Hava Durumu

Sorun yaratan elektrik trafoları

Yazının Giriş Tarihi: 07.04.2017 04:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.04.2017 04:46

"Çekirge semtimiz-deki Selvili Cadde girişinde bulunan elektrik trafosu yaya kaldırımını maalesef iyice daraltıyor..
Bu da semt sakini yaya vatandaşlarımız için tehlikeler yaratıyor.

Gönderdiğim fotoğraflarda da net bir şekilde görülebileceği gibi cadde girişinden yukarı sokaklara çıkan bir merdiven ve merdiven girişinde de yine başka bir trafo daha var.
Kaldırımı işgal eden elektrik trafosunun merdiven girişi yanındaki diğer trafonun yanına naklinin yapılması ve böylece yaya kaldırımın genişletilmesi için sayın UEDAŞ ilgililerinin dikkatine sunuyorum.."
A.Kemal EFE

Kent merkezinde altı kaval üstü şişhane!..

"Bu ilginç fotoğrafı şehrimizin merkezi konumunda bulunan Şehreküstü BOİ otobüs durağında çektim ve köşeniz aracılığıyla sayın yetkililerle paylaşmak ve onlara gerekli duyuruyu yapmak istiyorum..
Görüntüdeki çöp kovası altı kaval-üstü şişhane denilen bir halde!.
Çöp kovasının altı yok, üstü var.. Ve durağın bir köşesine konmuş öylece değiştirileceği günü bekliyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri ara sıra çöp kutuları denetimi yapsa sanırım iyi olacak. Saygılarımla.."
Solmaz ERTAN

Gerekli uyarı yerinde olur!

"Misi Köyü girişinde bulunan bir beton firmasının kamyonları hemen hemen her gün sabah saatlerinde yolun ters şeridinde bekleme yaptıkları için burada kazalara sebebiyet verebilirler.
Yoldan geçen diğer araçlarla kafa kafaya çarpışma tehlikesi yaşandığı için ilgililerin gerekli uyarıda bulunmaları yerinde olur. Ayrıca ağır tonajlı bu kamyonlar yolların bazı kesimlerinde de birtakım olumsuzluklar yaratmışlar.
Herhangi bir trafik kazası yaşanılmadan konunun dikkate alınmasını rica ederim."
Gökhan ERÇETİN

Korku tünelinden geçebilmek için cesaret gerek...

"Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos)'a ulaşılan Merinos yaya altgeçidi geceleri adeta bir korku tüneli gibi. Karanlık tünel içinde buradan geçmek gerçekten cesaret ister. Aydınlatma son derece yetersiz.
Atatürk Kongre-Kültür Merkezi (Merinos) gibi bir yere ulaşımı sağlayan geçit doğrusu Bursa'ya da yakışmıyor Merinos'a da.."
Ufuk BAYRAM

UEDAŞ'tan elektrik panoları yanıtı

"Gazetenizin 05.04.2017 tarihli sayısında köşenizde yayınlanan bir okurunuza ait fotoğraflı yakınma ilgili birimimizce incelenmiştir.
Bahsi geçen (yol seviyesinden aşağıda kalan ve pano kapılarının açılmasını engelleyen) elektrik panosu yapıldıktan sonra belediyenin yeni imar planı doğrultusunda binaların çekme mesafesinde yapımından kaynaklandığı tespit edilmiştir.
Haberde bahsi geçen konu bilgimiz dahilinde olup, mevcut elektrik dağıtım kutusunun çalışma programımız içerisinde en kısa sürede uygun seviyeye alınması sağlanacaktır.
Değerli müşterilerimizin görüşleri bizim için çok önemlidir. Şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya halklailiskiler@uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız.
Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz."
ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Kurumsal İletişim Md.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.