Hava Durumu

Tarihi bölgede BURBAK'ın çamur deryalı otoparkı

Yazının Giriş Tarihi: 29.12.2016 04:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.12.2016 04:41

"Geçtiğimiz günlerde şehir dışından gelen yakınlarımızı tarihi camilerimiz ve tarihi bölgelerimiz olan Tophane ve Pınarbaşı'na götürdük, aracımızı Pınarbaşı meydanındaki surların yanındaki otoparka bıraktık. 
Bu otoparkı düşünüp de yapanlara teşekkürler. Park için sorun yaşamadık ama yeni yağan yağmur sonrası her yer adeta çamur deryasıydı. Hepimiz çamura saplandık. 
Ayakkabılarımız, paçalarımız her şey çamur içinde kaldı. Misafirlerime karşı da çok mahcup oldum. 

Geçtiğimiz aylarda köşenizde benzer bir yakınmayı yayınlamıştınız. Yetkilerin bu uyarıları dikkate alması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü onca turiste kötü izlenim bırakılıyor. 
Burası Büyükşehir Belediyesi'nin BURBAK şirketince işletilen paralı bir otopark. Zemin taşları ile sağlam bir şekilde zemin yapılsa ve yağmur giderleri ile yağmur, sel su deşarj edilse daha iyi olmaz mı? 

Bursa'nın pek çok yerinde otopark sorunu BURBAK tarafından çözülür diye afişler var. BURBAK'ın buradaki çamurlu zemine de sessiz kalmaması ve burayı en güzel şekilde düzenlemesi için yetkililerin gelip bir kez yaşanılan perişanlığı görmelerini rica ediyoruz. 
Misafirlerim ziyaretin geri kalanından çok memnun ayrıldılar ve bu olumsuzluğu unuttular ama onların da dilekleri bir sonraki ziyaretlerinde burayı daha modern olarak görmek.
Saygılarımla.." Kenan EREN

Torunlarım okula gidemiyorlar!..

"Kumsaz, 634 S. No 16 sakiniyim. Bu fotoğraf Kumsaz anacaddeden. Burada altyapıdan sonra herhangi bir işlem yapmadılar. Otobüsler girmiyor 2 km. yolu yürümek zorunda kalıyoruz. Her yer batak çamur. Torunlarım okula gidemiyor.                             
Ümidimiz gazetenizde. Yakınmamı yayınlarsanız belki ilgilenirler                       
Otobüsün giremediği yolun bir an önce onarımını diliyoruz." (Kumsaz, Gemlik'e bağlı Gençali Mh. olarak geçiyor)
M.Turhan BAYRAMOĞLU

UEDAŞ aydınlattı 

"Geçtiğimiz günlerde köşenizde yayınlanan okur talebi ilgili birimimiz tarafından incelenmiştir. 
Yayınlanan konu üzerine yaptığımız incelemede, Nilüfer Çalı Mahallesi'nde belirtilen aydınlatma sorunu 26 Aralık tarihinde tespit edilerek giderilmiştir. 
Değerli müşterilerimiz, şirketimiz ile ilgili her türlü istek, öneri ve düşünceleri için bize 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezimiz, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamamızdan veya halklailiskiler@uedas.com.tr adresimize e-posta göndererek ulaşabilirler. Onları dinliyor olacağız.  
Bilgilerinize sunarız."
ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Alo,burası Büyükşehir

BUKART'TA İNDİRİM -: "21/10/2016 tarihli 'Erdal Abi' adlı köşenizde yer verdiğiniz  "BuKart'ta indirim sorunu yaşadım" başlıklı okur yakınması ilgili birimler tarafından incelenmiştir.
Bursa Bütünleşik Bilet Sisteminde aktarma indirimi 90 dakika içinde ve farklı aktörler arasında ve en fazla  üç aktarmaya kadar  uygulanmaktadır.  
Trenden trene yapılan aktarmalarda aktarma indirimi söz konusu olmayıp, sadece iniş yapılan istasyondaki iade validatöründen BursaKart okutularak (indirimli gruplar da) 0-5 istasyon için 0,25 TL. 6-17 istasyon için 0,10TL iade edilir. 
Yolcumuzun şikayeti nedeniyle 778 no'lu indirimli BursaKart'ına ait 21.12.2016 tarihindeki hareketler incelenmiştir. 
Buna göre yolcumuzun 10:48'de FSM istasyonundan BursaRay'a bindiği, 11:04 de Sırameşeler istasyonunda indiği ve iade valitatöründen iade tutarını aldığı, sonrasında 12:00'de Kültürpark istasyonundan BursaRay'a bindiği ve 12:12'de Şehreküstü  istasyonunda indiği ve yine iade valitatöründen iade tutarını aldığı tespit edilmiştir. 
Yukarıda belirtilen nedenlerden ötürü ayrıca aktarma indirimi uygulanması söz konusu değildir." 
***
GAZİ CADDESİ:-  "19/10/2016 tarihli Bursa Hakimiyet gazetesindeki köşenizde yayınlanan  "Gazi Caddesi köstebek yuvasından farksız" başlıklı okur şikayet yazısı incelenmiştir.
Söz konusu caddede hava şartları asfalt yapımına uygun olduğunda program dahilinde yapılacaktır. 
Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.
Büyükşehir Bld.Basın Halkla İlşk. Şb. Md. 

Nereden yürüyeceğiz?..

"Şehrimizin yaya ve taşıt trafiği açısından en işlek güzergahı olan İnönü Caddesi üzerindeki bir banka binası yıkılmış ve çalışmalar yapılıyor.
Ama yapılan bu çalışmalar sırasında yaya kaldırım da tamamen işgal edilmiş bir durumda.
Peki, biz yayalar trafik akışı çok yoğun olan ana caddede nereden yürüyeceğiz?. Kaldırımdan yürüyemiyoruz. Caddeye insek bu defa geçen araçların yaratabileceği ciddi tehlikelere maruz kalabiliriz..
Sayın ilgililer bu duyarsızlığı hiç mi görmümyor ve önlem alınması için harekete geçmiyor?."
Kemal ALPER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.