Yalova Yolu BUTTİM ve Özdilek kavşakları, İzmir Yolu Carrefour kavşakları gibi yoğun yaya geçişleri olan bölgelerdeki üstgeçit taleplerine öneri: 
Bu yollar ana arter. istenen üstgeçit yakınlarındaki AVM veya kuruluşlar sponsor olsa ve Büyükşehir Bld.'nin denetiminde buralara üstgeçitler yapılsa hem halkımızın talepleri bütçe vb. kısıtlara takılmadan süratle gerçekleşir hem de geçitlere o kuruluşun reklam panosu asılır. Ve halkın üstgeçitleri kullanması teşvik edilir. Önerimin değer bulması dileğiyle saygılar."
Mert YILMAZ



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.