Hava Durumu

Tabakhaneler için Altepe’ye teşekkür!..

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2016 07:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 07:14
“Sevgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve ekibine açık teşekkürlerimiz var.
Bizler Osmangazi ilçesi, Soğanlı ve Alemdar mahalleleri sakinleriyiz. 
Eski Tabakhaneler bölgesinde bulunan metruk binaların yıkımları nihayet gerçekleşti.
Yapmış olduğunuz çalışmalarda söz konusu bölgeyi can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden, içerisinde her türlü olumsuzlukların yaşadığı o yıkık dökük, virane binalardan bölgemizi temizlettiniz. 



Bu itibarla başta siz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe olmak üzere, yıkımlar boyunca bölgede büyük bir özveri ve kararlılıkla çalışan, yıkımları yerinde takip eden ve neredeyse bölgemizden hiç ayrılmayan çalışkan şefinize, zabıtalarınıza ve yıkım çalışmalarında büyük emekleri geçen, terlerini döken tüm personelinize açık teşekkürlerimizi sunuyoruz.. 
Lütfen inanınız; bizler o bölge sokaklarından özellikle geceleri geçerken büyük korkular içinde kalıyorduk. 
Akla gelebilecek her türlü olumsuz kişi ve olayların yaşanıldığı yer hep o  o metruk binalarda cereyan ediyordu. 
Korkularımız bu yüzden kaynaklıydı... 
Çocuklarımızı, eşlerimizi dışarıya salamıyorduk.. Allah’a hamdolsun ki Büyükşehir Belediyemiz’ce  gerçekleştirilen yıkımlar sonucunda bölgemiz adeta derin bir nefes aldı ve temizlendi. Tabii böylece şimdi daha da güvenilir bir hale geldi. 
Sizlerden Allah razı olsun. Umarım yapılan bu yıkımların ardından bölgede yapılacak olan proje de bir an önce hayata geçirilir ve bölgemiz hak etmiş olduğu değerleri kazanarak daha da güzelleşir.. 
Saygılarımızla..”
Bölge sakinleri adına Z.TEKİRASLAN

Yeni bir müze yeni bir sergi


Bursa’ya kazandırılan yeni bir müzede 1 Haziran 2016 tarihinden itibaren ilginç bir sergi izlenime açılıyor. 
Büyükşehir Bld.’nce kente kazandırılan ‘Göç Tarihi Müzesi’ nde düzenlenecek olan ‘Göç Hikayeleri’ sergisinde resim, seramik- çini- cam ve birbirinden ilginç fotoğraflarla göç öyküleri anlatılacak..
Çarpıcı öğelerle dolu serginin açılış kokteyli 1 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 17.30’da.. Serginin geniş bir izlemci tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor..


TEŞEKKÜR PANOSU


Yonca, Ayşegül ve Nursemin’e

“Oğluma yapılacak nişan töreni için müstakbel gelinimize götüreceğimiz ‘nişan çikolatası’ tepsisi için Çekirge Meydanı’ndaki Uzay Pastanesi’ne sipariş verdim. 
Siparişimi almaya gittiğimde çok şaşırdım.. Çünkü özel hiçbir talebim olmadığı halde çikolatalar ve orkide çiçekleriyle süslü gözalıcı ve muhteşem bir kombinasyon hazırlamışlar.
Gerçek bir sanat eseri şeklindeki görkemli nişan çikolatası tepsimizi hazırlayan üç gencecik, becerikli ve hanımefendi kızımızı yüreklendirmek için isimlerini aldım ve köşenizden Yonca Tan, Ayşegül Narı, Nursemin Ören’e yarattıkları bu eser için çok teşekkür ediyorum..
Şansları açık olsun..”
Neşe TORUN
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.