Hava Durumu

SOS veren ‘hop hop’lar!..

Yazının Giriş Tarihi: 17.08.2016 04:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 04:39
“Beşevler semtimizde bulunan Karafatma Parkımızda çocukların ‘hop hop’ diye adlandırdıkları altı adet oynama-zıplama yatağı bulunuyor. 
Çocuklar gibi çocuk ruhlu büyüklerin de severek zıpladıkları bu ekipmanlar bir süreden beri S O S veriyor, tehlike yaratıyordu. 
Sonunda onlar da zamana yenik düştüler galiba. 



Hop hop’lar şu an çocuklarımız için çok tehlikeli bir vaziyette.. Delik deşik. Çocuklar burada zıplayıp neşe içinde oynarken ayakları içine kaçıyor, düşme riski ile karşı karşıya kalıyorlar..      
Belediyemizden ricamız bu ekipmanların acilen yenilenerek yeniden çocuklarımızın hizmetine açmalarıdır. 
Ayrıca, çocuk ruhlu büyüklerin bu aletlerde zıplayarak zarar vermelerine mani olmak adına, belli bir kilo ve yaşın altındakilerin kullanımına uygun olduğuna ve bu değerlerin üzerinde olanların kesinlikle zıplamalarının yasak olduğunu vurgulayacak ve dikkatleri çekecek şekilde uyarı yazıları asılarsa memnun oluruz.  Saygılarımla”..
Sinan AKDAĞ ve semt sakinleri

Tam virajda derin çukur

“Osmangazi ilçesindeki Çeltikköy’den Yeniceabat’a ulaşılan ana yolda, yeni yapılan soğuk hava deposunu geçer geçmez, karşılaşılan ilk kavşakta (belediyenin de güle güle tabelasının olduğu nokta) asfalt yolun zemini kazılmış ve orada bir çalışma yapılmış fakat daha sonra kazılan yer olur olmaz bir şekilde basit malzemlerle kapatılıp bırakılmış..
Kapatılan yer, buradan geçen araçlar nedeniyle tekrar oyulmuş, oldukça derin bir çukur var.  
Gece gündüz devamlı trafik akışı olan bu güzergahın virajındaki onarımın yapılması için ilgililerin dikkatini çekerim.”
Cevdet SOLMAZ

Ulucami çeşmesi kir pas içinde

“Kentimize gelen yerli ve yabancı konukların en çok ziyaret ettikleri ve Bursa’nın simgelerinden biri sayılan tarihi Ulucami’nin batı köşesindeki (Bakırcılar Çarşısı’na inen yolda sağ köşede) tarihi bir mimarinin yansıtıldığı çeşme kir pas içinde.
Çeşmenin mermer aynası yemyeşil yosun olmuş, yalağıyla berbat bir görünüm içeriyor. Madeni aksamlar ise paslanmış bir durumda.
Tarihi Bursa’nın tarihi camisi dibinde, tarihi çizgiler taşıyan ve ana cadde üzerindeki bir çeşmesindeki bu anormallik şehrimize ve bölgeye gerçekten de hiç yakışmıyor.
Bu tür çeşmelerin hiç olmazsa bir veya iki haftada bir periyodik olarak temizletilmesi gerekmektedir.
Sayın yetkili makam sahiplerinin konuya acilen el atacaklarını umuyor ve tüm Bursalılar adına bekliyorum.” Saygılarımla.
Ayşenur ARISÖZ

Yıldırım’dan bir yanıt

“8/8/2016 tarihli köşenizde yayınlanan ‘Havuzdan Sanki Jaws Çıktı..’ başlıklı, Yıldırım Spor Kompleksi yüzme havuzunun güvenlik görevlisinin talimatıyla yarım saat öncesinden boşaltılmaya başlanmasından duyulan rahatsızlığı konu alan okur şikayeti incelenmiştir. 
Yapılan inceleme neticesinde olumsuzluk yaşanmaması için gerekli önlemler alınmıştır. 
Bilgilerinize sunarız.”
Yıldırım Bld. Basın  Halkla İlşk.  Müd.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.