Hava Durumu

Sizsiz olmaz gençlerim sensiz olmaz kardeşim!

Yazının Giriş Tarihi: 22.03.2019 08:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.03.2019 08:31

Değerli okurlarım;
Yerel seçim tarihi yaklaşıyor. 31 Mart'ta sandığa gideceğiz.. Bu nedenle 'Sönmez Medya Buluşmaları' programımız için belediye başkan adaylarını ağırlamaya devam ediyoruz.
Dün sabah Baia Otel salonlarında bu kez Bursamız'ın en eski ve önemli bir tarihsel yapısı olan Yıldırım ilçemize hizmet için kolları sıvayan Cumhur İttifakı AK Parti Yıldırım ilçe belediye başkan adayı makine mühendisi Oktay Yılmaz'la birlikteydik. Genç başkan adayı Yılmaz, arkadaşlarımızın soru yağmuru karşısında gayet içtenlikli yanıtlarla dikkat çekti.
Gazetemizin diğer sayfa ve köşelerinde bu sorular ve yanıtları detaylı bir şekilde okuyabilme olanağınız var.

Oktay Yılmaz'a benim sorum da; "Bursa'da zaman zaman suç oranları yükselme grafiği göstriyor. Yıldırım ilçemizde siz Belediye Başkanı olduktan sonra suç oranlarının azaltılabilmesi için nasıl bir koordinasyon yürüteceksiniz" şeklinde oldu.

Yılmaz "bu sorunu çok fazlasıyla önemsiyorum" dedikten sonra şunları ekledi:
"Şehir bir bütündür. Şehirde yaşayan her kişiyle, genciyle, yaşlısıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, spor kulüpleriyle, hemşeri dernekleriyle oluşan bir bütündür şehir.
Yani bu sorunun azaltılabilmesi ve çözüme kavuşturulabilmesi için herkesin ve her spor kulübü, sivil toplum kuruluşu ve hemşeri derneklerinin de sorumluluğu vardır.
Biz Yıldırım Belediyesi olarak bu sorunun azaltılabilmesi için bir köprü görevi göreceğiz.

Yıldırım Belediyesi olarak da ortak projeler gerçekleştireceğiz. İşaret ettiğiniz sorunu çözümleyebileceğimize inanıyorum.. Bunun için ben de 'sizsiz olmaz gençlerim, sensiz olmaz kardeşim ve sensiz olmaz Yıldırım' diyorum.."

AHMETBEY KÖYÜ SAKİNLERİNE

Osmangazi ilçesi Ahmetbey Köyü'nden geçenlerde bana ulaştırılan bir faksta, şehitlik alanındaki piknik bölgesi ve kafeterya ile ilgili birtakım ciddi yakınmalar var.
Ancak; bu yakınmaların altında gönderen kişinin adı soyadı, adresi ve kendisiyle gerekirse iletişim kurabileceğim telefon numarası bulunmuyor. Faks numarası da yok..Sadece 'köy sakinleri' deniliyor.
Bu nedenle ileri sürülen iddiaları yayınlayamıyorum.
Köşemize gönderilen her mail, faks ve mektupta bu bilgilerin bulunması şart. Ad ve soyadın açıklanması istenmiyorsa da bunun ayrıca bir not şeklinde bildirilmesi gerekiyor.
Ahmetbey Köyü sakini okurumun bilgisine sunarken anlayışla karşılayacağına inanıyorum.. - E.Ö

TEHLİKELER OLUŞABİLİR

"Geçenlerde oturduğumuz bölgeye yakın bir konumda bulunan Balat Mahallesi yolundaki bazı olumsuzlukları konu alan okur şikayetlerini gazetenizdeki köşenizde okudum.
O okurunuza teşekkürler. Çünkü arkadaş önemli noktalara değinmiş.
Ben de ne zamandır hemen her gün aracımla gelip geçtiğim Mudanya Caddesi üzerindeki Geçit semtinde Balat bölgesine girilen Piknik Caddesi'ne dönmeden önce sağ tarafta yolun kenarında bulunan rögar kapağı çevresi kenarlarının araçlara zarar verdiğine dikkat çekmek istiyorum.
Burada yapılan beton çalışması zamanla epeyce zarar görmüş. Araçlar üzerinden geçerken bir sakatlık meydana gelmesin.

Saygılarımla.."

Hayri C.

TEŞEKKÜR PANOSU

MİLLET KIRAATHANESİ

"Bizler Görükle semti sakinleriyiz.
Dumlupınar Mahallemiz'deki Datça Sokak'a Bursa Büyükşehir Belediyemiz'ce yaptırılan Millet Kıraathanesi'nden son derece memnunuz.
Bölgemizde büyük bir eksikliği gideren Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a ve bu iş için çalışmalarda bulunan, emeklerini harcayan mesai arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunarız."

Bir kısım Görükle sakini

HAYRANLIK YARATAN GÜZEL BİR SERGİ

CHP'den Nilüfer ilçesi belediye başkan adayı mimar Turgay Erdem, Elizi Kadın Emeği Derneği tarafından hazırlanan karma sergiyi ziyaret ederek, etkinlikte yer alan çalışmaların sahiplerini tebrik etti.
Erdem, Nilüfer Halkevi'nde düzenlenen sergiyi hayranlıkla gezdiğini ifade ederken :
'Birden fazla sanat disiplini içinde hazırlanan ve çok ince emek ve titizlik isteyen sergiyi keyif alarak izleme şansı buldum.
Fayda yaratan Elizi Emeği Derneği'nin beceri sahibi kadınlarını içtenlikle kutlarım. Nilüfer'i örnek kent yapan ve yapacak çalışmalara imza atan herkesi tebrik ediyorum. Nilüfer sanata ve sanatçılara destek vermeye her zaman olduğu gibi yine devam edecek' dedi.
Sergi, 26 Mart Salı gününe kadar ziyarete açık kalacak.

ALO, BURASI UEDAŞ

O SORUN BİZE AİT DEĞİL:- "Sayın Erdal Özdür, öncelikle halkın istek ve taleplerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.

19 Mart 2019 tarihli sayfanızda 'Vatandaş yere kapaklanmasın diye kontrplak kapak' başlığıyla yayınladığınız, Çekirge Mahallesi sakinlerinin talebi ve uyarısı incelenmiştir.
Yerinde yapılan kontroller neticesinde, bahse konu çukurun şirketimize ait olmadığı anlaşılmıştır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla."

UEDAŞ Kurumsal
İletişim Müdürlüğü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.