Hava Durumu

Okulun yükselen anonsları bizleri bıktı usandırdı!.

Yazının Giriş Tarihi: 15.10.2015 08:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.10.2015 08:39
  “Nilüfer’deki Fethiye İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu yakınlarında bulunan Erdem Sitesi sakinleri olarak söz konusu okul yönetiminin dikkatini çekiyor ve yaşadığımız sorunun giderilmesi için kendilerini lütfen duyarlı olmaya davet ediyoruz.
   Okulumuzda haftanın mesai günlerinde her sabah çok erken saatlerde başlayan (hoparlör veya megafonla olabilir) ve çok yükses sesle yapılan sürekli anonslar bizleri büyük ölçüde rahatsız ediyor.
  Bizleri çok rahatsız eden bebelerimizi, hastalarımızı uykudan uyandıran yüksek sesli anonslar ve ders saatlerini belirlemek için çalan yine çok yüksek sesli zil seslerinden inanın bıktık, usandık. 
  Bu rahatsızlığımızı okulun sayın yöneticilerine de ilettik ama maalesef bir sonuç alamadık. Derdimizi bir de gazetenizdeki köşenizden dillendirerek yetkililere duyurmak istiyoruz. Yine olumlu bir sonuç alamazsak Nilüfer Milli Eğitim veya Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de sorunu yansıtmaya karar verdik.
   Umarız bu sorun okul yönetimince duyarlı davranılıp kısa zamanda ele alınır ve yükses sesli anons ve zil seslerine artık bir son verilir.
   Saygılarımızla..” -  ERDEM SİTESİ sakinleri

Mavi Köşe ağaçları

“Cumhuriyet Alanı’mızdan Mavi Köşe semtine ulaşan ve Setbaşı Köprüsü’ne kadar olan anacadde kenarlarındaki yaya kaldırımları üzerindeki ağaçların çoğu neden ve nasıl kurudu, orası meçhul. Çünkü çeşitli söylentiler var.
   Kurumaya yüz tutan bu güzelim ağaçlar maalesef buradaki bazı esnaflarca kırılıp, yerlerinen sökülüyor ve köklerinin bulunduğu küçücük toprak parçalarına da hemen beton dökülüyor.
  Yazık, günah.. Caddemize güzellik katan yemyeşil ağaçardan ne istiyorlar bilinmez?. Yeşile bu kadar düşman kesilinmesi inanın hayret ve üzüntü verici bir olay.
   İlgili belediyemizden konunun izlenmesini ve beton dökülen yerlerin tekrar temizlenerek ağaç fidanları dikilmesini ve çevrelerine de koruma amaçlı kafeslerin yapılmasını önemle rica ediyoruz. Saygılarımızla.” Çevre sakini bir grup esnaf

Polis Lojmanları korku salıyor!..

Ertuğrugazi, Bin Konut bölgesindeki Polis Lojmanları dört ay kadar önce tamamen boşaltıldı. Lojmanların tamamen yıktırılacağı söylenmişti ama gelişme yok.
    Bunu fırsat bilen bazı olumsuz yapılı kişi ve gruplar şimdi kendi kaderine terk edilmiş lojmanlarda buluşup çevreye rahatsızlık veriyor ve semt sakinleri için tehlikeli davranışlarda bulunuyor.
Sakinlerimize özellikle geceleri korku yaşatan gelişmelerin önüne geçilebilmesi için sayın yetkililerin bir an önce harekete geçmelerini önemle bekliyor ve rica ediyoruz.”
Semt sakini bir okur

Bu da benden bir teşekkür 

Dünkü gazetemizde yayınlanan ‘Hasip Sönmezalp ve teleskop konusu’na ilgi duyup önerimi değerlendiren Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi yöneticileri Sn. Murat Bakan, Samet Tuna, kurumsal iletişim sorumlusu Sümeyye Kocamaz, danışman Sevgi Uyumaztürk, sanatçının altın çekiç ödülleri ve diğer belgeleri muhafaza edecek Pırlant Yön.Krl.Bşk. Hayrettin Akpınar ve Hasip Bey’in kızı Ümran Sönmezalp’i bir sanatçımıza verdikleri değer nedeniyle kutluyor, duyarlı davranışları için de kendilerine çok teşekkür ediyorum.. - ERDAL ÖZDÜR




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.