Hava Durumu

Pırıl pırıl bir asfalt

Yazının Giriş Tarihi: 19.08.2016 04:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 04:35
“Bugünlerde Bursa’nın incisi Nilüfer/Beşevler’de oturan hemen herkes aynı şeyi konuşuyor. 
Gerek servis aracında, gerek belediye otobüsünde gerekse mahallede ve apartman komşu ziyaretlerinde hemen herkesin dilinde Beşevler Caddesi’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan asfaltlama çalışmaları var. 
Uzun yıllardır yol konforu anlamında pek çok sıkıntı oluşturan Beşevler Caddesi’ndeki bozuk asfalt, nihayet yerini otobanlarda görebildiğimiz pırıl pırıl bir asfalta bıraktı. 
Herkes bu durumdan memnun ve herkes bu memnuniyeti farklı platformlarda dile getiriyor. Düşünen ve gerçekleştirenlerin ellerine sağlık. 



Ne var ki Beşevler Caddesi’ndeki mevcut kaldırımlardaki yılların yıpranmışlığının bu güzel ilçeye yakışmadığı görüşü de hakim. 
Cadde rehabilitasyonu kapsamında kaldırımların ele alınması ve yeni aydınlatma direkleriyle pırıl pırıl bir kaldırımla halihazırda yeni asfaltlanmış olan caddemizi Avrupa standartlarına taşıyacak ve tüm Bursa’ya örnek olacağı görüşündeyiz. 
Konunun yetkililerce değerlendirilmesi ve Beşevler Caddesi’nin tüm yayalara en güzel şekilde kazandırılmasını rica eder, tüm yetkililere içten saygılarımızı sunarız.
Beşevler Sakinleri

Kayıt parası ve iddialar

“Okulların açılmasına az kaldı. Öğrenci kayıt işlemleri de başlar başlamaz bazı okurlarımızdan yüksek kayıt parası talepleriyle ilgili şikayetler gelmeye başladı...
Köşemize yansıtılan bu ‘iddialara’ göre kent merkezindeki bir resmi ilköğretim okuluna çocuğunu kayıt yaptırmak isteyen veliden 5 bin TL. istenmiş.
Bir başka okulda da bu talep 2 bin TL.
Öğrenci velilerine bu iddialarını kanıtlayacak resmi belgeler verilmediği için okulların adını açıkça yazmıyorum.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her yıl olduğu gibi bu öğretim yılı başında da okul yönetimlerini bu konuda uyarmaları gerektiği inancındayım.
Velilere Allah kolaylıklar versin.
E.Ö

Onkoloji’ye ilgi ve bakım gerek

“Muradiye Devlet Hastanesi arkasındaki Onkoloji Hastanesi’nde tedavi görüyorum. Ne zaman bu sağlık kruruluşuna gitsem çok üzülüyor ve hem de şaşırıyorum. Çünkü gerekli temizlikten yoksun manzaralarla karşılaşıyorum. 
Hastane içinde koridorlara ve bazı odalara gelişigüzel atılıp bırakılmış çöpler, boş şişeler hiç mi temizlenmiyor?. Hastanenin temizlik ekibi yok mu?.
Bu arada klimaların olmaması da ayrı ve önemli bir sorun.
Hastanede temizlik konusunda da gerekli olan düzenin ivedilikle sağlanmasını dilerim. Ayrıca merdiven başında görevli bazı personelin hasta ve yakınlarına karşı daha duyarlı ve nazik davranmaları gerekiyor.
Yetkililerin dikkatlerine saygıyla sunarım.”
Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

UEDAŞ’ın dikkatine

“29 Ekim Mah. Uğur Mumcu Bulvarı Caddesi üzerinde bulunan iki adet sokak aydınlatma lambası uzun zamandan bu yana yanmıyor..
UEDAŞ yetkililerinin dikkatlerine sunar, en kısa zamanda gerekli onarımın yapılmasını rica ederiz.”
Semt sakinleri
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.