Hava Durumu

Sorunların çözümü için yeni seçim mi gerek?..

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2019 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2019 08:19

"Osmangazi ilçemizdeki Demirtaş bölgemizde bulunan Cumhuriyet Mahallemiz'de yaklaşık bir aydan bu yana acil çözüm beklemekte olan sıkıntılarımıza bir türlü sonuç alamıyoruz...
Söz konusu bölgemizdeki 1211. Sokak'ta No: 82 önü, 1227 Sokak'taki No: 15/17 önü, 1227 Sokak'taki no:30 önü, 1237 Sokak'taki No: 9 önü ile 1245. Sokak'taki No:8'in önü içler acısı bir halde yapılacak çalışmaları vatandaşlarımız bekleyip duruyorlar.
Mahallemizin hak ettiği hizmetleri görebilmesi için Bursamız'da da tekrar bir yeni yerel seçim mi yapılmalı da bu işler yapılabilsin?.
Sayın yetkillerimize bunu sormaktan başka bir şey gelmiyor elimizden.
Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşeniz kanalıyla çektiğimiz fotoğrafların yayınlanmasını rica ediyoruz.
Belki köşeniz sayesinde beklediğimiz hizmet Osmangazi Belediyemiz ve BUSKİ yetkililerini harekete geçirir. Çevre sakinleri adına onları göreve davet ediyorum.
Saygılarımla.." Semt Muhtarı Mustafa MAYİL

OSMANGAZİ'DE PARK OLMAYI BEKLEYEN BOŞ BİR ALAN

"Osmangazi ilçemizdeki, Bağlarbaşı Mahallesi, 3. Yıldırım Sokak'ta 904/11-12-904/29-30 ada parselde bulunan belediyeye ait çocuk park alanına beş yıldan bu yana bir çivi bile çakılmadı..
Trafiği çok işlek olan bu caddede oynayan çocuklar her gün olası trafik kazaları ile karşı karşıya kalıyorlar..
Osmangazi Belediyesi'ne sosyal medya üzerinden bir çok kez tweet atmamıza ragmen bu konuda herhangi bir yanıt alamadık.
Gazetenizdeki köşeniz aracılığı ile sokak sakinleri olarak Ramazan Bayramı'na kadar modern bir çocuk parkı olması beklenen bu alana (fotoğrafta) gerekli çalışmaların yapılmasını rica ediyoruz. Saygılarımızla.." Osmangazi-Bağlarbaşı Mah. 3.Yıldırım Sokak sakinleri

İLGİLİLERE HATIRLATMA

"Osmangazi ilçemizde, Hüdavendigar Mahallesi, 1.Esen Caddesi'nde bulunan Osmangazi Belediyesi'nin Değirmenpark Tesisleri'ni yaklaşık 40-50 metre geçince caddenin bu kötü durumu uzun zamandan bu yana aynen bu şekilde duruyor..
Yoldaki kavşak noktasında ve caddenin tam ortasında daha önceden yapılan bir kazıdan sonra gerekli dolan asfalt onarımı yapılmamış.
Sayın ilgililere hatırlatmak adına bu mail ve fotoğrafımın köşenizde yer almasını rica ediyorum..
Saygılarımla." Selim ERYİĞİT

DR. GÜVENER'E GÜVENİYORUZ

"Nilüfer ilçesi, Barış Mahallesi, Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Sayın Doktor Ergün Güvener fevkalade ılımlı, sakin ve hastasını sakinleştiren bir yapıya sahip. Eminim ki en umutsuz hasta bile ona başvursa sağlığı konusunda önemli bir aşama kaydeder.
Duyarlı yapısıyla büyük takdir toplayan Sn. Dr.Güvener'e gerçekten güveniyor ve kendisine çok çok teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyorum.
Saygılarımla.." Adının açıklanmasını istemeyen bir semt sakini

ŞARKILAR ÇOCUKLARA BAYRAMLIK HEDİYE

Mudanya'da Türk Sanat Müziği'ne gönül verenlerin bir araya geldiği Mudanya Musiki Derneği 29 Mayıs gecesi Nilüfer Sahnesi'nde düzenleyeceği Türk Sanat Müziği Konseri'nden elde edilecek gelirle, ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye etmeye karar verdi..
"Şarkılar Çocuklara Bayram Olsun" projesi Mudanya Musiki Derneği, Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı Birimi ve Nilüfer Sahnesi işbirliğiyle önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atarken şarkılar da çocuklara umut olacak.
Şef Salih Berkmen'in yöneteceği konserin sunucusu Uğur Salman.
Konserde zengin bir repetuvarla müzik ziyafeti çekileceğini söyleyen Mudanya Musiki Derneği Başkanı Mutlu Türkyılmaz tüm müzikseverleri konsere bekliyor.
Konser biletleri Nilüfer Sahnesi gişesi ve Biletix'ten temin edilecek.

BURSALI GÜLCAN MEKTUBUYLA TÜRKİYE 3.'SÜ OLDU

Dünya Posta Birliği (Universal Postal Union-UPU) tarafından düzenlenen "48. Uluslararası Gençler İçin Mektup Yazma Yarışması"nın Türkiye seçmeleri Milli Eğitim Bakanlığı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) işbirliğiyle gerçekleştirildi.
Bu yıl "En Sevdiğin Kahramanına Bir Mektup Yaz" temasının işlendiği yarışmaya Türkiye genelinden mektuplar gönderildi. Bu mektuplardan şartnameye uyanlar değerlendirmeye alındı. Ankara Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile PTT AŞ yetkililerinden oluşan bir komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ilk 3'e giren mektuplar belirlendi.
Yarışmada birinciliğe Fatmagül Tören (Gaziantep Sabattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi) hak kazanırken, Tayyip Kurt (Gaziantep Sabattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi) ikinci, Gülcan Çinik (Bursa Ahmet Yesevi Anadolu Lisesi) üçüncü oldu. Fatmagül Tören'in mektubu "48. Uluslararası Gençler İçin Mektup Yazma Yarışması"nda Türkiye'yi temsil etmek üzere Dünya Posta Birliği'ne gönderilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.