Hava Durumu

Öğrenciler için büyük tehlike

Yazının Giriş Tarihi: 06.10.2016 04:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 04:57
“İpekçilik Caddesi’ne açılan Karaağaç Mahallesi, Karamani Sokak’ta bulunan Dörtçelik İlköğretim Okulu öğrenci velileri olarak sesleniydruz: 
Her gün çocuklarımız okula başlayış ve okuldan ayrılış saatlerinde tehlikeler içinde. Okulumuz dar bir sokakta. Böyle olduğu halde okul önlerine, kapı yanlarına bazı duyarsız kişiler araçlarını park edip bırakıyorlar.
Hatta bu noktalara araç parklarının önlenebilmesi için yetkililer yol kenarlarına, kapı yanlarına delinatör denilen engelleri monte etmişlerdi.
Fakat bu delinatörlerin hepsi de araçlar park edilirken kırılmış, yerle bir olmuş. Şimdi araçlar bunların üzerine çıkıp park ediyor!.



Sorunun en önemli yanı da şu.
Sabah saatlerinde servis araçlarıyla gelen küçücük öğrenciler araçlarından inerken park eden diğer otoların arasında sıkışıp kalıyor. Servis araçlarının kapıları bile zor açılıyor.
Okul kapanış saatlerinde de aynı tehlike mevcut.
Gönderdiğimiz fotoğraflarda adeta tuş olmuş delinatörler, yaşanan durumun vahametini açıkça sergiliyor.
Problemin ve bazı ciddi kazaların meydana gelmemesi için gereken tedbirlerin acılan ele alınmasını saygılarımızla rica ediyoruz..” 
Bir kısım öğrenci velileri 

TEŞEKKÜR PANOSU
Çok sağ olun Sevinç Hanım

“Dişlerimdeki rahatsızlık nedeniyle başvurduğum Nilüfer Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nde görevli Diş Hekimi Sayın Sevinç Kıyı hanıma tüm hastalarına karşı gösterdiği büyük hassasiyet, güler yüzlü yaklaşım, verdiği yüksek moral ve titiz çalışmasıyla arzu ettiğim gibi bir sonuç aldığım için minnettarım.. 
Çok sağ olun sevgili doktorum. Size başarılar ve kolaylıklar diliyor, teşekkürlerimi sunuyorum.”
Neşe TORUN

Alo, burası Büyükşehir

DURAKLAR İHALEDE:- “28/9/2016 tarihli Bursa Hakimiyet gazetesinde yayımlanan köşenizde yer verdiğiniz ‘BOİ durakları nereye gitti?’ başlıklı okurunuza ait yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Sırameşeler otobüs durağı gibi bazı duraklara kapalı durak takılması amacıyla, açılan ihale süreci tamamlanmış ve imalat çalışmalarına başlanmıştır. 3-4 hafta içinde imalatların bitirilip montaja geçilmesi planlanmaktadır. 
***
IZGARALAR:- “28/9/2016 köşenizde yer alan ‘BUSKİ, bir bardak su bile gitmez’  başlıklı okur uyarı yazısı ilgili birimlerce incelenmiştir.
İlgi yazıda bahsedilen Hocaalizade Mahallesi Atatürk Caddesi Mahfel Cafe’nin önünde bulunan ızgaralar, ilgili bakım onarım ekiplerimizce temizlenmiştir. 
Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.”
Büyükşehir Bld. Basın Halkla İlşk. Şube Müd. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.