Hava Durumu

Sıfır konforda hoplaya sıçraya...

Yazının Giriş Tarihi: 30.06.2016 04:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 04:40
“Nilüfer ilçesi, Beşevler Caddesi’nin asfalt kaplaması kaderine terk edilmiş görüntüsüyle her geçen gün daha da çok rahatsızlık veriyor. 
Burası için zaman zaman tamir edileceğine dair söylentiler kulağımıza geliyor ama kapsamlı bir tamir çalışması nedense hiç yapılmıyor. 
Nilüfer Belediyesi caddenin sorumluluğunun Büyükşehir’de olduğunu belirtiyor ama Büyükşehir’in bu caddeyi geniţ kapsamlı tamire alması için yeterli çabayı ve baskıyı gösteremiyor. 



Büyükşehir Belediyesi de benzerleri gibi birçok sorunlu cadde olduğundan olsa gerek burası için yeterli çabayı göstermiyor. Olan bizlere ve araçlarımıza oluyor. Caddede hoplaya zıplaya sıfır konforla seyahat etmeye çalışıyoruz. Aracımız zarar görüyor. Sayısız asfalt çökmesi sonucu oluţan çukurlara dolan yağmur suları geçen taşıtlardan sıçrayarak yayaların üzerine sıçrıyor ve bu nedenle çok sayıda tartışma da yaşanıyor. 
Bu caddeye bu sene de bakılmayacaksa ne zaman bakılacak? Sıkıntılarımızın bir an önce son bulmasını rica ediyoruz..”
Çevre sakinleri

Milli takım ve primler


“Futbolda son Avrupa maceramız ‘prim’ tartışmalarıyla geçti. 
Milli Futbol Takımımızda oynamak büyük bir onur olma yerine nakit getirisi çok olan bir işe dönüştü. 
Benim önerim milli futbol takımımızda oynayacak futbolculara, teknik direktör ve antrenörlere verilecek para için Avrupa’nın en zengin ülkesi olan Almanya’nın milli takımına verdiği primleri ölçü alalım ve bu tartışmayı hemen sonlandıralım. Ve milli takım formasını giymek onur olsun. 
Ayrıca forma konusundaki tartışmalar da son bulsun.”
Ekrem Hayri PEKER Kimya Müh.

Bayram hediyesi


“Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’e yaptırılan Kent Parkı bölgemize güzellikler kazandırdı.
Bu çalışma için emek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe olmak üzere parkımız için çalışan, ter döken diğer işçi kardeşlerimize teşekkürler ediyoruz.
Kent Parkı’mız bizler için gerçek bir ‘bayram hediyesi’ oldu. Sağ olsunlar, var olsunlar..
Bir kısım çevre sakini

Nilüfer’den bir yanıt


“24.6.2016 tarihinde köşenizde yayımlanan ‘Sayın Bozbey sizi Hamam Yokuşu’na bekliyorlar’ başlıklı okur yakınması üzerine gereken inceleme yapılmıştır. 
Bahse konu olan alan ilgili ekiplerimiz tarafından kontrol edilmiş olup, gereken çalışmalar yapılmıştır. 
Bölgede 3 adet çöp konteyneri bulunduğu ve yol güzergahında çöp atıklarına rastlanmamıştır. Bahse konu Misi Mahallesi’nde sokaklar her gün mevkici personelce düzenli süpürülmektedir. 
Evsel Atıklar haftada 4 gün (pazartesi-çarşamba-cuma -pazar) günleri düzenli alınmaktadır.  
Hamam Yokuşu yolu sonunda bulunan kafe, yeni çöp konteyneri alması konusunda uyarılmış olup, tebligat yapılmıştır. Kısa süre içinde ilgili işletmeye bir adet yeni çöp konteyneri verilmiş olup, sorun giderilmiştir. İlgili sokakta şu an itibarıyla sorun kalmamış olup, ilgili ekiplerce kontrol edilmeye devam edileceğini belirtmek isteriz.” 
Nilüfer Bld. Basın Bürosu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.