Hava Durumu

Spor servisimizden üzücü bir gol (!)

Yazının Giriş Tarihi: 13.10.2015 07:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 07:24
Sevgili okurlarım, bu ilginç fotoğraf, gazetemiz Spor Servisi Müdürü sevgili arkadaşım Süha Gürsoy’dan.. 
Tarih: 8 Ekim 2015. Saat: Sabah 10 suları. 
Yer: Yoğun bir trafik akışının olduğu Yeni Yalova Yolu.
Çok yoğun sabah trafiği içinde seyreden bu aracın sürücüsü kapasitesi dışındaki yüküyle büyük tehlikeler saçarak gaza basmış, veryansın gidiyor!..

Ani bir fren, keskin bir viraj vb. olasılıklarda çuvallar içindeki yük yola savrulabilir. O anda yanından geçen diğer araçların, insanların üzerine de düşebilir. Aynı yolda bu manzaraya tanık olan tüm sürücülere ve yayalara geçmiş olsun demekten kendimi alamıyorum..
Bu ilginç fotoğrafla bitip tükenmez trafik sorununa üzücü bir ‘gol’ atan ve tüm yetkililerin dikkatini çeken Spor Servisi Müdürümüz Süha kardeşime de teşekkürler.

*** 

BUSKİ’in dikkatine

“Tofaş Otomobil Fabrikası kavşağından Migros’un arkasındaki öğrenci yurdu binasına giden asfalt yolun birçok noktasında çökmeler mevcut. Çöken yerler genelde demir rögar kapaklarının çevresinde bulunuyor.. 
Bazı rögar kapakları da zeminden epeyce yüksekte.
Belirtmiş olduğum yerlerde bu gidişle daha derin çökmeler meydana gelebilir.  Tabii, beklenmedik kazalar da yaşanabilir. 
Bu tehlikeli durumlar geçen yıllarda da olmuş ve gereken onarım yapılmıştı. Ama durum şimdi maalesef yine aynı.
BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün ilgili birim yöneticilerine durumu iletiyor, gerekli onarımların yapılması için ricada bulunuyorum.”
Rengin GÜZELYURT

***

İzinler bekleniyor


“22/9/2015 tarihli gazetenizdeki köşenizde yer verdiğiniz ‘Esentepe rögarları’  başlıklı okur şikayet yazısı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Yazıda söz edilen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Hürriyet Caddesi ve Mudanya Caddesi’ni birbirine bağlayan Esentepe Kav-şağı’ndaki rögar kapaklarının tamiri ve asfalt kotuna getirilmesi talebi gerekli trafik izinleri alındıktan sonra başlanılacaktır. 
Bilginize sunar iyi günler dileriz.”
Büyükşehir  Bld. Basın  Halkla İlşk. Şb.Md

***

İşlevsiz trafik levhası


“Fethiye Mahallesi, Alev Sokak, Pembe Mavi Sağlık Kurumu inişindeki ‘girilmez’ trafik uyarı tabelası işlevsiz bir durumda. 
Sebebi; aşağıya inilmesi için Rentıp Hastanesi’ne doğru sola dönüp ileriden de aşağıya inmek gerekiyor.
Hastane önündeki araç yoğunlundan dolayı Alev Sokak yönünden gelen araçlar tek yönlü ve ‘girilmez’ uyarı levhası olan sokaktan aşşağıya inmek zorunda kalıyor.             
Şahsi görüşüm; yetkililerin bu levhayı kaldırması veya tek yönü tam tersine; yani iniş yönüne çevirmeleri gerekiyor.
Konu ile ilgili makam sahiplerinin sorunla ilgilenmesi için gereğinin yapılmasını  mahalle sakini olarak saygılarımla rica ediyorum.”  
Mehmet IŞIKSEVER

*** 

Okurlarımın dikkatine


Köşemize gönderdiğiniz sorunları lütfen kısa yazınız. Yaşanan sorunu yansıtan bir fotoğraf da gönderebilirseniz konuyu yetkililere aktarmak daha kolay olacaktır.
Ayrıca yaklaşan seçimler nedeniyle lütfen siyasal içerikli iletileri bu köşeye değil, gazetemizin diğer köşe yazarlarına iletmenizi rica ediyorum.
Gönderilen iletiler geliş tarihine göre sıraya alınıp yayınlanıyor. Bilginize sunarım.
E.Ö
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.