Hava Durumu

Spor salonu altına otopark

Yazının Giriş Tarihi: 30.04.2012 08:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.04.2012 08:37
"Temeli 1995 yılında atıldıktan sonra adeta bir yılan hikayesine dönen ve bir türlü bitirilmeyen Nilüfer Spor Salonu inşaatı defalarca gündeme getirilmesi sonucu ihale edildi nihayet.
Şimdi eski temeller sökülüyor. Yapılan binlerce lira boşa gittikten sonra inşaata yeniden başlanıldı.
Emeği geçen tüm kişilere teşekkürler.. Şimdi inşaatın bir an önce bitirilmesini bekliyoruz.
Ama dikkate alınmasını istediğim bir önerim var.
İnşaatın yapıldığı spor salonunun altı kapalı otopark yapılmaya son derece uygun. Buraya büyük bir spor salonu yaptırılacağına göre altına çok büyük bir otopark da yapılabilir. İnşaat daha temel aşamasında iken bu gerçekleştirilmelidir.
Çünkü Nilüfer ilçesinin yakın gelecekteki en büyük sorunu otopark sıkıntısı olacak. Bu yapılırsa maçlar yapılırken otopark sıkıntısı da hiç çekilmez."
Dikkate alınmasını dilerim."
- İbrahim ALKAYA
***
Okuruma katılmamak mümkün değil. Hazır bu iş için kollar sıvanmışken gerekli bir otopark neden düşünülmez, hayret!.



Yıldırım ve pazaryeri

"Yıldırım, Baruthane Mh.'nde belediyenin yaptırdığı kapalı pazaryeriyle ilgili sıkıntılarımızı defalarca Yıldırım Bld.’ne ilettik ama somut bir adım atılmadı.
Sıkıntımız; pazaryeri arkasındaki Şehit Jandarma Er Mümin Mutlu Sk.'a gelen pazarcılar cumartesi ve pazar günleri araçlarıyla sokağı komple kapatıyor. 155'ten defalarca trafik ekipleri çağrıldı, Yıldırım Belediyesi'nin 3660051 ve 3635500 no'lu tlf.'ları da sık aralarla aranıp sıkıntı iletildi ama çözüm yok. Sakinlerimiz pazarcılarla kavga boyutunda tartışıyor.
Yıldırım Bld. pazarın ilk katını pazarcı araçları için otopark yaptı ama ne oldu anlamadık otopark yerine pazarcılara verildi. Huzursuzluk had safhada. Sorunumuzun Yıldırım Bld.'nce çözümünü rica ediyoruz."
Bülent ABİLİYONDLU



Kalas mı parke mi?

"Kent tarihine hizmetlerinden dolayı Sn. Recep Altepe'ye teşekkürler.
Cumhuriyet Cd.'nde canlandırılan tarihi Eskişehir Hanı önünden geçerken bir şey dikkatimi çekti.. Acaba bu teknik bir ayrıntı mı, yoksa maliyetten tasarruf mu? Uzman değilim, anlayamadım. Yetkililer aydınlatırsa sevinirim.
İnşaatta tahmini olarak 15x15 ölçülerinde kalas niteliğinde ağaç malzemeler kullanılıyor. Fakat bunlar bütün bir kalas değil, sanki küçük küçük ağaç parkelerin yapıştırılarak veya çivilenerek birleştirilmiş ağaçlar gibi.
Bu ağaçlar ne kadar sağlam ve dayanıklı?. Yapılan sistem yapının sağlam olması ve çok uzun yıllar dayanması adına bir mühendislik tekniği mi, yoksa maliyetin düşük olması için mütaahhidin tasarrufu mu?. Saygıyla."
Ahmet ÇELİKKOLLU



Setbaşı ve Başkan Altepe

"Setbaşı Köprüsü'nden Yeşil yönüne geçerken sağ karşıda dikkati çeken ve İpekçilik Caddesi kenarındaki bir apartmanın sıvasız, tuğla duvarları konusunda köşenizde çıkan ricalarımı bizzat Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Recep Altepe'ye de iletme olanağı bulmuştum.
Bu ricalarım sonucu bu apartmanın yan duvarı sıvandı, boyandı ve turistik yönden önemli bir arter üzerindeki çirkinlik ortadan kalktı.
Büyükşehir Bld.Bşk.'mız Sn. Altepe'ye sonsuz teşekkürler."
Ecz.Oryal KAHRAMAN


Telekom lütfen

"Şubat ayında telefonum arızalanmıştı. Nilüfer Telekom'un ilgisizliği yüzünden neredeyse 2 hafta hattım onarılmadı.
En son size yazarak şikayetimi paylaşmıştım. Ve sorun ondan sonra çözülmüştü. Arızanın üzerinden 2 ay geçmeden yine aynı arıza oluştu. Nilüfer Telekom'a bildirdim ama telefonum 10 günden beri yine çalışmıyor. Yetkililerin acilen hattımda devamlı oluşan arızayı bulmasını rica ediyorum. 
Her arızada gazete köşelerinden derdimi anlatmak istemiyorum artık. Lütfen."
Ozan ÇELEN


TELEKOM hemen o gün onardı

"Çekirge, Mustafa Sokak'ta üstünde Telekom'a ait kutu kapağının ortadan çatladığını ve altta çukur olduğu için üzerine basıldığı an bir tehlike yaşanabileceğini köşenizden belirtmiştik.
Uyarımızın çıktığı hemen o gün gelip değiştirdiler ve sağlam güçlü bir kutu kapağı taktılar. Teşekkür ederiz."   Sokak sakinleri
...
(Not: TELEKOM da köşemize onarımın yapıldığını belgeleyen bir fotoğraf gönderdi. Gösterilen duyarlılığa teşekkürler..-(E.Ö)




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.