Hava Durumu

Sn. Bakan Müezzinoğlu yüzmeyi çok seviyor

Yazının Giriş Tarihi: 04.06.2015 07:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.06.2015 07:06
Seçim çalışmaları nedeniyle bir süreden beri Bursa’da bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu dün sabah gazetemize ziyarette bulundu.
Bakanlığıyla ilgili konulardaki soruları yanıtlayan Sayın Bakan’ın verdiği bilgileri dünkü gazetemizde okumuşsunuzdur.
Sayın Bakan Müezzinoğlu’na benim de bir sorum oldu.

Bir yerlerde okumuştum; şimdi anımsayamıyorum. O yazıda Mehmet Müezzinoğlu’nun Yunanistan’dan Edirne’ye denizden yüzerek geçtiği belirtilmişti.
Sn. Bakan’ı uğurlarken gösterdiği mütevazı davranışları ve hoşsohbetinden cesaret alıp bunu anımsattım ve ‘Doğru mu sayın bakanım?’ dedim.
Önce tebessüm etti. Elini omuzuma koydu ve ‘Evet yüzerek geçtim.. Ama bu denizden değil, Meriç Nehri’ndendi. Yaz aylarıydı. Meriç’in suyu da zaten iyice azalmıştı. Çok rahat geçtim. Yüzmeyi severim. Evimin altında kapalı bir havuzum var. Her gün girerim’ dedi. 
Sayın Müezzinoğlu’nun sportmen yapısını ve sağlığını yüzmeye borçlu olduğunu anladım.. Kendi ifadesiyle çok peynir yemesinin de buna katkı sağladığı kesin..     
Nice sağlıklı yıllar Sn. Bakanım.

***

BURADAN FAY HATTI MI GEÇİYOR YOKSA?

“Geçenlerde bir misafirimi kentimizin gözbebeği Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki bir kafede ağırlamak için bu Bulvar’daydık. 
Cadde kenarlarında, geniş kaldırımlarda birçok yerde yükseltiler oluşmuş, asfaltın bir karış kadar kalkmış noktaları var. Arkadaşım telaşlandı ve ‘Buradan fay hattı mı geçiyor yoksa?’ dedi. 
Kendisine telaşlanacak bir şey olmadığını zor anlattım. 

Bu güzel caddemizin kaldırımlarında ağaç gölgesinde yürüyüş yapmayı çok seviyoruz ama kaldırımdaki sorunlar nedeniyle düşenler, beklenmedik kazalar oluşabilir. Keşke yetkililer bu soruna ivedilikle el atsa, sorunlu yerler hızla elden geçirilse, düz ve güvenli bir zeminde yürüyebilsek.
Çekip köşenize gönderdiğim fotoğrafta sorun net şekilde yansıyor. Saygılar.”
Harun K

***

AHMET KÖY'E GİDERKEN


“Gemlik yolundan Bursa yönüne doğru gelip Ahmet Köy’e ayrılan yola girdiğinizde eğer araç sürücüsü ve yolun da yabancısı iseniz sizi bazı sürprizler bekliyor.
Yol üzerinde bazı derin çukurlar açılmış ama bu çukurların önüne araç sürücülerini uyaracak bir işaret bile konulmamış.
Geceleri de oldukça karahlık bir yer olan bu yolda araç sürücüsü arkadaşların dikkatli olmalarını tavsiye ediyor, yaşanan tehlikelerin önlenmesini rica ediyorum.”
Mustafa AYGÜN

***

GEÇİT MAHALLESİ AYDINLATILDI!


“Gazetenizin 1 Haziran 2015 tarihli sayısında hizmet alanımıza giren bir okur yakınmasına yer verilmişti. 
Yazıda Osmangazi ilçesine bağlı Geçit Mahallesi, Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki orta rofüjde bulunan sokak aydınlatma lambalarının yanmadığı bildirilmekteydi. 
Yayınlanan bu uyarı üzerine teknik ekiplerimizce yapılan inceleme neticesinde bahse konu adresteki arızalar giderilmiş olup, bölgedeki aydınlatmalar yanar hale getirilmiştir. 
Uludağ Elektrik Dağıtım olarak; halkımızın problemlerinin bize ulaşmasında aracılık ettiğiniz için sizlere, problemin tespitindeki yardımlarından dolayı okurlarınıza teşekkür eder, bilgilerinize sunarız.”
ULUDAĞ ELEKTRİK  DAĞITIM A.Ş.Kurumsal İletişim Md.

***

O PARKTA NE OLACAK?


“İzmir karayolu ile Orhaneli karayolunun kesiştiği noktada bulunan bir park çevresi metal duvarla kaplanıp kapatılmış. 
Çalışma sonrası oluşacak görünüm ile ilgili vaziyet planını görmüş değilim. Burası Gazi Caddesi, Prof. Dr. Erdal İnönü Caddesi, Ataevler’deki bazı parklar gibi park adı altında kafeteraya, lokanta gibi tesislere verilmemeli. 
Yaz-kış her mevsim çocuk, genç, yetişkin, yaşlı, engelli tüm insanların istifade edebileceği bir yer olmalı.
Saygılarımla.”
Özgür ER





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.