Hava Durumu

Özgen Başkan’ım çizmeleri çekip gelsin

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2012 10:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.03.2012 10:58
"Yıldırım, Şirinevler Mah. Budak Sokak sakinleri çekip gönderdiğimiz işte bu fotoğraftaki bakla tarlası gibi yolu kullanıyor. Rezalet bir zemin ve çukurlar.
Haaa, unutmadan belirtelim bu fotoğrafı çok güzel bir havada çektik. Yani hemen yağmurdan sonra da değil.
Hanımlarımız sabahları çocukları çiçek gibi tertemiz giydirip okula gönderiyor ama eve paçalar, ayakkabılar çamur içinde dönüyor.
Değerli Belediye Başkanım Özgen Keskin'i sokağımızı görmeye davet ediyoruz. Ama gelirken çizmeleri çeksin, çamurlar içinde kalmasın isteriz.
Sokağımızın bu berbat durumdan kurtarılmasını rica ediyoruz." -
Adının açıklanmasını istemeyen bir sokak sakini
*
Şu zarafete bakar mısın efendim?. Okurum, Sayın Başkana çizme uyarısında da bulunuyor. Haklı. Çünkü Sayın Keskin her zaman çok şık ve giyimine özenlidir. Çamurlar içinde kalsın istenmiyor. Belli olmaz, Şirinevler sakinleri bir şirinlik yaparak Başkanlarını Tarkan'ın 'Gül döktüm yollarına/ Gel artık usandırma' şarkısıyla bile karşılayabilirler. Şaşırmamak gerek?..



Betondan uzak ve yeşili çok

"Kentsel dönüşüm yasasında sona yaklaşılırken Bursa'daki çalışmalarda kentin tarihi silüetinin korunmasına özen gösterilmesini istiyoruz. Bursa'da konu ile ilgili olsun olmasın tüm Oda Başkanları'mıza açık çağrımız; gelin bu yasa ile eski yeşil ve tarih kokan Bursa'ya geri dönelim. Eksikler varsa tamamlayalım ve yöneticilere yol gösterelim.
Bizler eski Bursa'ya dönme fırsatı sağlayacak kentsel dönüşüm yasasını destekliyor ve bu çalışmayla Belediye Başkanlarımızdan kente yakışır eski Bursa'yı hatırlatacak betondan uzak yeşil alanı çok Bursa istiyoruz."
Bursa Genç Gönüllüler Topluluğu



UEDAŞ ve kapaklar

1- Altınşehir'de dışarıdaki elektrik panolarının çoğunun kapakları açık. Çocuklar oynayıp duruyor. Her an ölümlü bir olay yaşanabilir.
2- Aynı semtte pazaryeri karşısı, dere kenarındaki bir elektrik direği de çok yamulmuş. Teller yerlere değecek gibi. Tehlike var.
Hasan GÜRBÜZ


Çok verimli topraklar

"Yakın Çevre Yolu, Vatan Mah. alt tarafı Bursa'nın en mümbit ve değerli arazileri. Bu bölgede her tür tarım yapılabilir. Fakat son zamanlarda bu bölge de yapılaşmaya açıldı. Verimli topraklar hergün azalıp betonlaşıyor.
Bu değerli arazilere yapılan inşaatlar niye önlenemiyor?.
Bizden sonra gelecek kuşaklara nasıl bir Bursa bırakacağız. Yazık.."
Hayrettin TEZEL


Dünyada sadece Bursa'da vardır

"Bursa Devlet Tiyatrosu'nun Feraizcizade Sokak'taki sanatçılara ait kafe yıktırıldı ve park yapıldı. Ama şimdi bu park alanı resmen otoparka dönüşüyor. İnsanlar arabalarla içiçe bu parktan yararlanmaya gayret ediyor. Şehrin merkezindeki bir park alanının otoparka dönmesi ve ilgilenilmemesi herhalde dünyada sadece şehrimizde vardır.
Dikkatlere saygıyla sunarım."
Hülya ERDOĞAN


Zabıta neredesin?

"AVP Devlet Tiyatrosu'ndan katlı otopark çıkışına doğru inilen yolda bazı işyerleri önünde yayalar için rahatlığı sağlayan 'park edilmez' konulu seyyar uyarı işaretleri nedense kaldırılmış.
Oysa burada büyük ve katlı bir otopark var. Yola niye araç bırakılır?.
Sayın Zabıta yetkili ve memurları bunu görmemek için buradan herhalde hiç geçmiyor. Devamlı bu yolu kullanan biz yayalar için buna bir çözüm getirilmesini rica ederiz.
Volkan YEDİTEPE


Vakıfbank’tan Engin Tuna'ya

"Emekli maaşımı Vakıfbank'tan alıyorum. Bu ay maaşımı alırken ATM ekranında kartımın güncelleşmesi gerektiği, aksi halde maaşımın bloke edileceği belirtilerek banka şubesine başvurmam için uyarıldım.
Geçen salı sabahı Vakıfbank Organize Sanayi Şubesine gittim. Bireysel Bankacılık biriminde gencecik, güleryüzlü ve beyefendi banka görevlisi Engin Tuna kardeşimiz işlemimi yaptı. Yardımseverliği ve gösterdiği saygı beni çok mütehassis etti.
Tüm çalışanlara örnek olmasını diler, kendisine çok teşekkür ederim."                   B.B.Ö.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.