Hava Durumu

Podyum Park'ta gasp edilen otopark yerleri

Yazının Giriş Tarihi: 19.04.2017 04:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.04.2017 04:44

"Zaman zaman arkadaşlarımızla birlikte Nilüfer ilçesindeki Podyum Park adlı merkeze gidiyoruz.
Havaların ısınmasıyla birlikte doğal olarak bu merkezin müşteri sayısı da artıyor. Ancak bir sorun var ki ilgililerle paylaşmak istiyoruz.

Poydum Park'ın otoparkı normal müşterilere ayrılan ücretsiz yerler kadar bir de ücret alınan valeler tarafından işletiliyor. Ama gelin görün ki, artık daha fazla para kazanma isteğinden midir bilinmez; bazı boş park yerlerine valelerce yanlamasına araç çekiliyor ve o alanlar adeta kendileri için ayrılmış tutuluyor, müşteriler de bu nedenle kendilerine park yeri bulamıyor.
Gönderdiğimiz bu fotoğrafta da belli, iki araçlık park yerine bir araç üstelik yanlamasına park edilmiş. Müşterilerin park yerleri adeta gasp edilmiş.
Bu durumun bilerek ve kasten yapıldığını düşünüyoruz, Podyum Park yönetiminin de valelere gereken uyarıyı yapacağına inanıyoruz. Böylesi küçük ve basit bir davranış Podyum Park'a yakışmıyor çünkü." O.T

S.Kurtulmuşlar'a Limak'tan yanıt...

"Abonelik, indirimli elektrik satışı, fatura ödeme, kampanyalar gibi konularla ilgili şirket Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ, UEDAŞ'tan ayrı ve bağımsız bir şirkettir. Okurunuz Sabahattin Kurtulmuşlar'ın 17 Nisan 2017'de yayınladığınız yakınması ile ilgili cevap metnimiz ekte bilginize sunulmuştur:
***
Limak Uludağ Elektrik olarak enerji sektöründe ilk uygulamalardan biri olan www.limakuludag.com.tr üzerindeki online işlem merkezimiz ve 444 6 646 telefon numaralı çağrı merkezimiz üzerinden müşterilerimize sıra beklemeden ve vakit kaybetmeden abonelik işlemleri, indirimli elektrik satışı, fatura tahsilatı vb. gibi birçok işlemi yapma imkanı sunuyoruz.
Ayrıca Bursa'da bulunan 40'a yakın Müşteri İşlem Merkezi (MİM) ve Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da bulunan 90'ı aşkın Müşteri İşlem Merkezi ve Yetkili İşlem Merkezi(YİM) ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Müşterilerimiz isterlerse online işlem merkezi üzerinden, isterlerse işlem merkezlerimize gelerek işlemlerini gerçekleştirebilirler.
Ayrıca müşteri memnuniyetine önem veren şirketimiz; müşterilerimizden gelen talepleri değerlendirerek, müşteri memnuniyeti adına 2017 yılında uygulamaya aldığımız yine enerji sektöründe bir ilk olan Esnek Fatura uygulamasına geçmiştir.
Sadece Limak Uludağ Elektrik müşterilerine özel hayata geçirilen Esnek Fatura uygulaması ile müşterilerimiz faturalarının son ödeme tarihini belirleyebiliyorlar. Fatura alt limitini oluşturabiliyorlar. İnternet sitemiz, çağrı merkezimiz ve MİM'lerden bu işlemleri gerçekleştirebilirler.
Yazıda belirtilen müşterimiz vefat eden babasının üzerine kayıtlı olan aboneliği üzerine almak için başvuruda bulunmuştur. Merinos'ta bulunan Merkez (MİM)'e gelerek işlemlerini tamamlamıştır. Müşterilerimizin çoğunluğunun Merinos Merkez(MİM)'i tercih etmeleri burada yoğunluk oluşturmaktadır. Müşterilerimiz merkeze gelmeden de kentimizde bulunan 40'a yakın MİM'de işlemlerini gerçekleştirebilirler.
Tüm müşterilerimizin bilgisine sunarız. Yazınızda belirttiğiniz müşterimizle görüşülüp gerekli bilgilendirme yapılmıştır."
LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK

Kum serili kaldırımlar için güzel bir öneri...

"Beşevler'deki kaldırım çalışmalarında kilitli parke taşlarının üzerine bol bol kum dökülüyor ve zamanla kumun boşlukları doldurması bekleniyor.
Oysa kum tanecikleri kaygan bir zemin oluşturup yayaların kayıp düşmelerine de yol açabiliyor. Ayrıca, kum tanecikleri yağışlı günlerde mazgalları tıkıyor, kirliliğe yol açıyor. Özetle:
1.Öneri:- Kum atıldıktan sonra zımpara benzeri bir makine ile kum taneciklerinin boşlukları doldurması sağlanabilir. Kumun kalanı çalışma sonrası veya birkaç gün sonra süpürülüp kendi haline bırakılmazsa çok daha teknolojik ve temiz ve düzenli bir çalışma olur
2.Öneri:- Mevcut kaldırımlar en fazla 20-30 yıl önce yapılmış. Perişan halde oldukları için değişimi çok yerinde. Ama kaynakların israfı olduğu için yapılmışken en doğru şekilde yapılmalı. Özellikle görme engelliler için döşenen sarı taşlar çok yerde ya duvara ya da elektrik direğine tosluyor.
Beşevler'deki çalışmalarda mevcut elektrik hatları yeraltına alınırsa birkaç yıl sonra aynı kaldırımlar 2.kez kırılıp 3.kez yapılmamış olur. Kaynakları israf edilecek zenginlikte bir ülke değiliz.
Öyle olsa şehir içme suyumuza ve dolaylı vergilere çok para ödemek zorunda olmazdık. Kaynaklarımızın en verimli şekilde kullanılması inşallah gerçekleşir. Saygıyla."
M. Ekrem KARATAŞ

BESAŞ ve keçi peyniri

"BESAŞ satış büfelerinden çok memnunuz. Bol ürün çeşidi sunulan büfelerde tek önemli eksik peynir türleri arasında 'keçi peyniri'nin bulunmaması.
Diğer marketlerde çok pahalı olan keçi peynirini BESAŞ satış büfelerinde de görmeyi çok arzu ediyoruz.
Dileğimizin dikkate alınması ricası ile BESAŞ yönetimine saygılar sunarız."
Türkan YILMAZ ve komşuları

Kütüphane kapısı

"Şehir Kütüphanesi'ne sürekli gelmekte olan bir kişi olarak kütüphanenin giriş kapısı giriş çıkışlarda aşırı rahatsız edici sesle kapanıyor. Bu sorunun giderilmesini rica ederim."
Faruk TAŞDEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.